تلفن شما با هر بروزرسانی اندروید ویژگیهای جدید، پچ های امنیتی، و چندین پیشرفت دریافت میکند. بنابراین، هنگامی که یک به روز رسانی سیستم جدید برای گوشی شما در دسترس است، ممکن است بخواهید بلافاصله آن را نصب کنید. اما اگر گوشی اندرویدی شما نتواند به روز رسانی سیستم را نصب کند چه؟
خطای” برروزرسانی سیستم نصب نشد”
مشکل در آپدیت اندروید بسته به مدل گوشی شما و نسخه اندرویدی که در حال اجرا است می تواند پیام های خطای مختلفی ایجاد کند. خوشبختانه، رفع چنین مشکلاتی چندان سخت نیست و امکان پذیر است. در زیر چند نکته موثر عیب یابی وجود دارد که می توانید در صورت عدم نصب به روز رسانی سیستم اندرویدی، آنها را امتحان کنید.
استفاده از اتصال اینترنت سریع
بروزرسانیهای سیستم اندروید، به ویژه آنهایی که ویژگیهای جدیدی را اضافه می کنند، میتواند بین 500 مگابایت تا 1.5 گیگابایت باشد. از این رو، استفاده از اتصال اینترنت پایدار هنگام دانلود این به روز رسانی ها حیاتی است. برای شروع، می توانید یک تست سرعت سریع روی تلفن خود اجرا کنید و قدرت اتصال اینترنت خود را تأیید کنید.
از طرف دیگر، میتوانید به اتصال شبکه دیگری بروید تا ببینید آیا این کمک میکند یا خیر. اگر به شبکه وای فای متصل هستید، برای سرعت دانلود بهتر، از فرکانس 5 گیگاهرتز به جای فرکانس 2.4 گیگاهرتز استفاده کنید.
تلفن خود را شارژ کنید
نصب به روز رسانی سیستم زمان می برد. اگر شارژباتری گوشی اندرویدی شما کافی نباشد، ممکن است به روز رسانی نصب نکند. این کار از خاموش شدن گوشی شما در وسط بهروزرسانی جلوگیری میکند.
در حالت ایدهآل، قبل از نصب هر بهروزرسانی، باید مطمئن شوید که باتری گوشی شما بیش از 50 درصد است. همچنین می توانید گوشی خود را به برق متصل کنید تا مطمئن شوید که شارژ آن تمام نمی شود.
آزاد کردن فضای ذخیره سازی
کمبود فضای ذخیره سازی همچنین می تواند منجر به خطای «Android system update failed to install» شود. این در واقع یکی از رایج ترین دلایل عدم نصب به روز رسانی اندروید است. برای رد این احتمال، باید وضعیت حافظه گوشی خود را بررسی کنید.
به Settings یا تنظیمات بروید و روی Storage یا فضای ذخیره سازی ضربه بزنید تا تفکیک فضای ذخیره سازی را مشاهده کنید.
اگر فضای ذخیره سازی دستگاه شما کم است، فایل های بزرگ ناخواسته را حذف کنید یا برخی از فایل های رسانه ای خود را به ابر منتقل کنید. همچنین میتوانید بدون حذف برنامهها، فضای ذخیرهسازی را در اندروید خود آزاد کنید.
هنگامی که فضای خالی خود را افزایش دادید، سعی کنید دوباره به روز رسانی را نصب کنید.
تاریخ و زمان صحیح
در صورتی که تاریخ و زمان گوشی اشتباه باشد، ممکن است تلفن شما به سرورهای به روز رسانی متصل نشود. وقتی این اتفاق میافتد، ممکن است تلفن شما نتواند بروزرسانیهای سیستم را دانلود کند. برای جلوگیری از این امر، می توانید با دنبال کردن مراحل زیر، تلفن خود را طوری پیکربندی کنید که از تاریخ و ساعت ارائه شده توسط شبکه استفاده کند.
مرحله 1: برنامه تنظیمات را در تلفن خود باز کنید و به مدیریت عمومی یا General Management بروید.
مرحله 2: روی تاریخ و زمان یا Date and time ضربه بزنید.
مرحله 3: گزینه Automatic date and time یا تاریخ و زمان خودکاررا فعال کنید.
پس از آن، ببینید آیا می توانید آپدیت را روی گوشی خود نصب کنید یا خیر.
تلفن خود را مجددا راه اندازی کنید
گاهی اوقات اشکالات نرمافزاری یا برنامههای پسزمینه میتوانند از نصب بروزرسانیهای نرمافزاری توسط تلفن شما جلوگیری کنند. راهاندازی مجدد تلفن به پاک کردن حافظه کش محلی و رفع هرگونه مشکل موقت کمک میکند. بنابراین، اگر مشکل برطرف نشد، می توانید گوشی خود را ریبوت کنید و سپس یک بار دیگر سعی کنید آپدیت را نصب کنید.
بروز رسانی ها را در حالت ایمن نصب کنید
اگر اینجا هستید، مطمئن باشید که هیچ یک از راه حل های بالا برای شما کار نمی کند. در این صورت، می توانید بروزرسانی سیستم را در حالت Safe Mode نصب کنید.
هنگامی که تلفن خود را در حالت ایمن بوت می کنید، بدون برنامه یا خدمات شخص ثالث اجرا می شود. به این ترتیب، اندروید شما باید بتواند بروزرسانیهای سیستم را بدون تداخل دانلود و نصب کند.
مراحل زیر را دنبال کنید تا وارد حالت Safe Mode در اندروید خود شوید.
مرحله 1: دکمه پاور را فشار داده و نگه دارید تا گزینه های روشن/خاموش ظاهر شوند.
مرحله 2: روی نماد خاموش کردن ضربه بزنید و نگه دارید.
مرحله 3: روی علامت سبز رنگ ضربه بزنید تا وارد Safe Mode شوید. گوشی شما باید فورا راه اندازی مجدد شود.
بعد از اینکه در حالت Safe Mode قرار گرفتید، برنامه Settings را باز کنید و به Software Update بروید.
آپدیت نرم افزار را دانلود و نصب کنید و ببینید چطور پیش می رود.
خلاصه مطلب
اغلب، کمبود فضای ذخیره سازی یا مشکل اتصال به اینترنت، تلفن اندرویدی شما را از دانلود یا نصب به روز رسانی های سیستم باز می دارد. اگر قبلاً گوشی خود را روت نکرده باشید یا از یک کاستوم رام استفاده کرده باشید، یکی از راه حل های ذکر شده در بالا کار خواهد کرد. در نظرات زیر به ما اطلاع دهید که کدام یک برای شما مفید بود؟
نظرات در مورد : معرفی 6 روش برتر برای رفع خطای” برروزرسانی سیستم نصب نشد” در اندروید