آموزش حذف مخاطبان تلگرام به صورت گروهی

۱۱ام تیر, ۱۳۹۶   نوشته شده توسط
1  

آموزش تلگرام  : همانطور که می دانید با اولین بار ورود به اپلیکیشن تلگرام بلافاصله بعد از ذخیره شماره یک مخاطب، در صورت عضو بودن وی در این شبکه اجتماعی نام وی در لیست مخاطبینتان نمایش داده خواهد شد.ممکن است که شما روزانه تنها برای یک تماس مجبور به ذخیره شماره یک فرد شده و

ادامه مطلب