شرکت غول پیکر اپل با داشتن وسایلی از جمله iphone 5s و ipad air و retina ipad یکی از پیشگامان استفاده از پردازنده های 64 بیتی در جهان شده است ، اما طبق گفته ی شرکت اینتل تبلت هایی که از اندروید و ویندوز استفاده می کنند قرار است در سال 2014 به این پردازنده ها مجهز شوند.
صحبتی که امروز مدیرعامل شرکت اینتل در حین معرفی اولین تبلت ویندوزی که از این پردازنده های قدرتمند استفاده می کند گفته است که در فصل اول سال 2014 این کار صورت می گیرد.تا زمانی که ویندوز RT و ویندوز فون برای پردازنده های 64 بیتی طراحی نشده اند سیستم های عملیاتی مایکروسافت ، برنامه های قدرتمندی برای خودش دارد که می تواند از این پردازنده استفاده کند.
مدیر عامل شرکت اینتل نیز این را عنوان کرده است که همچنین قرار است تبلت های اندرویدی در صف قرارگیری این پردازنده قرار بگیرند که قیمت آن در حدود 150 دلار می باشد. این شرکت نیز امیدوار است سال آینده چیزی نزدیک به 40 میلیون تبلت از این استفاده کنند.
نظرات در مورد : پردازنده 64 بیتی بر روی اندروید و تبلت های ویندوز در سال 2014