پادویش

چه اتفاقی می افتد وقتی شخصی را در فیس بوک مسنجر محدود یا رستریکت می کنید؟

چه اتفاقی می افتد وقتی شخصی را در فیس بوک مسنجر محدود یا رستریکت می کنید؟

فیس بوک چندین ویژگی متمرکز بر حریم خصوصی را برای مقابله با افزایش هرزنامه در پلت فرم خود ارائه می دهد. می توانید مخاطبین مزاحم را از friends خارج کنید، آنها را از نمایه خود محدود کنید و حتی دسترسی مخاطبین را از طریق مسنجر مسدود کنید. در میان تمام ویژگی‌های حفظ حریم خصوصی، توانایی محدود کردن یا restrict  افراد، یک افزونه برای محافظت از نمایه شما در برابر پیام‌ها و تماس‌های هرزنامه است. اما آیا از خود پرسیده اید که چه اتفاقی می افتد وقتی شخصی را در فیس بوک مسنجر رستریکت کنید؟

اگر نمی‌خواهید شخصی را مستقیماً در مسنجر مسدود کنید، همیشه می‌توانید او را محدود کنید و از نمایه خود در برابر چشمان کنجکاو محافظت کنید. در اینجا نحوه رستریکت کردن در مسنجر و پیامدهای آن آمده است.

 

چگونه می توان شخصی را در مسنجر فیس بوک محدود  یا رستریکت کرد

قبل از اینکه در مورد عملکرد محدود در فیس بوک مسنجر صحبت کنیم، اجازه دهید مراحل استفاده از آن را به شما نشان دهیم.

توجه: فیس بوک از یک رابط کاربری یکسان در مسنجر برای iOS و اندروید استفاده می کند. مراحل محدود کردن شخصی در مسنجر در هر دو پلتفرم یکسان است. ما در اینجا از برنامه مسنجر برای iOS به عنوان مثال استفاده خواهیم کرد.

مرحله 1: برنامه مسنجر را در اندروید یا آیفون خود باز کنید.

مرحله 2: مکالمه ای را با مخاطبی که می خواهید محدود کنید انتخاب کنید.

چه اتفاقی می افتد وقتی شخصی را در فیس بوک مسنجر محدود یا رستریکت می کنید؟

مرحله 3: روی نام مخاطب در بالا ضربه بزنید.

چه اتفاقی می افتد وقتی شخصی را در فیس بوک مسنجر محدود یا رستریکت می کنید؟

مرحله 4: “Restrict” را در بخش Privacy and Support انتخاب کنید.

چه اتفاقی می افتد وقتی شخصی را در فیس بوک مسنجر محدود یا رستریکت می کنید؟

در مورد پیام ها و تماس ها

وقتی شخصی را در مسنجر محدود می‌کنید، وقتی آن شخص پیامی ارسال می‌کند، هیچ اعلانی دریافت نمی‌کنید. حتی وقتی در مسنجر با شما تماس می‌گیرد، تلفن شما زنگ نمی‌خورد.

 

شما نمی توانید پیامی ارسال کنید یا با آن شخص تماس بگیرید. شما باید قبل از ارسال پیام، فرد مورد نظر را از محدودیت خارج کنید (در ادامه بیشتر در مورد آن توضیح خواهیم داد).

پیام های قبلی چطور؟

چه اتفاقی می افتد وقتی شخصی را در فیس بوک مسنجر محدود یا رستریکت می کنید؟

هنگامی که از عملکرد رستریکت استفاده می کنید، فیس بوک موضوع چت فعلی شما را در برنامه مسنجر پنهان می کند. در برگه پیش‌فرض Chats نیز پیام‌های جدیدی را نمی‌بینید. باید نام مخاطب را در بالا جستجو کنید و مکالمه را باز کنید تا همه پیام‌های جدید و قبلی را بررسی کنید.

فیس بوک هیچ پیام قبلی را نیز حذف نمی کند. برنامه آنها را از برگه اصلی پنهان می کند. هنگامی که یک گروه چت جدید در مسنجر ایجاد می کنید، برنامه به شما در مورد حساب های محدود شده در فیس بوک هشدار می دهد (اگر بخواهید آنها را به گروه اضافه کنید).

 

آیا شخصی که رستریکت شده می تواند وضعیت فیس بوک من را ببیند

محدود کردن شخصی یک ویژگی حفظ حریم خصوصی است. شما فقط دسترسی فرد را برای دیدن نمایه خود و سایر فعالیت های آنلاین محدود می کنید. مخاطب محدود نمی‌تواند ببیند چه زمانی آنلاین هستید یا پیام‌های او را خوانده‌اید. همچنین زمانی که آنها آنلاین هستند نخواهید دید.

 

آیا گیرنده می داند چه زمانی آنها را محدود می کنید

همانطور که در بالا اشاره کردیم، محدودیت یکی از ویژگی های حریم خصوصی در فیس بوک است. هنگامی که شخصی را در مسنجر محدود می کنید، این شرکت هیچ اعلانی ارسال نمی کند.

 

آیا با یک حساب محدود  شده دوست می‌مانم؟

شما همچنان با حساب‌های محدود شده در مسنجر دوست می‌مانید. فیس بوک به طور خودکار کسی را از دوستی خارج نمی کند.

 

آیا شخص محدود می تواند پست های من را ببیند

فرد محدود شده می تواند تمام پست های قبلی را ببیند اما هیچ یک از پست های جدید را در فیس بوک نمی بیند.

 

نحوه بررسی حساب های محدود شده در فیس بوک

اگر نظر خود را تغییر دادید و می‌خواهید محدودیت شخصی را در فیس‌بوک لغو کنید، می‌توانید فهرست حساب‌های محدود را برای ایجاد تغییرات لازم مرور کنید. در اینجا چیزی است که شما باید انجام دهید.

 

مرحله 1: مسنجر را روی تلفن خود راه اندازی کنید.

مرحله 2: روی عکس نمایه خود در گوشه سمت چپ بالا ضربه بزنید.

چه اتفاقی می افتد وقتی شخصی را در فیس بوک مسنجر محدود یا رستریکت می کنید؟

مرحله 3: Privacy را انتخاب کنید.

چه اتفاقی می افتد وقتی شخصی را در فیس بوک مسنجر محدود یا رستریکت می کنید؟

مرحله 4: روی Restricted accounts ضربه بزنید.

چه اتفاقی می افتد وقتی شخصی را در فیس بوک مسنجر محدود یا رستریکت می کنید؟

مرحله 5: نام دوست فیسبوکی را که می‌خواهید محدود کنید انتخاب کنید.

چه اتفاقی می افتد وقتی شخصی را در فیس بوک مسنجر محدود یا رستریکت می کنید؟

مرحله 6: همین مورد را از منوی زیر تأیید کنید.

همین کار را برای همه مخاطبین تکرار کنید تا آنها را در فیس بوک لغو کنید.

 

تفاوت بین Block و RESTRICT در مسنجر فیسبوک چیست؟

بلاک کردن شخصی شما را برای آن شخص در فیس بوک نامرئی می کند. آنها نمی توانند نمایه شما را ببینند، پیام بفرستند، تماس های صوتی/تصویری شروع کنند، وضعیت آنلاین بودن را بررسی کنند و در پلتفرم با شما دوستی نداشته باشند. حتی پس از محدود کردن شخصی، فیس بوک مشکل اسپم را حل نمی کند، می توانید دست به اقدامات شدید بزنید و گیرنده را مسدود کنید.

 

مانند محدودیت فیس بوک، این پلتفرم زمانی که فرد را مسدود می کنید به او اطلاع نمی دهد.

MUTE در مقایسه با RESTRICT در مسنجر

بی ‌صدا کردن یک نفر همه پیام‌ها و تماس‌های بعدی آن شخص را در مسنجر بی‌صدا می ‌کند. همچنان می‌توانید آخرین پیام‌های دریافتی را در برگه چت‌های اصلی ببینید. در عین حال، محدود کردن کسی مکالمه را کاملاً پنهان می کند.

 

برخلاف اکانت‌های محدود شده، حساب‌های بی ‌صدا می‌توانند وضعیت فعال و همه پست‌های آینده شما را در فیس‌بوک ببینند و حتی شما را به یک چت گروهی اضافه کنند.

 

محدود کردن یک تعادل خوب بین Mute و Block است

عملکرد محدود در مسنجر بهترین افزونه‌های Mute و Block را دریافت می‌کند و راه‌حلی عالی برای بدون هرزنامه حساب کاربری فیسبوک شما ارائه می‌دهد. اگر سؤال دیگری در مورد محدود کردن شخصی در فیس بوک دارید، در نظرات زیر با ما در میان بگذارید.

 

 

 

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاه کاربران

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *