آنتی ویروس پادویش

همراه اول در پانزدهمین کنفرانس بین‌المللی فناوری اطلاعات و دانش

برگزاری پانزدهمین کنفرانس بین‌المللی فناوری اطلاعات و دانش با حمایت همراه اول

شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) اعلام کرد که در پانزدهمین کنفرانس بین‌المللی فناوری اطلاعات و دانش که از 4 تا 6 دی ماه 1403 در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود، مشارکت خواهد داشت. این کنفرانس با هدف به اشتراک‌گذاری جدیدترین یافته‌های علمی و صنعتی در حوزه فناوری اطلاعات و با حضور متخصصان، پژوهشگران و فعالان این حوزه برگزار می‌شود.

موضوعات محوری این کنفرانس طیف وسیعی از مباحث مهم در حوزه فناوری اطلاعات را پوشش می‌دهد، از جمله:

  • شبکه‌های ارتباطی: بررسی پیشرفت‌های جدید در زمینه شبکه‌های کامپیوتری، اینترنت اشیا، شبکه‌های 5G و beyond و فناوری‌های مرتبط.
  • تعامل انسان و ماشین: مطالعه روش‌های نوین تعامل انسان با کامپیوتر، رابط‌های کاربری هوشمند، واقعیت مجازی و افزوده و کاربرد آنها در زندگی روزمره.
  • هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و تحلیل داده: کاوش در الگوریتم‌های هوش مصنوعی، روش‌های یادگیری ماشین، تحلیل داده‌های بزرگ و کاربرد آنها در حل مسائل پیچیده.
  • امنیت سامانه‌های فناوری اطلاعات: بررسی چالش‌های امنیتی در دنیای دیجیتال، روش‌های مقابله با حملات سایبری، رمزنگاری و حفاظت از داده‌ها.
  • کسب و کار الکترونیکی و اقتصاد دیجیتالی: تحلیل تأثیر فناوری اطلاعات بر کسب و کارها، تجارت الکترونیک، بازاریابی دیجیتال و اقتصاد مبتنی بر داده.
  • تحول دیجیتالی و فناوری‌های نوظهور: بررسی روندهای تحول دیجیتال در صنایع مختلف، فناوری‌های نوظهور مانند بلاکچین، اینترنت اشیا و تأثیر آنها بر جامعه.
  • طراحی دیجیتال: مطالعه روش‌های طراحی وب‌سایت‌ها، اپلیکیشن‌های موبایل، بازی‌های کامپیوتری و سایر محصولات دیجیتال.
  • معماری کامپیوتر و فناوری اطلاعات: بررسی ساختار سیستم‌های کامپیوتری، سخت‌افزار و نرم‌افزار، شبکه‌ها و پایگاه‌های داده.
    مهندسی نرم‌افزار در فناوری اطلاعات: مطالعه روش‌های طراحی، توسعه و نگهداری نرم‌افزار، روش‌های Agile، DevOps و تست نرم‌افزار.
  • همراه اول به عنوان یکی از پیشگامان حوزه اقتصاد دیجیتال و توسعه کاربردهای هوش مصنوعی، در این کنفرانس حضور فعالی خواهد داشت. این شرکت در میزگرد تخصصی “عصر هوش مصنوعی؛ تحولات دیجیتال و بانکداری الکترونیکی” که در روز چهارشنبه 5 دی ماه برگزار می‌شود، نقش هوش مصنوعی در تحول دیجیتال و توسعه فناوری‌های بانکی را مورد بررسی قرار خواهد داد.

در این میزگرد، مشاور مرکز تحقیق و توسعه همراه اول به ارائه دیدگاه‌ها و تجربیات این شرکت در زمینه کاربرد هوش مصنوعی در صنعت بانکداری خواهد پرداخت.

همراه اول از تمامی پژوهشگران، محققان، اساتید دانشگاه و فعالان صنعتی دعوت می‌کند تا در این کنفرانس و میزگرد تخصصی شرکت کنند و از فرصت تبادل نظر و آشنایی با جدیدترین دستاوردها بهره‌مند شوند.

این کنفرانس فرصتی ارزشمند برای علاقه‌مندان و فعالان حوزه فناوری اطلاعات است تا در محیطی علمی و تخصصی، به بررسی چالش‌ها، فرصت‌ها و نوآوری‌های این حوزه بپردازند و با آخرین دستاوردهای علمی و صنعتی آشنا شوند. حضور همراه اول در این کنفرانس نشان‌دهنده تعهد این شرکت به توسعه فناوری اطلاعات و نقش آن در پیشرفت کشور است.

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : همراه اول در پانزدهمین کنفرانس بین‌المللی فناوری اطلاعات و دانش

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *