آنتی ویروس پادویش

سری اسپیکر ال جی XBOOM عرضه شد

سری اسپیکر ال جی XBOOM عرضه شد

ال‌جی الکترونیکس از محصولات جدید و صوتی خود در بازار هند رونمایی کرد. در طی این اعلامیه، شرکت سه بلندگوی جدید از سری XBOOM خود را عرضه کرد که شامل مدل‌های جدید RNC9، RNC7 و RNC5 می‌شود.

آمارتکسالگوراک

غول فناوری کره جنوبی اوایل این هفته از اسپیکرهای جدید رونمایی کرد و آنها با مشخصات و ویژگی های قابل توجه مختلف وارد بازار شدند. در ابتدا در مورد مدل برتر صحبت می کنیم، RNC9 دارای یک تقویت کننده دوبل سوپر باس، Bass Blast و X-Shiny Woofer است که این شرکت ادعا می کند صداهای باس و قوی را بدون هیچ گونه اعوجاج ارائه می دهد. برای اتصال، بلندگوهای مهمانی مجهز به 2 پورت USB، بلوتوث و رادیو FM نیز هستند.

قابل ذکر است که هر سه اسپیکر دارای نورپردازی پارتی و جلوه های نور چند رنگ نیز هستند. سری جدید اسپیکرهای پارتی XBOOM این شرکت با پشتیبانی از ویژگی‌های مختلف DJ که شامل DJ Pad، Scratch Tablet و DJ Loop است، ارائه می‌شود که از طریق برنامه iOS یا Android قابل دسترسی است. مدل رده بالای RNC9 همچنین از قابلیت‌های کارائوکه با ورودی میکروفون، گیتار، جلوه‌های صوتی، لغو کننده صدا و بسیاری موارد دیگر پشتیبانی می‌کند.

مدل‌های RNC7 و RNC6 همچنین Super Bass Boost، Bass Blast و X-Shiny Woofer را ارائه می‌کنند و گزینه‌های اتصال مشابهی نیز دارند. هر سه اسپیکر پارتی ال جی XBOOM در آگوست 2023 برای خرید در دسترس خواهند بود و قیمت اولیه آنها 22000 روپیه خواهد بود.

در اخباری مرتبط ال‌جی هدفون جدید TWS را در بازار عرضه کرده است. این مدل TONE Free Fit TF7 نام داشته و جدیدترین محصول شرکت کره ای دارای کیفیت صدای عالی بوده و در عین حال بر سلامت و بهداشت تمرکز دارد.

همچنین دارای برخی مشخصات چشمگیر بوده که نظر هر فردی را جلب می سازد.  ال جی TONE Free Fit TG7 دارای طراحی داخل گوش با قلاب چرخان و نوک گوش سیلیکونی سلامت محور بوده تا یک تناسب راحت و ایمن را رقم زند. کیس شارژ بیضی شکل دارای یک نور UV LED داخلی بوده که گفته می شود 99.9 درصد باکتری ها را در 10 دقیقه از بین می برد. هدفون ها از کنترل های لمسی برای عملکردهای مختلف پشتیبانی می کنند. آنها دارای استاندارد ضدآب IP67 برای مقاومت در برابر گرد و غبار و عرق هستند.

از نظر صدا، ال جی TONE Free Fit TF7 به درایور دوگانه 6 میلی‌متری مجهز شده که هر درایور دارای پردازش فضایی هدفون Meridian (HSP) است تا تجربه صدایی فراگیر 360 درجه را ارائه دهد. هدفون TWS از میکروفون ANC فرعی و خارجی برای دریافت نویزهای محیطی بوده در حالی که میکروفون ANC داخلی در هنگام حذف نویز فعال می شود. دستگاه صوتی دارای ANC تطبیقی برای جابجایی بین حالت مکالمه، حالت گوش دادن و حالت صوتی است.

هدفون ال جی TONE Free Fit TF7 TWS با باتری 390 میلی آمپر ساعتی انرژی گرفته که گفته می شود تا 30 ساعت بدون ANC و 18 ساعت با ANC شارژ می‌شود. این هدفون از بلوتوث 5.3 همراه با اتصال سریع گوگل پشتیبانی می کند.

TONE Free Fit TF7بیش از 12500 روپیه قیمت دارد. این محصول ال جی از ماه آگوست برای خرید از وب سایت شرکت، پلتفرم های پیشرو تجارت الکترونیک و تمام فروشگاه های خرده فروشی مجاز در دسترس خواهند بود. در اخباری مرتبط ال جی Electronics فروش سری جدید بلندگوهای قابل حمل XBOOM خود را در ایالات متحده آغاز کرده است. بلندگوهای جدید این شرکت عمر باتری طولانی و قدرت صدا چشمگیر را ارائه می دهند.

منبع

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : سری اسپیکر ال جی XBOOM عرضه شد

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *