آنتی ویروس پادویش

مایکروسافت چندین عامل جدید هوش مصنوعی را برای Security Copilot معرفی کرد

مایکروسافت چندین عامل جدید هوش مصنوعی را برای Security Copilot معرفی کرد

به گزارش بخش اخبار فناوری زوم تک، مایکروسافت چند سالی می شود که تمرکز ویژه ای روی هوش مصنوعی کرده تا تجربه کاربری محصولاتش را بهتر از همیشه کند.

گیفت کارت

سال گذشته، مایکروسافت Microsoft Security Copilot را راه‌اندازی کرد، یک سرویس Copilot جدید که به مدیران فناوری اطلاعات اجازه می‌دهد پیام‌های متنی را برای شناسایی و حل مشکلات امنیتی تایپ کنند. امروز، مایکروسافت به‌روزرسانی جدیدی را معرفی کرد که امنیت Copilot را به سطح بعدی ارتقا می‌دهد. عوامل جدید هوش مصنوعی در Security Copilot به طور مستقل به مدیران فناوری اطلاعات در زمینه حفاظت از فیشینگ، امنیت داده ها و مدیریت هویت کمک می کنند.

Microsoft Security Copilot دارای شش عامل امنیتی از مایکروسافت و پنج عامل از شرکای خود خواهد بود. این عوامل در آوریل 2025 برای پیش نمایش در دسترس خواهند بود. بیایید در زیر به آنها نگاهی بیندازیم:

  • Phishing Triage Agent در Microsoft Defender به تریاژ هشدارهای فیشینگ با دقت برای شناسایی تهدیدهای واقعی و هشدارهای نادرست کمک می کند.
  • Alert Triage Agents در مایکروسافت Purview به تریاژ پیشگیری از دست دادن داده ها و هشدارهای خطر داخلی کمک می کند. این می تواند حوادث مهم را اولویت بندی کند و می تواند دقت را بر اساس بازخورد مدیر بهبود بخشد.
  • عامل بهینه سازی دسترسی مشروط در Microsoft Entra به ردیابی کاربران جدید یا برنامه هایی که تحت خط مشی های موجود نیستند کمک می کند. می تواند شکاف های امنیتی را پیدا کند و راه حل های سریع را توصیه کند.
  • عامل رفع آسیب‌پذیری در Microsoft Intune به نظارت و اولویت‌بندی آسیب‌پذیری‌ها و اصلاح مربوط به مسائل مربوط به پیکربندی برنامه و خط‌مشی کمک می‌کند.

مایکروسافت چندین عامل جدید هوش مصنوعی را برای Security Copilot معرفی کرد

عامل توجیهی اطلاعات تهدید در Copilot امنیتی به کشف اطلاعات مربوطه و به موقع تهدید بر اساس ویژگی های منحصر به فرد سازمان و قرار گرفتن در معرض تهدید کمک می کند. شرکای مایکروسافت با استفاده از پلتفرم باز مایکروسافت، عوامل جدید هوش مصنوعی زیر را نیز به همراه دارند:

  • عامل پاسخ به نقض حریم خصوصی توسط OneTrust نقض داده ها را تجزیه و تحلیل می کند تا راهنمایی هایی را برای تیم حفظ حریم خصوصی در مورد چگونگی برآورده کردن الزامات نظارتی ایجاد کند.
  • Network Supervisor Agent توسط Aviatrix تجزیه و تحلیل علل ریشه ای را انجام می دهد و مسائل مربوط به قطع و خرابی اتصال VPN، دروازه یا Site2Cloud را خلاصه می کند.
  • SecOps Tooling Agent توسط BlueVoyant یک مرکز عملیات امنیتی (SOC) و وضعیت کنترل‌ها را ارزیابی می‌کند تا توصیه‌هایی ارائه کند که به بهینه‌سازی عملیات امنیتی و بهبود کنترل‌ها، کارایی و انطباق کمک می‌کند.
  • Alert Triage Agent توسط Tanium زمینه لازم را برای تصمیم گیری سریع و مطمئن در مورد هر هشدار در اختیار تحلیلگران قرار می دهد.
  • Task Optimizer Agent توسط Fletch به سازمان ها کمک می کند تا بحرانی ترین هشدارهای تهدید سایبری را برای کاهش خستگی هشدار و بهبود امنیت پیش بینی و اولویت بندی کنند.

این عوامل امنیتی جدید هوش مصنوعی مایکروسافت و شرکای آن، بار کاری دستی را برای تیم‌های فناوری اطلاعات و امنیت کاهش خواهند داد. همچنین، آنها به طور قابل توجهی اثربخشی عملیاتی و وضعیت امنیتی سازمان های سازمانی را بهبود می بخشند.

منبع

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : مایکروسافت چندین عامل جدید هوش مصنوعی را برای Security Copilot معرفی کرد

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *