و بازهم نوکیا و باز هم HMD Global … این بار بحث سر این است که کمپانی معروف اچ ام دی گلوبال تصمیم دارد تا در عرصه ی گوشی های هوشمند موجود در بازار چه تغییراتی را اعمال نماید و قصد دارد به کجای کار برسد؟ گویا این کمپانی قصد دارد برند نوکیا را که مدتی است در چنگال خود دارد به قدری قدرتمند نماید که به زمان اوج خود بازگردد و دوباره به یکی از کمپانی های بی رقیب دنیا مبدل گردد.
در همین راستا تا به امرو اچ ام دی گلوبال بارها چنین کاری را انجام داده است و توانسته است تا حدودی به این مهم دست یابد. اگر نگاهی به گوشی های هوشمند برند فنلاندی نوکیا که تا به امروز در بازار عرضه شده اند، نگاهی بیندازید، خواهید دید که کمپانی HMD Global توانسته است جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا را در تولیدات خود بکار گیرد و در این میان نیازهای مشتری را برطرف نماید. اکنون در این بخش تصمیم داریم تا به یکی از شاهکارهای این کمپانی به نام نوکیا 3.1 پلاس (Nokia 3.1 Plus) اشاره کنیم و یک سری از مشخصات اصلی این گوشی هوشمند را در کنار شما بررسی نماییم. در ادامه زوم تک را همراهی کنید. 🙂
1.صفحه نمایش
این روزها صفحه نمایش گوشی های هوشمند به عنوان یک بخش اساسی مطرح می باشند، زیرا در عصر دیجیتال امروزی میزان کیفیت نمایش از اهمیت بالایی برخوردار است. نوکیا 3.1 پلاس نوکیا همانطور که از پسوند پلاس مشخص است، از یک صفحه نمایش 6 اینچی بهره مند می باشد که رزولوشن تصویر این گوشی هوشمند 720 در 1440 در نسخه ی LCD این گوشی در نظر گرفته شده است.
بر اساس اطلاعاتی که از سوی کمپانی نوکیا منتشر شده است، نسب بدنه به تصویر این گوشی هوشمند 74 درصد می باشد و نظیر گوشی های پرچمدار این کمپانی از بریدگی بالای صفحه نمایش بهره مند نمی باشد و تا حدودی از حاشیه های کنار صفحه نمایش برخوردار شده است. لازم به ذکر است که سنسورهای بکار رفته در صفحه نمایش این گوشی هوشمند شامل سنسور مجاورت و سنسورهای حساس به نور محیط می باشد.
اگر نگاهی کلی به مشخصات صفحه نمایش این گوشی هوشمند بیندازید خواهید دید که صفحه نمایش نوکیا 3.1 پلاس از تراکم پیکسلی بسیار کمی برخوردار می باشد (269ppi) و می تواند به عنوان یک نسخه ی ضعف از این گوشی هوشمند طلقی گردد.
2.دوربین
در صورتی که یک گوشی هوشمند از صفحه نمایش قدرتمند بهره مند باشد، باید دوربین آن نیز به همان نسبت عملکرد خود را اثبات نماید. اکنون باید این نوید را بدهیم که نوکیا 3.1 پلاس کمپانی نوکیا از یک دوربین دوگانه بهره مند می باشد که ماژول دوربین اول این گوشی هوشمند 13مگاپیکسلی بوده و با گشودگی دیافراگم f/2.0 از قابلیت تنظیم فوکوس خودکار بهره مند می باشد ولی ماژول دوربین دوم این گوشی هوشمند 5 مگاپیکسلی بوده و با گشودگی دیافراگم f/2.4 به عنوان دوربینی است که می تواند تصویربرداری سیساه و سفید داشته باشد.
دوربین که اطلاعات آن را برای شما اعلام کردیم می تواند ویدئوهایی با کیفیت 1920 در 1080 پیکسل از نوع HD و با سرعت 30 فریم بر ثانیه را ثبت نماید که برای یک گوشی با چنین مشخصات خوب ارزیابی می گردد. اکنون نوبت به دوربین سلفی این گوشی می رسد که از یک ماژول دوربین 8 مگاپیکسلی تشکیل شده است و برای برقراری تماس های تصویری مناسب می باشد.
3.سخت افزار و کارایی
قلب تپنده ی نوکیا 3.1 پلاس کمپانی اچ ام دی گلوبال یا همان برند فنلاندی Nokia را یک پردازنده ی پایین رده ی کمپانی کوالکام یعنی اسنپدراگون 439 تشکیل می دهد که با چهار هسته ی پردازشی با سرعت 1950 مگاهرتز و بهره مندی از هسته های Cortex-A53 با طراحی 12 نانومتری می تواند تمامی عملکردهای این گوشی هوشمند را کنترل نماید. پردازشگر گرافیکی نوکیا 3.1 پلاس از نوع آدرنو 505 بوده و به همراه حافظه ی رم 2 گیگابایتی و حافظه ی داخلی 32 گیگابایتی می تواند بخش گرافیکی این گوشی هوشمند را مدیریت نماید. به این نکته نیز باید اشاره داشته باشیم که تکمیل کننده ی تمامی این فعالیت ها و کارایی های سخت افزاری بهره مندی از سیستم عامل اندروید 9 پای می باشد که می تواند قدرت این گوشی هوشمند را به طور تمام و کمال در معرض نمایش بگذارد.
4.باتری
بحث شیرین ظرفیت باتری در گوشی های امروزی به عنوان یک مسئله ی اساسی تلقی می گردد؛ چرا که با پیشرفته تر شدن گوشی ها بسیاری از کمپانی ها سعی دارند میزان نیروی لازم برای انجام پردازش های مختلف گوشی های هوشمند را تامین نمایند. اکنون کمپانی اچ ام دی گلوبال برای این گوشی هوشمند با صفحه نمایش 6 اینچی یک باتری 3500 میلی آمپر ساعتی در نظر گرفته است که مجهز به فناوری Quick Charge 3.0 می باشد.
این باتری 3500 میلی آمپر ساعتی می تواند تا 18 ساعت تماس تلفنی مداوم و یا 595 ساعت در حالت استندبای را پاسخگو باشد، با تمامی این تفاسیر می توان قابلیت های این باتری را در سطح خوب ارزیابی نمود ولی برای نسخه ی پلاس انتظاراتی بیشتر از این خواهیم داشت.
به طورکلی این گوشی هوشمند نه در دسته ی گوشی های هوشمند میان رده ی بازار قرار می گیرد و نه در زمره ی گوشی های پایین رده؛ زیرا از یک سو پردازنده ی این گوشی هوشمند از نوع پایین رده می باشد ولی سایر مشخصات و امکانات آن با گوشی های میان رده ی بازار برابری دارند. با این حال باید به این نکته اشاره داشته باشیم که اچ ام دی گلوبال سعی دارد تا برند نوکیا را از منجلابی سخت که در آن گیر کرده است، نجات دهد و تا به امروز با اینکه نتوانسته است نوآوری هایی را به همراه داشته باشد ولی توانسته تا حد زیادی موفق عمل نماید و پرچمداران نوکیا را به نحوی طراحی و عرضه نماید که کاربران و طرفداران این برند فنلادی را راضی نگاه دارد.
اکنون با بررسی این مشخصات دیدگاه شما در خصوص گوشی هوشمند جدید کمپانی HMD Global یا همان برند فنلاندی نوکیا چیست؟ آیا می تواند دوباره نام نوکیا را در عرصه های بین المللی مطرح نماید؟ دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط
در ادامه با زوم تک همراه باشید …
منبع: phonearena
نظرات در مورد : معرفی نوکیا 3.1 پلاس ؛ شاهکاری از HMD Global