برای بسیاری از افراد پدیده های نجومی جذابیت دارد و دوست دارند خودشان این پدیده های ماه گرفتگی و یا خورشید گرفتگی را مشاهده نمایند. این بار یک خبر تازه برای این افراد داریم، در تاریخ 11 بهمن 1396 (امروز) همزمان با غروب خورشید شاهد پدیده ی ماه گرفتگی به نام “ابر ماه آبی خونین” هستیم که این نام ها هر کدام به پدیده های نجومی متفاوت اطلاق می شوند که امروز باهم تلاقی نموده اند و ماه در شکلی جذاب در آسمان پدیدار می گردد.
اگر امروز همزمان با غروب خورشید به آسمان (با چشمی غیر مسلح) نگاه کنید، شاهد پدیده ی ماه گرفتگی خواهید بود که ماه با چهره ای سرخ گون از افق سر بر می آورد. این پدیده از ساعت 14:21 دقیقه به وقت پایتخت آغاز شده و در ساعت 17 به اوج خود می رسد و با توجه یه این موضوع که ماه در ساعت 17:29 دقیقه طلوع می کند، با ورود به بخش نیم سایه ای بخشی از این خسوف کلی در ایران قابل مشاهده نمی باشد.
خسوف کلی بعدی در تاریخ 5 مرداد 1397 رخ می دهد که پس از این پدیده ی نجومی دیگر تا سال 1404 هیچ خبری از پدیده های نجومی در آسمان ایران نمی باشد. به گفته ی یکی از کارشناسان نجوم ایرانی این پدیده که با نام عجیب و غریب ابر ماه آبی خونین بر سر زبان ها افتاده است هر کدام از این سه بخش به یک رخداد نجومی اطلاق می گردد که واقعا نادر می باشند و کمتر کسی می تواند در همان زمان مشخص این پدیده ها را مشاهده نماید.
توجه داشته باشید که این پدیده همزمان با غروب خورشید و طلوع ماه در ساعت 17 به اوج خود می رسد و تا ساعت 17:21 دقیقه در آسمان ایران به صورت جزئی قابل مشاهده می باشد. این پدیده ی نجومی را از دست ندهید!
در ادامه با زوم تک همراه باشید…
نظرات در مورد : پدیده ی ماه گرفتگی به نام “ابر ماه آبی خونین” در ایران