آنتی ویروس پادویش

هوآوی در حال توسعه حسگر دوربین CMOS اختصاصی

هوآوی در حال توسعه حسگر دوربین CMOS اختصاصی

هواوی در حال توسعه حسگر تصویر CMOS خود است، اقدامی که با تحریم‌ها آغاز شد و منجر به شکاف بین هواوی و تامین‌کننده لنز آن، سونی گشت. به گفته یکی از کارشناسان Weibo، روند توسعه از ویفر تا تراشه را در بر می گیرد و چندین تغییر خلاقانه را شامل می شود، به ویژه در باریک شدن لایه های توقف مرتبط با لایه های اپیتاکسیال.

گیفت کارت

این نوآوری ها سازگاری با فناوری رایج نور پس زمینه (BSI) را امکان پذیر می کند. زمانی که تحریم ها هوآوی را تهدید کرد، سونی، تامین کننده اصلی حسگرهای تصویر، محموله های آن‌ها را متوقف کرد و بر هر دو شرکت تأثیر گذاشت. سونی به دنبال مجوز برای از سرگیری عرضه بود، اما رابطه آنها با هواوی از قبل تیره شد. در نتیجه، درآمد سالانه سونی به دلیل تعلیق فروش CMOS به هواوی، چند میلیارد دلار کاهش یافت.

این سرمایه گذاری مختص هواوی نیست. بسیاری از تولیدکنندگان داخلی در چین در حال بررسی توسعه حسگرهای CMOS خود هستند. در ژانویه سال گذشته، در نمایشگاه CES 2022، یکی دیگر از برندهای چینی، OMNIVISION، از سنسور CMOS با وضوح 200 مگاپیکسلی با نام OVB0B رونمایی کرد. رزولوشن آن 16384×12288 پیکسل است، رکورد کوچکترین سایز پیکسل جهان با 0.61 میکرومتر را در اختیار دارد و دارای سایز سنسور بزرگ 1/1.28 اینچی است. همچنین می‌تواند 12.5 میلیون پیکسل را پس از bining 16:1، معادل 2.44 میکرومتر تولید کند.

سری هوآوی Mate60 که اخیراً معرفی شده است، احتمالاً می‌تواند در میان آخرین‌هایی باشد که از سنسورهای سونی استفاده می‌کند، زیرا پیش‌بینی می‌شود که سری P70 یا سری Mate70 آینده، سنسور تصویر CMOS خود توسعه‌یافته هوآوی را معرفی کنند. سرمایه‌گذاری هوآوی در فناوری CMOS خود توسعه‌یافته، همراه با نوآوری‌هایی مانند Kirin 9000S، گامی مهم به جلو برای این شرکت است و پیشرفت‌های امیدوارکننده‌ای را در خط تولید آن به ارمغان می‌آورد.

در اخباری مرتبط سال های اخیر، گوشی های هوشمند به طور قابل توجهی زمینه عکاسی را به ویژه در قابلیت های دوربرد ارتقا داده اند. گوشی‌های پرچم‌دار تولیدکنندگان پیشرو مانند سامسونگ، هوآوی، اپل و شیائومی از لنزهای تله‌فوتو بسیار بهینه‌سازی شده‌ای استفاده کرده‌اند که کاربران را قادر می‌سازد عکس‌های چشمگیری از ماه بگیرند.

در میان این برندها، سامسونگ و هواوی خود را به عنوان رقبای قدرتمندی در عکاسی دوربرد معرفی کرده اند. اخیراً، چین جشن میانه پاییز را طی یک رویداد آسمانی نادر با «ابر ماه» جشن گرفت. این رویداد نادر آسمانی شرایط بسیار خوبی را برای تماشای ماه در مناطق مختلف چین از جمله شمال غربی چین، شمال چین، جیانگ نان و چین جنوبی فراهم کرد.

بسیاری از مردم این فرصت برای ثبت عکس های خیره کننده ماه استفاده کردند. در این دوره، سری هوآوی Mate 60 که به دلیل محبوبیت خود شناخته می شود، به عنوان یک گوشی هوشمند قابل توجه برای گرفتن عکس از ماه برجسته شد. کاربران به طور گسترده تصاویر چشمگیر ماه را که با این گوشی هوشمند گرفته شده اند به اشتراک گذاشتند. برخی از وبلاگ نویسان به توانایی این گوشی برای تنظیم نور ماه و حفظ وضوح در پیش زمینه اشاره کردند و الگوریتم چشمگیر هوآوی را برای این دستاورد ارزیابی کردند.

منبع

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : هوآوی در حال توسعه حسگر دوربین CMOS اختصاصی

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *