آنتی ویروس پادویش

گوشی ردمی K70 Ultra بزودی از راه می رسد

گوشی ردمی K70 Ultra بزودی از راه می رسد

شرکت ردمی در نظر دارد بزودی گوشی پرچمدار و برجسته خود ردمی K70 Ultra را معرفی کند. مدلی که ویژگی های بزرگی داشته و از کیفیت ساخت قابل توجهی هم بهره می برد.

گیفت کارت

افشاگر Digital Chat Station روز گذشته یک پست Weibo منتشر کرد تا ظرفیت باتری و قابلیت شارژ دستگاه را آشکار کند. علی‌رغم حذف این پست، ما توانستیم جزئیاتی را که او فاش کرد به دست آوریم. به نظر می رسد که “N12” ذکر شده در پست Weibo بالا می تواند به Redmi K70 Ultra اشاره داشته باشد. افشاگر اظهار داشت که چیپست MT6989، اساساً Dimensity 9300 ، قدرت دستگاه را تامین می کند.

او همچنین گفت که Redmi K70 Ultra دارای باتری 5500 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع 120 واتی است. منبع اطلاعاتی پیشتر فاش کرده بود که با حداکثر 24 گیگابایت رم LPDDR5T و حداکثر 1 ترابایت حافظه UFS 4.0 وارد بازار خواهد شد. این نشان می دهد که K70 Ultra قدرتمندترین گوشی سری K70 این برند خواهد بود.

وقتی صحبت از صفحه نمایش به میان می آید، انتظار می رود K70 Ultra دارای یک پنل 8T اولد با وضوح 1.5K باشد. صفحه نمایش ممکن است حداکثر روشنایی حدود 5000 نیت را ارائه دهد. ناگفته نماند که این دستگاه دارای اندروید 14 و HyperOS است. در مورد قابلیت های دوربین Redmi K70 Ultra صحبتی نشده است.

با این حال، احتمالاً با یک شاسی ضد گرد و غبار و ضد آب با استاندارد IP68 مانند Redmi K60 Ultra سال گذشته وارد بازار خواهد شد. علاوه بر این، انتظار می‌رود که از یک قاب آلومینیومی نیز برای دوام بیشتر استفاده کند.

ردمی K70 Ultra در راه است

در دیگر خبرها شیائومی در نهایت پس از مدتها انتظار قاتل پرچمدار جدید خود ردمی توربو 3 را معرفی کرد. گوشی هوشمندی که طراحی جذابی برای آن تدارک دیده شده و سخت افزار قوی دارد.

Redmi Turbo 3 با ارتقاء قابل توجهی نسبت به Redmi Note 12 Turbo سال گذشته در چین عرضه شد. مدل جدید به جدیدترین تراشه اسنپدراگون 8s نسل 3 کوالکام مجهز شده و بر روی رابط HyperOS شیائومی اجرا می شود. این مدل دارای صفحه نمایش OLED با وضوح 1.5K و نرخ نوسازی 120 هرتز است. این گوشی دارای دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی Sony LYT-600 در عقب است. Redmi Turbo 3 از باتری 5000 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع سیمی 90 واتی برخوردار است. شیائومی همچنین از نسخه محدود هری پاتر از Redmi Turbo 3 در کنار مدل استاندارد رونمایی کرده است.

 Redmi Turbo 3 دو سیم کارته (نانو) دارای رابط HyperOS شیائومی بوده و به صفحه نمایش اولد 6.7 اینچی با وضوح 1.5K (1220×2712 پیکسل) با نرخ نوسازی تا 120 هرتز، HDR10+، پشتیبانی از Dolby Vision و روشنایی 2،400 نیت مجهز است. همچنین از چیپست 4 نانومتری Snapdragon 8s Gen 3 با حداکثر 16 گیگابایت رم LPPDDR5x و حداکثر 1 ترابایت حافظه داخلی UFS 4.0 بهره می برد.

در بخش دوربین، Redmi Turbo 3 دارای یک دوربین عقب دوگانه با سنسور 50 مگاپیکسلی سونی LYT-600 با لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS) و دیافراگم f/1.59 و دوربین 8 مگاپیکسلی فوق عریض است. برای سلفی و چت تصویری، یک دوربین جلو 20 مگاپیکسلی وجود دارد.

گزینه های اتصال Redmi Turbo 3 شامل 5G، Wi-Fi 6E، بلوتوث 5.4، GPS، Galileo، GLONASS، Beidou و پورت USB Type-C می شود. سنسورهای موجود در این گوشی شامل شتاب‌سنج، حسگر نور محیط، قطب‌نمای الکترونیکی، ژیروسکوپ، کنترل از راه دور مادون قرمز، سنسور فاصله اولتراسونیک و موتور خطی محور X می‌شوند. علاوه بر این، گوشی دارای حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر است و از قابلیت بازگشایی چهره پشتیبانی می کند. این گوشی همچنین دارای بلندگوهای استریو با پشتیبانی از Dolby Atmos است و استاندارد IP64 مقاوم در برابر گرد و غبار و پاشش آب هم دارد.

Redmi Turbo 3 دارای باتری 5000 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع 90 واتی است. ادعا می شود که فناوری شارژ سریع تا 13 ساعت زمان پخش ویدیوی کوتاه را با یک بار شارژ ارائه می دهد. ابعاد این گوشی 160×74.4×7.8 میلی متر و وزن آن 179 گرم است. نسخه محدود هری پاتر Redmi Turbo 3 طراحی منحصر به فردی دارد که از «هفت هورکراکس» از سری هری پاتر الهام گرفته شده است.

منبع

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : گوشی ردمی K70 Ultra بزودی از راه می رسد

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *