آنتی ویروس پادویش

Copilot (Bing سابق ) چیست؟ هرآنچه که باید بدانید

Copilot (Bing سابق )

در اوایل فوریه 2023، مایکروسافت از نسخه جدید موتور جستجوی خود یعنی بینگ رونمایی کرد. ویژگی متمایز این نسخه جدید، چت بات هوش مصنوعی آن بود که با فناوری پیشرفته‌تری نسبت به چت جی پی تی مدل GPT-4 شرکت OpenAI، کار می‌کرد. در زمان عرضه، این چت بات هوش مصنوعی، چت بینگ(Bing Chat) نامیده می‌شد. با این حال، در رویداد Ignite مایکروسافت در نوامبر گذشته، تصمیم گرفت تا نام چت بات خود را تغییر دهد و آن را کوپایلت (Copilot) نامید.

آمارتکسالگوراک

Copilot یا کوپایلت چیست؟

با کوپایلت، می‌توانید از چت‌بات هوش مصنوعی سوال بپرسید و پاسخ‌ های دقیق و شبیه انسان را همراه با پاورقی هایی دریافت کنید که به منابع اصلی ارجاع داده می‌ شوند. از آنجایی که این چت‌بات به اینترنت متصل است، می‌تواند اطلاعات به‌روز را در اختیار شما قرار دهد، قابلیتی که نسخه رایگان چت‌ گپت فاقد آن است. این چت‌بات می‌تواند به شما در نوشتن شعر، مقاله یا آهنگ کمک کند. می‌تواند مسائل پیچیده ریاضی یا برنامه‌نویسی را حل کند و حتی می‌توانید از متن، تصویر تولید کند.

آیا بیش از یک کوپایلت وجود دارد؟

چت‌بات هوش مصنوعی مایکروسافت که قبلاً با نام بینگ شناخته می‌شد، اکنون کوپایلت نامیده می‌شود. برای اینکه موضوع کمی گیج‌کننده‌تر شود، مایکروسافت به تمام هوش مصنوعی‌های خود نیز کوپایلت می‌گوید.

با این حال، هر یک از همراهان هوش مصنوعی مایکروسافت که به یک برنامه یا سرویس خاص کمک می‌کنند، این موضوع را در عنوان خود ذکر خواهند کرد. برای مثال، Copilot in Windows، Copilot for Microsoft 365 ، Copilot for Sales ، Copilot for Service ، , Copilot for Finance, Copilot for Security, و غیره.

آخرین به‌روزرسانی کوپایلت

مایکروسافت در دسامبر سال گذشته اعلام کرد که کوپایلت چندین ویژگی جدید دریافت خواهد کرد که مهمترین آن‌ها توانایی استفاده از GPT-4  توربو، آخرین مدل OpenAI برای تولید پاسخ است.

در ماه مارس ۲۰۲۴، مایکروسافت نسخه رایگان کوپایلت را از GPT-4 به GPT-4 Turbo ارتقا داد. انتظار می‌رفت که GPT-4 Turbo با داشتن دانش رویدادهای جهانی تا دسامبر ۲۰۲۳ و یک پنجره محتوایی ۱۲۸ کیلوبایتی (چهار برابر بزرگتر از GPT-4  توانایی‌های چت‌بات را به سطوح جدیدی برساند. در تست‌های انجام شده متوجه شدیم که GPT-4 Turbo واقعاً باعث بهبود قابلیت‌های چت‌بات شده است.

منتظر چه زمان دیگری برای معرفی‌های مهم کوپایلت باشیم؟

مایکروسافت به طور مداوم ویژگی‌های جدیدی را به کوپایلت اضافه می‌کند و این به‌روزرسانی‌ها را از طریق وبلاگ بینگ به اشتراک می‌گذارد. همچنین مایکروسافت رویداد بعدی ویندوز، سرفیس و هوش مصنوعی را تأیید می‌کند.

با این حال، مایکروسافت معمولاً برای اعلام به‌روزرسانی‌های مهم کوپایلت، تا رویدادهای بزرگ‌تر شرکت مانند Microsoft Build یا Microsoft Ignite صبر می‌کند. رویدادهای مهم بعدی، رویداد ویندوز، سرفیس و هوش مصنوعی مایکروسافتاست که در تاریخ ۲۱ مارس برگزار می‌شود.

تاریخ معرفی کوپایلت(که در آن زمان با نام Bing Chat شناخته می‌شد) به چه زمانی برمی‌گردد؟

مایکروسافت در تاریخ ۷ فوریه ۲۰۲۳، نسخه اولیه و محدود از موتور جستجوی جدید خود یعنی « Bing » را معرفی کرد که در آن زمان تنها عده‌ی خاصی به آن دسترسی داشتند. این معرفی تنها یک روز پس از معرفی چت‌بات هوش مصنوعی گوگل با نام Google Bard  صورت گرفت. در نهایت در تاریخ ۴ می ۲۰۲۳، مایکروسافت نسخه جدید بینگ را برای عموم کاربران در دسترس قرار داد و به‌راحتی با حساب مایکروسافت خود می‌توانستید وارد بینگ شوید تا بتوانید از آن استفاده کنید.

کوپایلت چه نوع داده‌های ورودی‌ را قبول می‌کند؟

کوپایلت شبیه چت‌بات‌های مبتنی بر هوش مصنوعی دیگر مانند ChatGPT، می‌تواند به سوالات متنی شما در زمینه‌های مختلف کمک کند، از جمله تحقیق، نوشتن، کد نویسی و موارد دیگر. اما چیزی که کوپایلت را از بسیاری از چت‌بات‌ها متمایز می‌کند، این است که علاوه بر متن، می‌تواند تصاویر را نیز به عنوان ورودی بپذیرد.

این قابلیت به کاربران اجازه می‌دهد تا تصویری را که می‌خواهند اطلاعات بیشتری در مورد آن کسب کنند یا به نوعی به موضوع چت مرتبط باشد، بارگذاری کنند و در مورد آن تصویر چیزهای بیشتری یاد بگیرند. به عنوان مثال، من تصویری از توله‌سگم را بارگذاری کردم و از کوپایلت پرسیدم که او چه نژادی است. ظرف چند ثانیه، پاسخ دقیقی ارائه کرد.

با کوپایلت چه کارهایی می‌توان انجام داد؟

شما می‌توانید از کوپایلت برای همان کارهایی که با دیگر چت‌بات‌های مبتنی بر هوش مصنوعی مانند ChatGPT انجام می‌دهید، استفاده کنید. از جمله ساخت تصاویر، مقاله‌ها، کد، متن و موارد دیگر .

علاوه بر این، کوپایلت می‌تواند به عنوان یک موتور جستجوی مکالمه‌ای عمل کند. از آنجایی که کوپایلت به اینترنت متصل است، می‌تواند به هر سوالی که شما در مورد رویدادی، تاریخ، حقایق جالب و موارد دیگر داشته باشید به طور خلاصه و مکالمه‌ای پاسخ دهد.

در نهایت، کوپایلت ورودی‌های تصویری را می‌پذیرد که به شما امکان می‌دهد در مورد هر تصویری که بارگذاری می‌کنید، سوال بپرسید و اطلاعات بیشتری کسب کنید. به عنوان مثال، می‌توانید تصویری از یک نقاشی را آپلود کنید و بپرسید چه کسی آن را نقاشی کرده است.

آیا کوپایلت اپلیکیشن موبایل دارد؟

بله، کوپایلت از طریق اپلیکیشن اختصاصی خود بر روی دستگاه‌های موبایل، هم برای آیفون و هم برای اندروید قابل دسترسی است. کاربران همچنین می‌تواند از طریق اپلیکیشن بینگ بر روی موبایل به کوپایلت دسترسی داشته باشند. اگرچه برنامه Bing صرفاً به چت‌بات اختصاص ندارد، اما هنگام باز کردن برنامه Bing، کوپایلت را در نوار پایین پیدا خواهید کرد.

آیا برای کوپایلت حق اشتراک پریمیوم وجود دارد؟

بله، مایکروسافت در ۱۵ ژانویه ۲۰۲۴ از Copilot Pro، یک نسخه اشتراکی پیشرفته از Copilot رونمایی کرد.

با این اشتراک، کاربران به یک هوش مصنوعی واحد در تمام دستگاه‌ها دسترسی پیدا می‌کنند که به شما امکان می‌دهد کمک بهتری دریافت کنید، اولویت دسترسی به جدیدترین مدل‌ها از جمله GPT-4 Turbo شرکت OpenAI، قابلیت ایجاد تصاویر با هوش مصنوعی پیشرفته و توانایی ساخت GPT‌های اختصاصی کوپایلتخود را داشته باشید.

یکی از بزرگترین مزیت‌ها این است که اگر اشتراک مایکروسافت ۳۶۵ دارید، اشتراک Copilot Pro شامل دسترسی به Copilot در ورد، اکسل، پاورپوینت، اوت‌لوک و وان‌نوت بر روی رایانه شخصی، مک و آی‌پد می‌شود.

هزینه اشتراک Copilot Pro، ۲۰ دلار در ماه به ازای هر کاربر است که هم قیمت با ChatGPT Plus، نسخه پریمیوم چت‌بات ChatGPT و Google One AI Premium Plan، نسخه پریمیوم هوش مصنوعی گوگل است.

رابطه مایکروسافت با ChatGPT چیست؟

مایکروسافت پیش از ادغام ChatGPT با مرورگر بینگ خود، با آن درگیر بود. این غول فناوری حتی پیش از عرضه عمومی ChatGPT، یکی از اولین سرمایه‌ گذاران OpenAI، شرکت تحقیقاتی هوش مصنوعی پشت ChatGPT بود.

اولین همکاری مایکروسافت با OpenAI به سال ۲۰۱۹ برمی‌گردد، زمانی که مایکروسافت ۱ میلیارد دلار و سپس در سال‌های بعد ۲ میلیارد دلار سرمایه‌ گذاری کرد. در ژانویه ۲۰۲۳، مایکروسافت با سرمایه‌ گذاری چند ساله و چند میلیارد دلاری، مشارکت خود را با OpenAI گسترش داد.

هیچ یک از شرکت‌ها ارزش سرمایه‌ گذاری را فاش نکردند، اما منابعی ناشناس به بلومبرگ اعلام کردند که این رقم طی چندین سال در مجموع به ۱۰ میلیارد دلار خواهد رسید. در مقابل، سرویس Azure مایکروسافت، تنها ارائه‌ دهنده رایانش ابری برای OpenAI خواهد بود و از تمام کارهای OpenAI در زمینه تحقیق، محصولات و خدمات API پشتیبانی می‌کند.

حواشی اولیه در مورد چت‌بات هوش مصنوعی بینگ مایکروسافت چه بود؟

دسترسی اولیه به چت‌بات به تعدادی از کاربران منتخب داده شد و آن‌ها در به اشتراک گذاشتن تجربیات خود دریغ نکردند. بسیاری از این کاربران قابلیت‌های چت‌بات را آزمایش کردند و ایرادات مختلف آن را آشکار ساختند.

از فاش کردن نام رمزی محرمانه داخلی آن توسط توسعه‌دهندگان تا ابراز علاقه به نویسنده نیویورک‌تایمز و درخواست اینکه او همسرش را ترک کند، رفتار چت‌بات خارج از کنترل بود.

در نتیجه، مایکروسافت چت‌بات را با محدودیت جلسه جدید مهار کرد و جلسات چت را از نامحدود به پنج سوال و حداکثر ۶۰ گفتگو در روز محدود کرد. این محدودیت بعداً به شش دور گفتگو در هر جلسه و در مجموع ۶۰ گفتگو در روز افزایش یافت، که همچنان کمتر از تجربه اولیه کاربران است.

مایکروسافت خاطرنشان کرد که جلسات چت طولانی و پیچیده چیزی نبوده که آن‌ها به صورت داخلی آزمایش کرده باشند، بنابراین بازخورد عموم در یادگیری بیشتر در مورد چت‌بات مفید بوده است.

مایکروسافت گفت: «دلیل اصلی آزمایش نسخه جدید بینگ به صورت عمومی با مجموعه محدودی از تست‌ کنندگان پیش‌ نمایش دقیقاً یافتن همین موارد استفاده غیر معمول است که از آن‌ها می‌توانیم یاد بگیریم و محصول را بهبود بخشیم.»

آیا کوپایلت بهتر از ChatGPT است؟

ZDNET هر دو چت‌بات Copilot و ChatGPT شرکت OpenAI را مورد بررسی قرار داده است. آن‌ها دریافتند که نسخه مایکروسافت یعنی بینگ، برخی از مشکلات اصلی که با ChatGPT وجود داشت را حل کرده است، از جمله داشتن دانش رویدادهای جاری از طریق دسترسی به اینترنت و ارائه‌ی پاورقی با لینک به منابع اطلاعات.

همچنین، Copilot تنها راه برای دسترسی رایگان به آخرین مدل LLM شرکت OpenAI یعنی GPT-4 Turbo و ویژگی‌های ورودی چندرسانه‌ای آن است. به همین دلایل، Copilot که قبلاً با نام Bing Chat شناخته می‌شد، جایگاه خود را به عنوان بهترین چت‌بات هوش مصنوعی به طور کلی از دید ZDNET به دست آورد.

به این پست امتیاز بدید

https://www.zdnet.com/article/what-is-copilot-formerly-bing-chat-heres-everything-you-need-to-know/

نظرات در مورد : Copilot (Bing سابق ) چیست؟ هرآنچه که باید بدانید

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *