به گزارش بخش اخبار فناوری زوم تک، مدیاتک در نظر دارد بزودی چیپ جدید پرچمدار Dimensity 9400 را معرفی کند، چیپی که ویژگی های بزرگی را ارائه داده و در نوع خود برجسته محسوب می شود.
طبق گزارشها، مدیاتک قصد دارد تراشه Dimensity 9400 را در اواسط اکتبر معرفی کند که تقریباً همزمان با رونمایی تراشه اسنپدراگون 8 نسل 4 توسط کوالکام است. اکنون افشاگری ادعاهای قوی در مورد عملکرد ردیابی پرتو Dimensity 9400 کرد. بر اساس پست Weibo از افشاگر Ice Universe، عملکرد ردیابی پرتو Dimensity 9400 در مقایسه با نسل قبلی نزدیک به 20 درصد بهبود یافته است.
او همچنین ادعا می کند که این امر به لطف فناوری جدید ردیابی پرتویی که برای اولین بار در ترمینال موبایل منتشر می شود، امکان پذیر شده است. طبق گزارشات، این با بهترین فناوری ردیابی پرتو OMM (Opacity Micro-Maps) در رایانه شخصی قابل مقایسه است. طبق گفته انویدیا، Opacity Micro-Maps برای تسریع ردیابی پرتوی هندسه با جزئیات بالا با کدگذاری موثر حالت های کدورت ریز مثلث ها و مش های میکرو استفاده می شود.
یکی دیگر از کارشناسان Weibo به نام “Digital Chat Station” نیز ادعای جسورانه ای در مورد عملکرد پردازنده گرافیکی Dimensity 9400 داشت. او اشاره کرد که این تراشه در تست 3D Mark سی درصد بالاتر با 40درصد مصرف انرژی کمتر در مقایسه با چیپ فعلی است. گفته میشود که Dimensity 9400 مبتنی بر فرآیند 3 نانومتری TSMC است، مشابه اسنپدراگون 8 نسل 4 آینده با سه هسته عملکرد Cortex-X4 و چهار هسته کارآمد Cortex-A720.
این شرکت همچنین ممکن است سرعت فرکانس هسته Cortex-X5 را قبل از عرضه بیشتر کند. در مورد عملکرد CPU، گفته می شود که امتیاز تک هسته ای حدود 30 درصد بیشتر از Dimensity 9300 است. Dimensity 9400 پرچمدارانی مانند ویوو X200، ویوو X200 Pro، اوپو Find X8، اوپو Find X8 Pro و Redmi K80 Ultra را تامین می کند.
مدیاتک Dimensity 9400 قوی تر از همیشه
در دیگر خبرها تراشهساز تایوانی مدیاتک و شرکتهای تابعه آن، HFI Innovation و MTK Wireless، در اقدامی متقابل، شکایتی علیه شرکت فناوری هوآوی در دادگاه عالی انگلیس و ولز ارائه کردهاند. این شکایت که هنوز مهر و موم شده است، تنها چند روز پس از افشای مدیاتک در بورس اوراق بهادار تایوان مبنی بر اینکه هدف نقض حق ثبت اختراع هوآوی در چین بوده، صورت می گیرد.
جزئیات مربوط به فناوری های خاص مورد بحث در هر دو دعوی قضایی فاش نشده است. با این حال، منابع آشنا به این موضوع به مدیریت دارایی های فکری (IAM) تایید کردند که هر دو مورد شامل پتنت های مربوط به فناوری های ارتباطات سلولی است.
بنا به گزارش رسانههای چینی، این اختلاف بر اساس گزارشهای رسانههای چینی، بر اساس گزارشهای رسانههای چینی، ظاهراً ناشی از مذاکرات شکست خورده بر سر یک توافقنامه مجوز در سطح جزء است که پس از سه سال مذاکره از بین رفت. طبق گزارشها، هواوی رویکرد صدور مجوزی را دنبال میکند که از رویکرد صدور مجوز استاندارد برای پتنتهای ضروری استاندارد سلولی (SEP) انحراف دارد.
به طور سنتی، مجوز SEP بر محصولات نهایی مانند گوشی های هوشمند متمرکز است. با این حال، به نظر می رسد هوآوی یک استراتژی مجوز در سطح مؤلفه را دنبال می کند و مستقیماً چیپ ست ها را هدف قرار می دهد. منطق شرکت پشت این تغییر نامشخص است. اما یک وکیل ناشناس به IAM گفت: «با توجه به اینکه هر دو طرف سازنده تراشه 5G هستند، ممکن است یک دلیل استراتژیک تجاری پشت این هنر جنگ وجود داشته باشد».
در همین حال، یک رسانه چینی پیشنهاد میکند که تغییر هوآوی به سمت صدور مجوز در سطح قطعات میتواند راهبردی برای تغییر فشار حق امتیاز از سوی تولیدکنندگان بزرگ تلفن مانند خودش و سامسونگ به سازندگان تراشه مانند مدیاتک و کوالکام باشد. این به طور بالقوه می تواند به هواوی اجازه دهد قیمت دستگاه های رقابتی تری را ارائه دهد.
نظرات در مورد : مدیاتک Dimensity 9400 دارای گرافیک قدرتمندی است