پراپ فرم یکی از جدیدترین شیوههای معاملاتی در سالهای اخیر محسوب میشود که باعث افزایش سودآوری تریدرها شده و فرصت بینظیری در اختیار آنها قرار میدهد. شما در پراپ فرمها امکان معامله ارزها و داراییهای دیجیتال را با ابزارهای به روز و سرمایه مناسب دارید تا اطلاعات و توانایی خود را محک بزنید و از آن کسب درآمد کنید. در این مطلب، درباره اینکه اکانت پراپ چیست و چه مزایا و معایبی دارد، صحبت خواهیم کرد. پس، تا پایان با ما همراه باشید.
سلب مسئولیت: تحریریهی زوم تک در تهیه این محتوای تبلیغاتی نقش نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.
منظور از پراپ فرم چیست؟
به گزارش بخش اخبار ارز دیجیتال , به طور کلی، شرکتهای پراپ برای تریدرها دسترسی به سرمایه، فناوری، پشتیبانی و منابع یادگیری را فراهم میکنند که میتواند به موفقیت آنها در دنیای رقابتی تجارت کمک کند. با استفاده از این مزایا، تریدرها میتوانند عملکرد معاملاتی خود را افزایش داده، پرتفوی خود را بیفزایند و به اهداف مالی خود دست یابند.
در واقع، شرکتهای پراپ موسسات مالی محسوب میشوند که به جای مدیریت یا معامله وجوه مشتریان، ابزارهای مالی مختلفی را با استفاده از سرمایه خود معامله میکنند. برخلاف شرکتهای کارگزاری سنتی، که از کمیسیون معاملات مشتری درآمد کسب میکنند، پراپ فرم بر تامین مالی تریدرهای ماهری تمرکز میکنند که میتوانند در بازارهایی مانند فارکس، CFD، اوراق قرضه، کالاها و مشتقات سود ایجاد کنند.
بخش مهمی از مدل یک شرکت پراپ، جذب و استخدام تریدرهای سودآور است. برای انجام این کار، آنها ارزیابیهای دقیق و چالشهای معاملاتی را تنظیم میکنند که توانایی یک تریدر را برای مدیریت ریسک و انجام تجزیه و تحلیل بازار موثر برای انجام معاملات موفق آزمایش میکند.
قوانین اکانت پراپ چیست؟
پراپ فرمها سرمایهای را برای انجام معاملات در اختیار تریدرهای خود قرار میدهند. در این شرایط، شرکت بیشتر ریسک مالی را بر عهده گرفته و در ازای آن سهمی از سود را بر عهده میگیرد. در نتیجه، قوانین متفاوتی هم اعمال میکند تا احتمال از دست دادن سرمایه کمتر شود. این قوانین را در ادامه شرح دادهایم.
ریفاند
قانون ریفاند یا بازپرداخت یکی از خدمات هوشمندانه توسط پراپها است. در حالت کلی، اگر شما با رعایت قوانین و عبور موفقیتآمیز از چالشها به مبلغ مورد نظر دست پیدا نکردید، میتوانید درخواست ریفاند بدهید که همه یا بخشی از سرمایه به شما بر میگردد. لازم است بدانید که این قابلیت تنها در پراپهای معتبر وجود دارد و همه افراد نمیدانند که ریفاند چیست.
دراودان
یکی دیگر از سیاستهای پراپ فرمها دراودان نام دارد. دراودان به میزان ضرر مجاز شما در طول مدت زمان مشخص اشاره دارد. اکثر پراپ فرمها، دراودان روزانه، هفتگی و ماهانه را براساس عملکرد نسبی تریدرها تعیین میکنند که نباید از آن عبور کنید.
حداقل سود
یکی از مهمترین نکاتی که پس از اینکه فهمیدید، پراپ فرم چیست، باید بدانید، قانون حداقل سود محسوب میشود. پراپ فرمها حداقل میزان سود در هر مرحله را مشخص میکنند و اگر در زمان مقرر به آن نرسید، در این فرایند شکست میخورید. پس، به این قانون توجه ویژه داشته باشید.
مدیریت ریسک
یکی از مهمترین قوانین، پیروی از استراتژیهای مقابله با ریسک در حین معاملات است. شما در طول معاملات خود از لحاظ مدیریت ریسک بررسی میشوید تا شرایط مناسب و همگام با استراتژیهای کاهش ضرر در عملکرد شما تعیین شود. در صورتی که نتوانید مدیریت ریسک درستی اعمال کنید، در مراحل بعدی، سرمایه بیشتری در اختیار شما قرار نمیگیرد.
مزایا و معایب پراپ فرم
افراد بعد از اینکه متوجه میشوند، پراپ فرم چیست، میخواهند از مزایا و معایب آن مطلع شوند. اگر شما هم جزء این دسته هستید، در ادامه مزایا و معایب مورد بررسی قرار گرفتهاند.
مزایای پراپ فرم عبارتند از:
دسترسی به سرمایه
اگر میخواهید بدانید که یکی از مهمترین مزایای کار با یک اکانت پراپ فرم چیست، باید به دسترسی به سرمایه قابل توجه اشاره کرد. شرکتهای پراپ معمولاً قدرت خرید قابل توجهی را در اختیار تریدرها قرار داده و به آنها اجازه میدهند موقعیتهای بزرگتری در بازار نسبت به آنچه که با سرمایه شخصی خود میتوانستند، به دست آورند.
پشتیبانی و راهنمایی حرفهای
بسیاری از شرکتهای پراپ به تریدرها امکان دسترسی به مربیان و کارکنان با تجربه را میدهند که میتوانند راهنمایی، بازخورد و کمک ارائه دهند. این پشتیبانی حرفهای میتواند برای تریدرهایی که به دنبال بهبود مهارتهای خود، اصلاح استراتژیهای معاملاتی و هدایت شرایط نوسان بازار هستند بسیار ارزشمند باشد.
ابزارهای مدیریت ریسک
پراپ فرمها معمولاً دارای سیستمها و ابزارهای پیچیده مدیریت ریسک هستند تا به تریدرها کمک کنند تا در معرض خطرات بازار نظارت و مدیریت کنند و بدانند که پراپ فرم چیست. این سیستمها ممکن است، شامل تجزیه و تحلیل ریسک بلادرنگ، نظارت بر موقعیت و کنترل ریسک باشد که به شما کمک میکند تا زیانهای احتمالی را کاهش داده و سرمایه را حفظ کنید.
به اشتراکگذاری سود
برخی از شرکتهای پراپ بر اساس یک مدل تقسیم سود عمل میکنند، که در آن تریدرها سهمی از سود حاصل از فعالیت های تجاری خود را دریافت میکنند. این ترتیب، منافع شما را با منافع شرکت هماهنگ میکند، و شما را تشویق میکند تا عملکرد خوبی داشته باشید و به موفقیت کلی شرکت کمک کنید.
معایب پراپ فرم به شرح زیر است:
ریسک از دست دادن سرمایه
اگر شما در معاملات پراپ خود سرمایه شرکت را از دست بدهید، امکان دستیابی به حسابهایی با سرمایه بیشتر را نخواهید داشت. اگر از یک شرکت تجاری پراپ استفاده کرده و با سرمایه آن معامله میکنید، در واقع میتوانید راحت باشید. پس از دریافت بودجه، دیگر نیازی به پوشش زیان احتمالی نخواهید داشت. حتی ممکن است، سپرده اولیه شما برگردانده شود و با پول شرکت معامله کنید. برای این منظور، هیچ شرکتی نباید از شما بخواهد که ضرر را پوشش دهید.
مقررات پیچیده احتمالی
چارچوب قانونی که تحت آن پراپ فرم عمل میکند در مقایسه با سایر حوزههای کاملاً تنظیمشده در امور مالی، نسبتاً متفاوت است. برای این موضوع، شرکتهای تجاری پراپ ممکن است، دارای مجوز و نظارت باشند یا نباشند، حتی اگر در حال ارائه خدمات معاملاتی باشند. برای اینکه مطمئن باشید، مطمئن شوید که شرکتی که میخواهید با آن تجارت کنید، ثبت، مجوز و تنظیم شده باشد. اگر میخواهید با یک شرکت پراپ با نظارت کامل همراه شوید، این نیز میتواند مثبت باشد. میتوانید از اهرم بالاتری استفاده کنید و از کارمزد معاملاتی کمتری بهرهمند شوید.
روشهای انتخاب یک پراپ معتبر
حالا که میدانید، اکانت پراپ چیست، قطعا به دنبال یک راهنما برای انتخاب بهترین نمونه آن هستید. انتخاب شرکت پراپ شامل ارزیابی چندین عامل برای اطمینان از همسویی آن با اهداف و ترجیحات تجاری شما است. در اینجا یک راهنمای برای کمک به تصمیمگیری آگاهانه آورده شده است:
- مدل تقسیم سود: درصد سودی که حفظ میکنید را بررسی کنید. اکثر شرکتها تقسیمبندی هایی از 70٪ تا 90٪ را برای تریدر ارائه میدهند.
- فرآیند ارزیابی: فرآیند ارزیابی شرکت را، اغلب از طریق چالشهای معاملاتی آزمایشی یا برنامههای تریدر تامینشده، درک کنید.
- طبقات و بازارهای دارایی: اطمینان حاصل کنید که شرکت از دارایی مورد نظر شما مثل سهام، گزینه یا ارز دیجیتال پشتیبانی میکند یا خیر.
- ساختار هزینه: هزینههای اولیه یا مستمر مانند هزینههای اشتراک، هزینههای ارزیابی یا هزینههای برداشت سود را ارزیابی کنید.
- پشتیبانی و ابزار: کیفیت پلتفرمها و ابزارهای معاملاتی ارائه شده، مانند نرمافزار نمودار، سیستمهای مدیریت ریسک و فیدهای خبری را بررسی کنید.
- سیاست های پرداخت: دفعات پرداخت (هفتگی، دو هفتهای یا ماهانه) و روشهای برداشت را بررسی کنید.
- شهرت: بررسیها و گواهیهای تحقیق در مورد اعتبار شرکت و پشتیبانی تریدرها.
نتیجه گیری
در این مطلب، به بررسی این موضوع پرداختیم که اکانت پراپ چیست، چه قوانینی دارد و چگونه باید در این مسیر گام نهاد. همچنین، به این نکته پرداختیم که ریفاند چیست و باید انتظار چه قوانینی را از چنین مجموعههایی داشته باشید. امیدواریم که نکات گفته شده، برای شما کاربردی و مفید باشد.
نظرات در مورد : پراپ فرم چیست؟ | 0 تا 100 قوانین و روش جذب سرمایه