آنتی ویروس پادویش

هزینه پرورش مرغ گوشتی چقدر است؟ صفر تا صد راه اندازی مرغ داری !

صفر تا صد هزینه پرورش مرغ گوشتی

صفر تا صد هزینه پرورش مرغ گوشتی : عده ی این تصور را در ذهن خود دارند که انجام کارآفرینی کاری دشوار است ولی حقیقت این چنین نیست و اگر شما بخواهید قطعا موفق خواهید شد اما به شرط اینکه کمی همت داشته باشید. خوشبختانه امروزه تکنولوژی به قدری پیشرفت کرده است که انجام بسیاری از امور تقریبا غیرممکن را برای ما ممکن ساخته است. در همین رابطه جالب است بدانید که در کوتاه ترین زمان ممکن 45 روزه شما می توانید یک جوجه را به مرغ کامل تبدیل کرده و بفروش برسانید و در نهایت به سود دهی برسید البته اگر بودجه لازم را در اختیار داشته باشید.

آمارتکسالگوراک

در پایان این پست فایل پی دی اف (PDF) قرار داده شده است که شامل اموزش پرورش مرغ گوشتی و هزینه لازم می باشد و شما می توانید از وب سایت زوم تک آن را دانلود نمایید. 

پرورش مرغ گوشتی

این امکان وجود دارد که یک جوجه در مدت زمان 45 روزه به یک مرغ کامل تبدیل شود و سپس آماده فروش گردد و در نهایت کارآفرین را به سود برساند چون به نسبت مرغ محلی ،مرغ گوشتی در بازار بازدهی بهتری با سرعت بیشتری را به دنبال خواهد داشت.

در خصوص پرورش مرغ گوشتی موارد مختلفی را باید در نظر بگیرید که ما سعی کرده ایم تقریبا به تمامی موارد در این پست (همراه فایل PDF) اشاره داشته باشیم. پیش از هر تصمیمی بهتر است که شما اطلاعات کاملی را بدست بیاورید.

محل پرورش مرغ گوشتی: در صورتی که شما یک فضای صد متری را در اختیار داشته باشید حدود هزار مرغ را میتوانید پرورش بدهید که حتما باید با توجه به فضا میزان تعداد مرغ پرورشی را در نظر بگیرید. هر چقدر که تعداد مرغ پرورشی بیشتر باشد از میزان بهره وری آن کم خواهد شد. محیط انتخاب شده برای پرورش باید دارای بستری مناسب باشد. در مرغداری ها از بسترهای مختلفی مثل پوشال چوب، سبوس برنج و… استفاده میگردد که مناسب می باشند.

نکته) بهتر است شما در منطقه ی این کار را انجام بدهید که میزان مرغداری کم باشد تا موفق شوید بازار را بدست بگیرید.

پرورش مرغ گوشتی

محل پرورش مرغ گوشتی

نکاتی را باید در خصوص محل پرورش مرغ گوشتی در نظر بگیرید:

  • جهت ساختمان شرقی غربی باشد
  • بهتر است با دیگر مرغداری ها حدود 1.5 تا 2 کیلومتر فاصله داشته باشد
  • افراد متفرقه بهتر است وارد مرغداری نشوند
  • سالن پرورش کاملا تمیز باشد تا مرغ های شما به بیماری دچار نشوند
  • از پرورش پرنده های دیگر در کنار مرغ های گوشتی خودداری کنید
  • نوع ساختمان باید با آب و هوای منطقه سازگاری داشته باشد و میزان استفاده از وسایل سرمایشی و گرمایشی نیز با توجه به شرایط در نظر گرفته شود.
  • بهتر است ظرفیت سالن به صورت واحدهای 5000 قطعه‌ای باشد چون یکنواختی جریان هوا در چنین سالن های امکان پذیری بیشتری خواهد داشت و در نقاط مختلف سالن اختلاف جریان هوا و رطوبت و… را به حداقل خواهد رساند. برای اینکه چنین شرایطی را در سالن های طولانی ایجاد کنید اجرا این عوامل سختتر و دشوارتر خواهد شد.

تهیه جوجه

زمانی که شما موفق شدید محیط مناسبی را برای پرورش مرغ گوشتی اماده کنید باید به میزان بودجه ی که در اختیار دارید اقدام به تهیه جوجه کنید. جوجه ها نژادهای مختلفی اعم از جوجه گوشتی پلاس، راس، کاب داشته اند که قیمت جوجه مرغ گوشتی با توجه به آخرین نرخ ها حدودا 2.500 تومان برایتان خواهد بود (برای هر نوع نژاد مبلغ متغیر است).

دقت داشته باشید که حتما در زمان ورود جوجه ها به محیط به مراقبت های اولیه دقت کنید تا همه چیز مطابق برنامه و مناسب پیش رود. میتوان پنج دوره در طول سال جوجه ریزی را انجام داده و کم کم میزان جوجه را افزایش بدهید.

جوجه های را که خریداری می کنید نباید بیمار باشد یا نشانه های از بیماری در آن ها وجود داشته باشد و هم سن بودن و اینکه از یک گله مادر (حتما باید گله مادر سالم باشد) باشند به شما کمک بیشتری خواهد کرد. این نکته را بخاطر بسپارید که برخی از نژادها نسبت به نژادهای دیگر توان بالقوه بیشتری داشته اند.

تهیه جوجه

سرمایه لازم برای نگهداری مرغ گوشتی

برای پرورش جوجه های مرغ گوشتی در یک فضای صد متری با هزار جوجه شما به مبلغی حدود 15 میلیون تومان نیاز دارید البته اگر خودتان فضا را در اختیار داشته باشید دیگر میتوانید همه ی این مبلغ را برای مجهز کردن مکان و خوراک و… هزینه کنید و شما در طول دوره 45 روزه به سود حدودا 2 میلیون خواهید رسید.

بسیاری از افرادی که برای شروع سرمایه کافی را در اختیار ندارند می توانند به عنوان یک کارآفرین از برخی نهادها وام دریافت کرده و سپس برای پرورش مرغ گوشتی اقدام کنند.

دانلود فایل PDF ( جزئیات هزینه ها) : برای دانلود اینجا کلیک کنید

6 نیاز مهم در محل رشد مرغ گوشتی

1)تهیه آبخوری برای مرغ های گوشتی

2)تهیه دانخوری برای مرغ های گوشتی

3)تغذیه مرغ های گوشتی

  • استفاده از دان کامل به جای آرد ذرت
  • مصرف آب حاوی شکر

4)سرمایش و گرمایش مکان پرورش مرغ گوشتی

5)نوردهی مناسب مرغ گوشتی

6)تهویه سالن نگهداری مرغ گوشتی

6 نیاز مهم در محل پرورش مرغ گوشتی

پرورش مرغ گوشتی به روش سنتی

برای پرورش مرغ گوشتی در روش سنتی نیاز است که برای ورود جوجه های یک روزه ،محیطی مناسب اماده سازی شود که برخی از افراد معمولا از خانه هایشان استفاده می کنند و متاسفانه موارد زیادی را نادیده می گیرند ولی جایگاه جوجه ها به رشد آنها مرتبط می باشد. به موارد زیر باید دقت کرد:

  • جمع آوری وسایل درون جایگاه
  • آماده سازی بستر مرغ گوشتی
  • شستن مکان برای بهداشت مرغ ها
  • استفاده کردن از مواد ضد عفونی کننده
  • شستن و ضد عفونی کردن تجهیزات جایگاه
  • پهن کردن بستر
  • تقسیم بندی کردن جایگاه

چه وسایلی را باید از محیط خارج کرد:

  • آبخوری ها و دانخوری ها: زمانی که می خواهید شست و شو و ضدعفونی کردن را انجام بدهید باید تمام آبخوری ها و دانخوریها را از مرغداری به بیرون ببرید
  • بخاری: اگر برای گرمایش از بخاری استفاده می کنید باید در پایان دوره آن را به بیرون از مرغداری ببرید و حتما سرویس نمایید.
  • هواکش ها: باید به کنترل کردن هواکش ها بپردازید و اگر برخی از آنها به تعمیر نیاز دارند حتما تعمیرات لازم را انجام بدهید.
  • لامپ ها: اگر که از جایگاه پنجره دار و روشن استفاده می نمایید.

پیشنهاد میکنم حتما ویدئویی در مورد پرورش مرغ گوشتی را در آپارات ببینید.

4.5/5 - (34 امتیاز)

نظرات در مورد : هزینه پرورش مرغ گوشتی چقدر است؟ صفر تا صد راه اندازی مرغ داری !

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *