سامسونگ گویی به اجرا برنامه ای در پس زمینه اسمارتفون های خود می پردازد که برای افزایش عمر باتری موجب کاهش سرعت عملکرد سخت افزاری دستگاه می شود. این برنامه یا ابزار GOS نام دارد و عملکرد را در میان 10 هزار نوع اپلیکیشن محدود می کند.
از جمله این اپ ها باید به فیسبوک، تیک تاک، اینستاگرام، Secure Folder و Samsung Pay که هیچ کدام بازی نیستند و این هدف برای انجام بازی تدارک دیده شده نه اپلیکیشن. عجیب بوده که در فهرست اپ ها خبری از اپ بنچمارکی نیست و در این بین عملکرد گوشی در اپ هایی مانند 3DMark و Geekbench قدرت بالایی از خود نشان می دهد. در حالی که چنین قدرتی را در یک اپ یا بازی نمی توان مشاهده کرد.
بنابراین گوشی سامسونگ در بنچمارک سریع تر از حالت عادی عمل می کند زیرا در حالت عادی GOS فعال می شود. پیشتر یک یوتیوبر کره ای افشا کرد که با GOS سرعت گوشی های سامسونگ تا چه سطحی عملکردشان افت می کند. ناگفته نماند نسخه اسنپدراگون یا اگزینوس اس 22 در بنچمارک ها به دلیل گرما 30 تا 40 درصد عملکرد خود را از دست می دهند.
برخی گفتند در اس 21 اف ای یا اس 22 چنین ابزاری وجود ندارد. در سوی دیگر سایر کاربران شاهد آن بودند. البته سامسونگ در این زمینه اولین نیست و شرکت های دیگری هم پیشتر چنین حرکتی داشتند.
در اخباری مرتبط گیک بنچ که پلتفرمی برای مشخص کردن قدرت عملکرد سخت افزاری اسمارتفون ها است، به تازگی تصمیم گرفت چندی از گوشی های سامسونگ را در لیست خود حذف کند و آن چیزی نیست جز سری گلکسی اس 22.
این شرکت کره ای متهم شد که دست کاری در عملکرد گوشی های خود داشته و همین امر موجب شد تا اطمینان کافی برای حضور محصولاتش وجود نداشته باشد. متاسفانه با قابلیت GOS توسط سامسونگ که برای کاهش دما بدنه عملکرد را محدود میکند، موجب گشت تا گیک بنچ نیز برخی محصولات آن را از لیستش حذف کند.
گفته شده این محدودیت برای بنچمارک انجام نگرفته تا اسمارتفون حداکثر عملکرد خود را نشان دهد. گیک بنچ تصمیم گرفت برای اعتراض به سامسونگ سری گلکسی اس 21، اس 22، اس 20 و اس 10 را از فهرستش حذف کرد. به نظر رسیده سری گلکسی A و نوت در لیست نبودند و استثنا قائل شد.
گیک بنچ اعلام کرد پیشتر به بررسی سرویس GOS سامسونگ پرداخته و جویا محدود کردن عملکرد بوسیله این سرویس شد. گیک بنچ می گوید GOS به محدود کردن عملکرد اپ ها با استفاده از شناسه می پردازد.
این پلتفرم معتقد بوده چنین حرکتی درست نبوده و دستکاری محسوب می شود. پیش از این وان پلاس هم در سال قبل مشخص کرد که برای ارتقا طول عمر باتری محصولاتش از برنامه بهینه سازی بهره گرفته و گیک بنچ به این حرکت واکنش نشان داده و در این بین سری وان پلاس 9 و 9 پرو از لیست حذف شد.
نظرات در مورد : سامسونگ متهم به کاهش سرعت گوشی هایش شد