شرکت Hon Hai Precision Industry نسبت به چهارمین کاهش متوالی در فروش سه ماهه خود پس از کاهش 5.4 درصدی در سه ماه آخر سال 2023 هشدار داد که نشان داد تقاضای لوازم الکترونیکی مصرفی همچنان خاموش است.
این شرکت تایوانی که فاکسکان نیز نامیده میشود، با پایان دادن به یک سهماهه 1.85 تریلیون NT دلاری، از کاهش شدید 27 درصدی فروش در ماه دسامبر به 460.1 میلیارد NT دلار (14.8 میلیارد دلار یا تقریباً 123073 کرور) خبر داد. اکنون شاهد کاهش فروش در دوره فعلی نیز هستیم و این نگرانی در مورد شتاب جدیدترین نسل آیفون در سال جدید را افزایش می دهد.
Foxconn به عنوان پیشترین شریک مونتاژ آیفون اپل، بینشی را در مورد تقاضای گسترده مصرفکنندگان برای فناوری شخصی ارائه میکند. آیفون 15 اپل در ماه سپتامبر به فروش رفت، با واکنش های اولیه متفاوت در بازارهای کلیدی: ایالات متحده شاهد شروع چرخه ارتقاء از تکرارهای قبلی بود در حالی که فروش در چین کاهش یافت. چین بار دیگر کانون چالشهای آیفون امسال خواهد بود، زیرا ممنوعیت این گوشی و سایر سختافزارهای اپل در آژانسهای چینی و شرکتهای تحت حمایت دولتی گسترش یافته است و غول فناوری محلی Huawei Technologies در حال بازپس گیری سهم بازار با Mate 60 ممتاز خود است. سلسله.
فاکسکان همچنین موضوع تحقیقات نظارتی در چین بوده است که در اواخر سال گذشته سرمایهگذاران و اعتماد شرکتهای خارجی فعال در این کشور را متزلزل کرد. سازنده دستگاه تایوانی با چالش فزاینده ای از سوی رقیب چینی Luxshare Precision Industry مواجه است که قرار است ظرفیت تولید آیفون خود را افزایش دهد. به گفته لیز لی، معاون پژوهشی Counterpoint، حجم فروش آیفون امسال احتمالاً 2 درصد رشد خواهد کرد که کمتر از رشد 5 درصدی کل بازار موبایل است. از سوی دیگر انتظار میرود فروش گوشیهای هوشمند هوآوی 37 درصد رشد کند. این هفته، بارکلیز و پایپر سندلر رتبه بندی اپل را به دلیل تقاضای پایین برای آخرین آیفون آن کاهش دادند.
Foxconn برای بخش عمده درآمد خود به اپل متکی است. فروش انباشته آن در سال 2023 به 6.16 تریلیون NT دلار رسید که 7 درصد کاهش داشت.
در دیگر خبرها تسلط اپل در بازار گوشی های هوشمند رده بالا در سال 2023 واضح بود، اما تجدید حیات هوآوی، به ویژه با سری میت 60، تغییر جالبی را رقم زد. علیرغم تحریم ها، هواوی موفق شد سهم بازار خود را در بخش پریمیوم افزایش دهد که نشان از جذابیت و کیفیت گوشی های 5G آن است.
بازار گوشیهای هوشمند پریمیومی، که توسط دستگاههایی با قیمت بیش از 600 دلار تعریف میشود، همچنان نقطه روشنی در بازار جهانی کساد است. اپل 71 درصد سهم را در اختیار داشت، رقمی که گویای وفاداری به برند و جذابیت محصولش است. سامسونگ، یکی دیگر از بازیگران اصلی، با 17 درصد سهم، جایگاه دوم خود را حفظ کرد. با این حال، افزایش سهم هواوی به 5 درصد، از 3 درصد، نشان دهنده تغییر چشم انداز در ترجیحات مصرف کنندگان، به ویژه در حوزه 5G است.
سایر برندهای برجسته مانند شیائومی و اوپو نیز حضور خود را نشان دادند، هرچند که سهم بازار کمتری داشتند. این تنوع در انتخاب برند، روند رو به رشد در بخش پریمیومی را برجسته میکند و مصرف کنندگان به طور فزاینده ای به دنبال دستگاه های با کیفیت بالا و بادوام هستند و مایل به سرمایه گذاری بیشتر در تلفن های هوشمند خود می باشند.
این روند به ویژه در بازارهایی مانند چین، اروپای غربی، هند و مناطق خاورمیانه و آفریقا مشهود است. در واقع، بازار به سرعت در حال گسترش هند برای گوشیهای هوشمند پریمیومی توجه بازیگران بزرگی مانند اپل را به خود جلب کرده است که اخیراً اولین فروشگاه خردهفروشی خود را در آنجا افتتاح کرده است.
نظرات در مورد : فروش سه ماهه نخست 2024 آیفون اپل کاهش می یابد