آنتی ویروس پادویش

گوشی قدرتمند اوپو Find X7 Ultra Satellite بزودی معرفی می شود

گوشی قدرتمند اوپو Find X7 Ultra Satellite بزودی معرفی می شود

شرکت اوپو هر سال نسل جدیدی از گوشی های هوشمند پرچمدار و میان رده خود را معرفی می کند. پیشتر شاهد رونمایی سری فایند ایکس 7 بودیم و اکنون مدل جدیدی در راه است.

گیفت کارت

گفته می شود این شرکت بزودی گوشی پرچمدار اوپو Find X7 Ultra Satellite را معرفی خواهد کرد که از قابلیت ارتباط ماهواره ای و مشخصات کلیدی بزرگ بهره می برد. با این حال، توسعه نسخه Find X7 Ultra Satellite هنوز در حال انجام بوده و یک گزارش جدید وجود دارد که خبر از تایید دستگاهی توسط پایگاه گواهی 3C چین می دهد.

گوشی هوشمند آینده Find X7 Ultra گواهی 3C را با شماره مدل PHY120 دریافت کرده است. همانطور که انتظار می رفت، این گواهی پشتیبانی از اتصال ماهواره ای به همراه پشتیبانی از شبکه 5G را تایید می کند. علاوه بر این، تأیید می کند که دستگاه از شارژ 100 واتی مشابه Find X7 Ultra ساده پشتیبانی خواهد کرد. در عین حال، دستگاه باید شارژ بی سیم 50 واتی را نیز حفظ نماید.

نه تنها شارژ، بلکه مشخصات نسخه Satellite نیز احتمالاً مشابه Find X7 Ultra استاندارد خواهد بود. برای یک جمع بندی سریع، Find X7 Ultra دارای صفحه نمایش 6.82 اینچی QHD+ خمیده LTPO است که تا 1600 نیت روشنایی ارائه می دهد. این دستگاه از پردازنده کوالکامSnapdragon 8 Gen 3، با رم کافی (تا 16 گیگابایت) و فضای ذخیره سازی (تا 512 گیگابایت) بهره می برد.

در دیگر خبرها اوپو در حال کار بر روی جانشین F23 است که سال گذشته در هند معرفی شد. گزارش اخیر ادعا می کند که F25 ممکن است در ماه جاری (فوریه) در کشور عرضه شود. افشای اطلاعات جدید توسط Abhishek Yadav یک تاریخ عرضه قطعی همراه با مشخصات کلیدی را نشان می دهد.

اوپو Find X7 Ultra Satellite در نزدیکی عرضه

گوشی قدرتمند اوپو Find X7 Ultra Satellite بزودی معرفی می شود

انتظار می رود اوپو F25 در تاریخ 5 مارس در هند عرضه شود. اوپو اخیرا گوشی هوشمند اوپو Reno 11F را در تایلند معرفی کرد. همچنین انتظار می رود این دستگاه در روزهای آینده در برخی دیگر از بازارهای جنوب شرق آسیا نیز عرضه شود. گفته می‌شود F25 که به هند می‌رود، یک نسخه تغییر یافته از Reno 11F است. انتظار رفته F25 دارای صفحه نمایش 6.7 اینچی AMOLED با وضوح +FHD، نرخ رفرش 120 هرتز و اسکنر اثر انگشت زیر نمایشگر باشد. این دستگاه احتمالاً با اندروید 14 مبتنی بر ColorOS 14 عرضه می شود.

F25 ممکن است دارای یک دوربین 32 مگاپیکسلی در جلو باشد. پنل عقب دستگاه  دارای یک دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی و یک جفت دوربین 2 مگاپیکسلی برای عکس های عمقی و ماکرو باشد. دستگاه مجهز به چیپست Dimensity 7050 ممکن است با 8 گیگابایت رم، 8 گیگابایت رم مجازی، 128 گیگابایت یا 256 گیگابایت حافظه UFS 3.1 و باتری 5000 میلی آمپر ساعتی با شارژ سریع 67 واتی عرضه شود. این دستگاه احتمالاً دارای شاسی با استاندارد IP65 و ضخامت 7.54 میلی متر و وزن 177 گرم است.

اکنون اطلاعاتی از قیمت اوپو F25 در دست نیست. F23 در زمان عرضه 24999 روپیه (300 دلار) قیمت داشت. از این رو، این احتمال وجود دارد که F25 ممکن است با قیمت مشابه در هند رونمایی شود. در اخبار مرتبط اوپو در سال 2021 وارد بازار گوشی های تاشو شد، در حالی که Vivo گوشی هوشمند تاشو خود را در سال 2022 عرضه کرد. در حالی که تلفن های تاشو Vivo محدود به بازار چین هستند، هر دو برند به طور پیوسته گوشی های تاشو جدیدی را عرضه می کنند.

 پیشتر این برند بیان داشت که تصمیم ندارد از بازار دستگاه تاشو خارج شود و به فعالیت خود اما با محدودیت ادامه می دهد. گزارش شد سال جاری نباید منتظر گوشی فلیپ از این برند بود و باید به مدل فولد بسنده کرد. به هر حال جزئیات کافی نیست تا به آن اشاره داشت و باید منتظر ماند تا مشخص شود این برند چه برنامه ای در سر دارد.

منبع

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : گوشی قدرتمند اوپو Find X7 Ultra Satellite بزودی معرفی می شود

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *