باتری لپ تاپ شما یک قطعه سخت افزاری مهم است که به شما امکان می دهد از هر جایی کار کنید. با این حال، زمانی که ویندوز 11 نتواند باتری لپ تاپ شما را شناسایی کند، ممکن است خطای «No battery is detected» را به شما بدهد و شما را مجبور کند که لپ تاپ خود را همیشه به برق متصل نمانید.
خطای «No battery is detected» در ویندوز 11
این خطای تشخیص ندادن باتری در ویندوز 11 ممکن است دلایل زیادی داشته باشد. اگر شما هم با این مشکل مواجه هستید، نگران نباشید. در این پست، ما 6 نکته موثر عیبیابی را گردآوری کردهایم تا به شما در رفع خطای « No battery » در ویندوز 11 کمک کنیم. بنابراین، بیایید آنها را بررسی کنیم.
باتری را دوباره وصل کنید
می توانید با خارج کردن باتری لپ تاپ خود و نصب مجدد آن شروع کنید.نقاط اتصال و محفظه باتری را با یک پارچه خشک تمیز کنید. دقت کنید باتری را کاملا دقیق در جایش قرار دهید. پس از قرار دادن باتری در جای خود، بررسی کنید که آیا ویندوز می تواند آن را شناسایی کند یا خیر.
یک چرخه برق انجام دهید
اگر وصل مجدد باتری کار نکرد، می توانید چرخه برق را انجام دهید. این به تخلیه انرژی باقیمانده از خازن لپتاپ و بازنشانی تمام تنظیمات موقت کمک میکند. در نتیجه ویندوز اسکن کامل سیستم از جمله باتری را انجام می دهد.
برای انجام چرخه برق در لپ تاپ ، مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله 1: لپ تاپ خود را خاموش کنید و تمام دستگاه های خارجی را از برق بکشید.
مرحله 2: باتری لپ تاپ خود را بردارید و دکمه پاور روی صفحه کلید را برای حدود 15 ثانیه نگه دارید.
مرحله 3: باتری را دوباره وارد کنید و کامپیوتر خود را بوت کنید. پس از آن، کابل برق را وصل کنید و ببینید آیا ویندوز می تواند باتری را تشخیص دهد یا خیر.
عیب یاب Power را اجرا کنید
ویندوز 11 تقریباً برای هر ابزاری یک عیب یاب ارائه می دهد. میتوانید از عیبیاب Power استفاده کنید تا به ویندوز اجازه دهید بهطور خودکار مشکلات مربوط به باتری را شناسایی و حل کند. مراحل کار بصورت زیر است:
مرحله 1: منوی Start را باز کنید، troubleshooter settings را تایپ کنید و Enter را فشار دهید.
مرحله 2: به Other troubleshooters بروید.
مرحله 3: در آخر روی دکمه Run در کنار Power کلیک کنید.
پس از اجرای عیب یاب، بررسی کنید که آیا ویندوز می تواند باتری را تشخیص دهد یا خیر.
آداپتور باتری را دوباره فعال کنید
درایورهای باتری در رایانه شما به ویندوز کمک می کنند تا با باتری لپ تاپ شما ارتباط برقرار کرده و با آن ارتباط برقرار کند. با این حال، اگر این درایورها به درستی کار نکنند، ممکن است ویندوز باتری لپ تاپ شما را تشخیص ندهد. می توانید آداپتور باتری را غیرفعال کرده و دوباره فعال کنید تا آن را تعمیر کنید.
مرحله 1: روی دکمه Start کلیک راست کرده و Device Manager را از لیست انتخاب کنید.
مرحله 2: در پنجره Device Manager، روی Batteries دوبار کلیک کنید تا آن را بزرگ کنید.
مرحله 3: روی آداپتور باتری کلیک راست کرده و Disable device را انتخاب کنید.
مرحله 4: دوباره روی آداپتور باتری کلیک راست کرده و Enable device را انتخاب کنید.
درایور باتری را به روز کنید
اگر فعال کردن مجدد درایور باتری کمکی نکرد، میتوانید آن را بهروزرسانی کنید تا ببینید آیا با این کار از پیام «شناسایی نشدن باتری» در ویندوز خلاص میشوید یا خیر.
مرحله 1: روی نماد جستجو در نوار وظیفه کلیک کنید، device manager را تایپ کنید و اولین نتیجه ای که ظاهر می شود را انتخاب کنید.
مرحله 2: در قسمت Batteries، روی آداپتور باتری کلیک راست کرده و Update driver را انتخاب کنید.
از آنجا، دستورالعملهای روی صفحه را دنبال کنید تا بهروزرسانی درایور به پایان برسد. اگر خطا باقی بماند، ممکن است درایور باتری خراب باشد. در این صورت، میتوانید درایور را حذف نصب کنید.
پس از حذف، رایانه خود را مجدداً راه اندازی کنید تا به ویندوز اجازه دهید دوباره درایور را نصب کند. سپس، بررسی کنید که آیا می تواند باتری لپ تاپ شما را تشخیص دهد یا خیر.
بایوس را ریست کنید
BIOS (یا Basic Input Output System) نرم افزاری است که وظیفه راه اندازی صحیح سیستم شما را بر عهده دارد. گاهی اوقات، مشکلات بایوس رایانه شما میتواند منجر به پیام « No battery is detected » در ویندوز 11 شود. برای رفع آن، میتوانید بایوس را به تنظیمات پیشفرض خود بازنشانی کنید.
مرحله 1: کلید Windows + S را فشار دهید تا منوی جستجو باز شود. recovery options را در کادر وارد کنید و Enter را فشار دهید.
مرحله 2: روی دکمه Restart now در کنار Advanced startup کلیک کنید.
مرحله 3: روی Troubleshoot کلیک کنید.
مرحله 4: به Advanced options بروید.
مرحله 5: سپس گزینه UEFI Firmware Settings را انتخاب کنید.
مرحله 6: روی Restart کلیک کنید. سپس کامپیوتر شما به بایوس راه اندازی می شود. توجه داشته باشید که صفحه تنظیمات UEFI بر اساس سازنده و مدل کامپیوتر متفاوت است.
مرحله 7: هنگامی که در بایوس هستید، F9 را فشار دهید تا به گزینه Setup Defaults دسترسی پیدا کنید. سپس، Yes را انتخاب کنید.
مرحله 8: در نهایت F10 را فشار دهید تا تغییرات ذخیره شود و از بایوس خارج شوید.
پس از این کار رایانه شخصی خود را مجدداً راه اندازی کنید و ببینید آیا خطا همچنان ظاهر می شود یا خیر.
خلاصه مطلب
در بیشتر موارد، نرم افزار به جای سخت افزارخطای « No battery is detected » را تشخیص می دهد. خوشبختانه، در صورت استفاده از راه حل های گفته شده در بالا، عیب یابی چنین مشکلاتی چندان دشوار نیست.
نظرات در مورد : معرفی 6 روش برای رفع خطای «No battery is detected» در ویندوز 11