به گزارش زوم تک از The Indian Express، گوگل میلیاردها کاربر دارد که از خدمات مختلف آن استفاده می کنند. این پایگاه کاربری عظیم، کلاهبرداران را نیز به خود جذب می کند که به دنبال سرقت حساب های دیجیتال و پول کاربران هستند.
مقابله با این کلاهبرداری های آنلاین
گوگل همیشه اقدامات متعددی را برای مقابله با این کلاهبرداری های آنلاین انجام داده و ابزارهای مختلفی را معرفی کرده است. این شرکت اخیرا نکات مهمی را برای کمک به کاربران در محافظت از خود در برابر کلاهبرداری ها و تقلب های آنلاین به اشتراک گذاشته است.
در اینجا ۵ نکته از گوگل برای شناسایی کلاهبرداری های آنلاین ارائه شده است:
۱. کلاهبرداری با استفاده از دیپ فیک:
گوگل به کاربران توصیه می کند که به فیلم ها و صداهای افراد معروف توجه کنند. در نگاه اول، ممکن است این محتواها بسیار واقعی به نظر برسند، اما احتمال زیادی وجود دارد که آنها محتوای دیپ فیک باشند که با استفاده از هوش مصنوعی ساخته شده اند. کلاهبرداران از این محتوا برای گسترش تبلیغات در طول انتخابات و فریب مردم برای سرمایه گذاری های کلاهبردارانه استفاده می کنند.
گوگل پیشنهاد می کند که کاربران به دنبال بیان های غیرطبیعی در محتوا باشند، زیرا حتی پیشرفته ترین مولدهای دیپ فیک نیز می توانند در ایجاد چهره اشتباه کنند که این موضوع اولین نشانه واضح محتوای جعلی است.
۲. طرح های سرمایه گذاری ارز دیجیتال:
آیا ایمیلی یا پیامی با بازده بالای تضمینی در یک سرمایه گذاری ارز دیجیتال دریافت کرده اید؟ به احتمال زیاد این یک کلاهبرداری سرمایه گذاری است. هیچ طرح یا برنامه سرمایه گذاری معتبری وجود ندارد که بتواند به شما اطمینان دهد که پول شما در مدت زمان کوتاهی چند برابر خواهد شد. در این مورد، اگر یک پیشنهاد یا معامله خیلی خوب به نظر می رسد که واقعی باشد، احتمالا یک کلاهبرداری است.
۳. برنامه ها و وب سایت های جعلی:
بسیاری از کلاهبرداران برنامه ها و وب سایت های پرکاربرد مانند برنامه ها و وب سایت های بانکی را جعل می کنند تا اطلاعات شخصی کاربران را سرقت کنند. این پورتال های جعلی ممکن است کاملا شبیه به نسخه اصلی باشند و حتی ممکن است ویژگی های جدیدی داشته باشند که همیشه آرزوی آن را داشته اید.
مطمئن شوید که برنامه ها را فقط از منابع معتبر دانلود می کنید. به دنبال کلمات با املای اشتباه در آدرس وب سایت، فونت های غیرمعمول، لوگوهای عجیب و ایموجی های تصادفی باشید. اینها همگی نشانه هایی از جعلی بودن پورتال هستند.
۴. پنهان سازی صفحه مقصد:
این یک کلاهبرداری پیشرفته است که در آن یک مجرم سایبری ممکن است محتوای متفاوتی را به کاربر نشان دهد نسبت به آنچه به گوگل نشان می دهد. یک صفحه مقصد از یک وب سایت ممکن است از سایت های معروف تقلید کند و کاربران را برای ارسال اطلاعات خود مانند شناسه ورود و سایر اعتبارنامه ها فریب دهد. سپس از این اطلاعات برای به دست آوردن کنترل این حساب ها استفاده می شود که به طور بالقوه منجر به از دست دادن پول می شود.
یکی از راه های شناسایی این وب سایت ها این است که به دقت به آدرس وب سایت نگاه کنید و همچنین مطمئن شوید که آدرس وب سایت هنگام هدایت به صفحه دیگر تغییر نمی کند. فعال کردن محافظت در گوگل کروم نیز می تواند به شما در شناسایی این وب سایت ها کمک کند.
۵. سوء استفاده از رویدادهای بزرگ:
این یک رسم رایج برای برندها است که برای رویدادهای بزرگ میکرو صفحات وب ایجاد کنند و کلاهبرداران اکنون به این موضوع به عنوان یک فرصت نگاه می کنند. آنها از این صفحات وب قبل از رویدادهای ورزشی و کنسرت های بزرگ تقلید می کنند و به راحتی کالاهای جعلی، بلیط و حتی کمک های مالی را می فروشند.
هر زمان که چیزی را به صورت آنلاین خریداری می کنید، مطمئن شوید که وب سایت معتبر است و تمام جزئیات را دو بار قبل از پرداخت بررسی کنید.
نظرات در مورد : ۵ نکته گوگل برای شناسایی اجتناب از کلاهبرداری های آنلاین