آنتی ویروس پادویش

نسخه جهانی شیائومی 14 گواهی EMVCo را دریافت کرد

نسخه جهانی شیائومی 14 گواهی EMVCo را دریافت کرد 1

شیائومی خود را برای عرضه سری شیائومی 14 در بازار جهانی آماده می کند. طبق اعلامیه، این سری در تاریخ 25 فوریه در بازار جهانی عرضه خواهد شد. پیش از عرضه، نسخه جهانی Xiaomi 14 در EMVCo رویت شد و این مورد توسط کاربر X به نام Sudhanshu Ambhore مشاهده شد.

آمارتکسالگوراک

طبق گواهی، شیائومی 14 دارای سیستم عامل HyperOS 1.0 مبتنی بر اندروید 14 است و از NFC پشتیبانی می کند. انتظار می‌رود این گوشی هوشمند به‌زودی در هند نیز عرضه شود و این توسط یک افشاگر به نام Abhishek Yadav گفته شده است. یک منبع آگاه در X نوشت که همراه با نوع استاندارد، نسخه اولترا نیز در هند عرضه خواهد شد.

شیائومی سری 14 را سال گذشته در ماه اکتبر در چین عرضه کرد و با نسخه استاندارد و پرو عرضه شد. برخی گزارش‌ها می‌گویند که می‌توان از نسخه Pro در بازار جهانی چشم پوشی کرد. در حال حاضر، هیچ چیز قطعی نمی توان در مورد آن گفت، اگرچه ما در مورد مشخصاتی که سری Xiaomi 14 با آن در چین عرضه شد، می دانیم.

گوشی هوشمند شیائومی 14 دارای صفحه نمایش 12 بیتی 1.5K TCL CSOT C8 اولد با سایز 6.36 اینچ و وضوح 1.5K و پنل TCL CSOT C8 با نرخ نوسازی 120 هرتز و حداکثر روشنایی 3000 نیت است. این گوشی مجهز به یک چیپ اسنپدراگون 8 نسل 3 بوده که با رم LPDDR5X و حافظه داخلی UFS 4.0 همراه شده است.

بخش دوربین این گوشی دارای سنسور دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی Light Hunter 900 OIS با لنز فوق عریض 50 مگاپیکسلی JN1 و دوربین 50 مگاپیکسلی تله فوتو JN1 در قسمت عقب است. در قسمت سلفی گوشی هوشمند از دوربین 32 مگاپیکسلی بهره می برد. باتری 4610 میلی آمپر ساعتی آن از شارژ سیمی 90 واتی و شارژ بی سیم 50 واتی پشتیبانی می کند.

در دیگر خبرها طبق گزارش‌ها، شیائومی در حال توسعه شیائومی میکس فلیپ و میکس فولد 4 برای بازار چین است و گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن بوده که Mix Flip ممکن است در کنار شیائومی 14 اولترا تا پایان ماه جاری عرضه شود. در مقابل، Mix Fold 4 قرار است در سه ماهه دوم سال رونمایی شود. پست اخیر Weibo توسط Digital Chat Station (DCS) جزئیات مهمی را در مورد آنچه که به نظر می رسد Mix Flip است، که قرار بوده اولین گوشی هوشمند تاشو فلیپ شیائومی باشد، فاش کرد.

نسخه جهانی شیائومی 14 گواهی EMVCo را دریافت کرد

پست ویبو DCS نشان می‌دهد که صفحه نمایش داخلی تاشو شیائومی Mix Flip به عنوان دارای “بدون چروک” تبلیغ می‌شود. انتظار می رود که در قسمت عقب دستگاه یک سیستم دوربین دوگانه شامل یک دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی و یک دوربین تله فوتو وجود داشته باشد. در بحث طراحی، افشاگر اشاره کرد که صفحه نمایش پوششی Mix Flip و سیستم دوربین دوگانه جذابیت ساده‌ای دارند. این فاش شده گزارش‌های قبلی را تکرار می‌کند که دستگاه به تراشه اسنپدراگون 8 نسل 3 مجهز شده و از اتصال ماهواره‌ای پشتیبانی می‌کند.

علاوه بر این، افشاکننده اطلاعات بیشتری در مورد شیائومی Mix Fold 4 به اشتراک گذاشت که گفته می‌شود تراشه Snapdragon 8 Gen 3 و پشتیبانی از ارتباطات ماهواره‌ای را نیز در خود جای داده است. انتظار می‌رود که Mix Flip و Mix Fold 4 از طراحی بسیار نازک و سبکی برخوردار باشند.

قابل ذکر است که انتظار می رود Mix Fold 4 در مقایسه با Mix Fold 3 که تقریباً 255 تا 259 گرم وزن دارد، وزن قابل توجهی کاهش دهد. در حالی که فاش کننده جزئیات خاصی را بررسی نکرده است، به نظر می رسد که این شرکت کیفیت صفحه نمایش و قابلیت شارژ سریع را برای Mix Flip و Mix Fold 4 حفظ کرده است. همچنین گفته می شود که دوربین چهارگانه مجهز به دوربین تله فوتو پریسکوپی 50 مگاپیکسلی است.

در اخباری مرتبط شیائومی 15 پیشتر اطلاعات آن لو رفت، اما Xiaomi 14 Ultra منتظر عرضه جهانی خود است. با این حال، گزارش شده است که تا پایان ماه جاری رونمایی خواهد شد، زیرا رئیس گروه شیائومی تیزری را منتشر کرده است که به عرضه آینده این گوشی اشاره دارد. حتی شیائومی هند چند روز پیش تیزرهای برند لایکا و شیائومی را تیز کرد. نوع جهانی نیز در حال انجام مراحل صدور گواهینامه های عمومی، از جمله BIS ، 3C است و اکنون در گواهینامه IMDA سنگاپور ظاهر شده است.

منبع

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : نسخه جهانی شیائومی 14 گواهی EMVCo را دریافت کرد

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *