آنتی ویروس پادویش

فولکس‌ واگن به دنبال جبران عقب‌ماندگی؛ ۹ خودروی جدید در راه است

فولکس‌ واگن به دنبال جبران عقب‌ماندگی؛ ۹ خودروی جدید در راه است

به گزارش بخش اخبار خودرو زوم تک , فولکس‌ واگن، غول خودروسازی آلمان، اعلام کرده که در رقابت با سایر خودروسازان عقب مانده است و برای جبران این عقب‌ ماندگی، قصد دارد تا سال ۲۰۲۷، ۹ خودروی جدید را به بازار عرضه کند. این تصمیم جدی، نشان از عزم این شرکت برای بازگشت به روزهای اوج و حفظ جایگاه خود در صنعت خودرو دارد.

گیفت کارت

به گفته‌  مدیران فولکس‌ واگن، این ۹ خودرو شامل مدل‌ های برقی و احتراقی خواهند بود و با هدف جذب مخاطبان مختلف و پوشش سلیقه‌ های گوناگون طراحی و تولید خواهند شد. این خودروها قرار است با استفاده از آخرین فناوری‌ ها و طراحی‌ های مدرن، تجربه‌  رانندگی منحصر به‌ فردی را برای مشتریان فراهم کنند.

این اقدام فولکس‌ واگن در حالی صورت می‌گیرد که صنعت خودرو با سرعتی فزاینده در حال تحول است و رقابت در این عرصه روز به روز سخت‌ تر می‌شود. عرضه این ۹ خودروی جدید می‌تواند به فولکس‌ واگن کمک کند تا جایگاه خود را در این بازار رقابتی حفظ کند و بار دیگر به یکی از پیشروان این صنعت تبدیل شود.

فولکس واگن در مسیر بازگشت به اوج: 9 خودروی جدید در راهند

فولکس واگن، غول خودروسازی آلمانی، که زمانی سلطان بلامنازع بازار اروپا بود، پس از رسوایی دیزل گیت و ظهور رقبای قدرتمند، با چالش‌های جدی روبرو شده است. ورود خودروهای برقی به بازار و رقابت تنگاتنگ با شرکت‌ های چینی، فولکس واگن را غافلگیر کرد و مدل‌ های برقی ID این شرکت نتوانستند موفقیت چندانی کسب کنند.

این شرکت با اذعان به عقب ماندگی از رقبا، اعلام کرده که قصد دارد با ارائه 9 خودروی جدید تا سال 2027، جبران مافات کند و دوباره به اوج بازگردد. این برنامه “Triple A” نامیده می‌شود که مخفف Accelerate (شتاب)، Attack (حمله) و Achieve (دستیابی) است.

دو مدل از این 9 خودرو، کاملا برقی خواهند بود: ID.2 در سال 2026 و ID.1 در سال 2027 به بازار عرضه خواهند شد.

پیش از عرضه این دو خودروی برقی، نسل دوم T-Roc نیز در دست توسعه است. فولکس واگن این کراس اوور جمع و جور را آخرین خودروی جدید خود با موتور احتراقی می‌داند. با توجه به محبوبیت بالای T-Roc، نسل جدید آن نقش مهمی در فروش فولکس واگن خواهد داشت.

توماس شوفر، مدیر عامل فولکس واگن، در نشستی با کارکنان کارخانه ولفسبورگ، به آنان اطمینان داد که کارخانه همچنان آینده روشنی دارد. این درحالی است که تولید گلف در سال ۲۰۲۷ به مکزیک منتقل خواهد شد. گلف برقی در ولفسبورگ روی پلتفرم SSP فولکس واگن ساخته می‌شود؛ پلتفرمی که به طور مشترک با ریویان توسعه یافته است.

گلف برقی تقریباً در اواخر دهه میلادی جاری از راه خواهد رسید. فولکس واگن برنامه‌ های خود را برای تولید مدلی برقی از T-Roc تأیید کرد؛ اما این کراس‌ اوور نیز به زودی عرضه نخواهد شد. مدل‌ های جدید بخشی از طرح توسعه مدل‌ ها هستند که به صورت «هدفمند» انجام می‌شود.

به نظر می‌رسد که فولکس واگن با ارائه این 9 خودروی جدید، به خصوص مدل‌ های برقی، قصد دارد جایگاه خود را در بازار خودرو مجددا به دست آورد و با رقبای خود به رقابت بپردازد. آینده نشان خواهد داد که آیا این شرکت در دستیابی به اهداف خود موفق خواهد بود یا خیر.

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : فولکس‌ واگن به دنبال جبران عقب‌ماندگی؛ ۹ خودروی جدید در راه است

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *