انویدیا آنقدر بر بازار گرافیک تسلط دارد که مردم کارت های گرافیک تازه منتشر شده آن را از سر می اندازند. وقتی یک کارت گرافیک یا لپ تاپ با پردازنده گرافیکی مجزا خریداری می کنید، انتظار دارید که بازی ها را با حداکثر تنظیمات ممکن اجرا کند. اما بسیاری از کاربران هنگام راه اندازی هر بازی با خطای « Unable to Change Display » در انویدیا مواجه می شوند.
خطای Mode Unable to Change Displayدر ویندوز 11
این یک مشکل رایج در کاربران NVIDIA GPU است، و دلایل این مشکل از درایورهای GPU مشکل ساز، سرویس های متوقف شده یا نقص تا تنظیمات پیش فرض GPU است. ما تمام راهحلهای ممکن را برای رفع خطای « Unable to Change Display » کارت گرافیک انویدیا فهرست میکنیم و امیدواریم بازیهای شما دوباره کار کند.
کنترل پنل انویدیا را استاپ کنید و دوباره راه اندازی کنید
معمولاً برنامه ها و فرآیندهای مرتبط با آنها با اشکالاتی مواجه می شوند و به درستی کار نمی کنند. بستن کامل برنامه کنترل پنل NVIDIA و راه اندازی مجدد آن می تواند مشکل را برطرف کند. در اینجا نحوه انجام آن آمده است:
مرحله 1: میانبر صفحه کلید Ctrl + Shift + Esc را فشار دهید تا Task Manager باز شود.
مرحله 2: روی نوار جستجو کلیک کنید، Nvidia را تایپ کنید و Enter را فشار دهید. تمام فرآیندهای فعال NVIDIA را فهرست می کند.
مرحله 3: روی یکی از این فرآیندهای فعال NVIDIA کلیک راست کرده و روی گزینه End task کلیک کنید.
مرحله 4: مرحله بالا را برای تمام فرآیندهای NVIDIA تکرار کرده و آنها را خاتمه دهید. Task Manager را ببندید.
مرحله 5: کلید Windows را فشار دهید، NVIDIA Control Panel را تایپ کنید و Enter را فشار دهید.
مرحله 6: هر بازی را اجرا کنید و بررسی کنید که آیا خطا ظاهر می شود یا خیر.
برنامه های پس زمینه مشکل ساز را ببندید
برنامههایی که در پسزمینه کوچکسازی میشوند و به کار خود ادامه میدهند، مانند دیسکارد، PowerToys، و آنهایی که دارای گزینه همپوشانی هستند، میتوانند هنگام راهاندازی یک بازی باعث خطای « Unable to Change Display » انویدیا شوند. بنابراین، باید همه این برنامه ها را با استفاده از قسمت نمادهای سیستم در نوار وظیفه ببندید.
مرحله 1: به سمت راست نوار وظیفه بروید و روی نماد فلش رو به بالا کلیک کنید.
مرحله 2: روی نماد برنامه فعال کلیک راست کرده و روی گزینه Exit کلیک کنید.
مرحله 3: این مرحله را برای همه برنامه هایی که در حین بازی به آن نیاز ندارید تکرار کنید. کنترل پنل NVIDIA را از سینی سیستم نبندید.
سرویس های NVIDIA را پیکربندی کنید
کنترل پنل NVIDIA به سرویس NVIDIA Display Container LS نیاز دارد تا به درستی کار کند. اگر این سرویس با مشکلی مواجه شود، هنگام راهاندازی وظایف وابسته به GPU با مشکلاتی مواجه خواهید شد. بنابراین، باید سرویس را بررسی و راه اندازی مجدد کنید. در اینجا چگونه است:
مرحله 1: کلید Windows را فشار دهید تا منوی Start باز شود، Services را در نوار جستجو تایپ کنید و Enter را فشار دهید.
مرحله 2: در پنجره Services، سرویس NVIDIA Display Container LS را پیدا کنید. روی سرویس کلیک راست کرده و گزینه Restart را انتخاب کنید.
مرحله 3: ابزار Services را ببندید.
به صورت دستی به پردازنده گرافیکی NVIDIA سوئیچ کنید
این پردازنده یک GPU داخلی را برای انجام وظایف پایه GPU ارائه می دهد. لپتاپهای جدید برای کارهای سنگین مانند بازیها بهطور خودکار به پردازنده گرافیکی مجزای NVIDIA یا AMD سوئیچ میکنند. اما اگر موفق به انجام این کار نشد، باید به صورت دستی به پردازنده گرافیکی مجزای NVIDIA سوئیچ کنید. در اینجا نحوه انجام آن آمده است:
مرحله 1: به قسمت نمادهای سینی سیستم در نوار وظیفه بروید. روی نماد NVIDIA کلیک راست کرده و گزینه NVIDIA Control Panel را انتخاب کنید.
مرحله 2: کنترل پنل NVIDIA راه اندازی می شود. به منوی سمت چپ بروید و روی گزینه Manage 3D Settings کلیک کنید.
مرحله 3: به گزینه Preferred Graphics Processor بروید و روی دکمه فلش کلیک کنید تا لیست کشویی باز شود. گزینه « High-performance NVIDIA processor » را انتخاب کنید.
مرحله 4: روی دکمه Apply کلیک کنید. برنامه کنترل پنل NVIDIA را ببندید.
مرحله 5: همه وظایف متصل به GPU از GPU مجزا NVIDIA استفاده می کنند.
یک چکمه تمیز انجام دهید
اغلب، یک برنامه شخص ثالث دیگر می تواند با برنامه کنترل پنل NVIDIA تداخل داشته باشد و خطا ایجاد کند. برای رفع اعلان خطای NVIDIA “Unable to change mode display”، باید با استفاده از یک بوت تمیز، اپلیکیشن دردسرساز را محدود کنید. در اینجا نحوه انجام آن آمده است:
مرحله 1: کلید Windows را فشار دهید تا منوی Start باز شود، msconfig را در نوار جستجو تایپ کنید و Enter را فشار دهید تا ابزار System Configuration راه اندازی شود.
مرحله 2: به تب Services بروید.
مرحله 3: بر روی کادر ” Hide all Microsoft services ” کلیک کنید. سپس بر روی دکمه Disable all کلیک کنید.
مرحله 4: سرویس NVIDIA Display Container LS را پیدا کنید و روی کادر انتخاب کلیک کنید تا فعال شود.
مرحله 5: روی تب Startup کلیک کنید. حالا روی دکمه Open Task Manager کلیک کنید.
مرحله 6: روی یک برنامه از لیست کلیک راست کرده و گزینه Disable را انتخاب کنید. این برنامه زمانی که در دفعه بعد ویندوز را بوت کنید اجرا نمی شود.
مرحله 7: همین روند را برای همه برنامه های شخص ثالث تکرار کنید و آنها را غیرفعال کنید. Task Manager را ببندید.
مرحله 8: به پنجره System Configuration tool بازگردید. روی دکمه Apply کلیک کنید و سپس روی دکمه OK کلیک کنید.
مرحله 9: یک پنجره پاپ آپ باز می شود. بر روی دکمه Restart کلیک کنید. ویندوز فقط با درایورهای ضروری مایکروسافت و سرویس NVIDIA Display Container LS بوت می شود.
اگر هنگام راه اندازی بازی هیچ خطایی مشاهده نکردید، برنامه موجود با سرویس تداخل دارد. خدمات مربوط به یک برنامه را فعال کنید و دوباره یک بوت تمیز انجام دهید. این روند را تا زمانی که برنامه مقصر را شناسایی کنید و آن را از رایانه خود غیرفعال یا حذف کنید، تکرار کنید.
درایورهای NVIDIA رو به عقب برگردانید
NVIDIA به طور منظم درایورهای جدیدی را منتشر می کند تا سازگاری با بازی ها و برنامه های جدید را افزایش دهد. اما اغلب، درایورهای جدید باعث بروز انواع خطاها و مشکلات راه اندازی بازی می شوند. اگر بعد از بهروزرسانی اخیر درایور NVIDIA متوجه خطا شدید، به نسخه قبلی برگردید. در اینجا نحوه انجام آن آمده است:
مرحله 1: روی دکمه Start کلیک راست کنید تا منوی Power User باز شود. بر روی گزینه Device Manager کلیک کنید.
مرحله 2: بخش Display adapters را باز کنید و روی پردازنده گرافیکی NVIDIA دوبار کلیک کنید تا Properties آن باز شود.
مرحله 3: به تب Driver بروید. سپس بر روی گزینه Roll Back Driver کلیک کنید.
مرحله 4: منتظر بمانید تا برنامه درایورهای GPU را برگرداند. Device Manager را ببندید و سیستم خود را ریستارت کنید.
به روز رسانی ویندوز
یک نسخه قدیمی ویندوز می تواند با اجزای سیستم و برنامه های شخص ثالث مشکل ساز باشد. اگر عادت دارید بهروزرسانیهای ویندوز را برای ماهها غیرفعال یا نادیده بگیرید، باید جدیدترین بهروزرسانی را دانلود و بر روی سیستم خود نصب کنید. مراحل زیر را برای آپدین ویندوز تکرار کنید:
مرحله 1: کلید Windows را فشار دهید، Windows Update را در کادر جستجو تایپ کنید و Enter را فشار دهید.
مرحله 2: روی گزینه Check for updates در قسمت سمت راست کلیک کنید. منتظر بمانید تا ابزار بهروزرسانیها را جستجو کند.
مرحله 3: اکنون بر روی دکمه دانلود و نصب کلیک کنید. دانلود و نصب تمام به روز رسانی های موجود مدتی طول می کشد. برای اعمال تغییرات، سیستم خود را ریستارت کنید.
GPU انویدیا را دوباره قابل استفاده کنید
وقتی نمیتوانید حالت نمایش را در کنترل پنل NVIDIA در حین بازی یا اجرای برنامههای گرافیکی حجیم تغییر دهید، خستهکننده است. تمام برنامههای پسزمینه فعال را ببندید، زیرا میتوانند در تغییر خودکار اختلال ایجاد کنند. شما می توانید به صورت دستی سیستم را مجبور کنید که از GPU NVIDIA برای همه برنامه ها استفاده کند.
نظرات در مورد : 7 روش برتر برای رفع خطای Unable to Change Display Mode در ویندوز 11