آنتی ویروس پادویش

سامسونگ سرانجام برنامه One UI 7 بتا را فراتر از Galaxy S24 گسترش داد

سامسونگ سرانجام برنامه One UI 7 بتا را فراتر از Galaxy S24 گسترش داد

به گزارش بخش اخبار فناوری زوم تک، سامسونگ همیشه آپدیت های نرم افزاری خود را به موقع برای محصولاتش منتشر می کند و در انتشار نسخه نهایی One UI 7 تاخیر رخ داد.

گیفت کارت

کمی دیرتر از حد معمول، سامسونگ برنامه One UI 7 بتای خود را در اوایل دسامبر 2024 اعلام کرد. در کمال تعجب، سری Galaxy S24 اولین شرکتی بود که اولین نسخه اولیه را دریافت کرد و پس از آن چند نسخه بتا در همان ماه ارائه شد. ماه ها گذشت، اما سامسونگ تا امروز آن را به هیچ دستگاه دیگری نیاورد، تا کنون. One UI 7 بتا بالاخره به دستگاه های گلکسی بیشتری می رسد.

دستگاه های سامسونگ مورد بحث Galaxy Z fold 6 و Galaxy Z Flip 6 هستند. برنامه بتا برای این تاشوها در هند، کره و ایالات متحده مشاهده شده است. با این حال، در حال حاضر برای کاربران در بریتانیا نیز در دسترس خواهد بود. کمی دیرتر از حد معمول، سامسونگ برنامه One UI 7 بتای خود را در اوایل دسامبر 2024 اعلام کرد. در کمال تعجب، سری Galaxy S24 اولین شرکتی بود که اولین نسخه اولیه را دریافت کرد و پس از آن چند نسخه بتا در همان ماه ارائه شد. ماه ها گذشت، اما سامسونگ تا امروز آن را به هیچ دستگاه دیگری نیاورد – تا کنون. One UI 7 بتا بالاخره به دستگاه های گلکسی بیشتری می رسد.

دستگاه های سامسونگ مورد بحث Galaxy Z fold 6 و Galaxy Z Flip 6 هستند. برنامه بتا برای این تاشوها در هند، کره و ایالات متحده مشاهده شده است. با این حال، در حال حاضر برای کاربران در بریتانیا نیز در دسترس خواهد بود. برنامه One UI 7 بتای نسخه اصلی را به شما می دهد، اما خطراتی نیز در ارتباط با آن وجود دارد. بیلدهای بتا به طور کلی دارای اشکالات و ویژگی های خراب هستند. بنابراین، اگر چنین بیلدهایی را روی دستگاه غیر اصلی خود نصب کنید، بهتر است. و مطمئن شوید که از تمام داده های خود نسخه پشتیبان تهیه کرده اید زیرا همیشه خطر شکست به روز رسانی وجود دارد.

اولین قدم این است که اطمینان حاصل کنید که برنامه One UI 7 بتا برای دستگاه Galaxy شما در منطقه شما (کشورهای واجد شرایط شامل هند، کره، بریتانیا و ایالات متحده در دسترس است. چگونه این را می دانید؟ برنامه Samsung Members را باز کنید و به دنبال بنر برنامه One UI 7 بتا بگردید.

سامسونگ سرانجام برنامه One UI 7 بتا را فراتر از Galaxy S24 گسترش داد

هنگامی که بنر برنامه One UI 7 beta را مشاهده کردید، روی دکمه ثبت نام کلیک کنید و جزئیات مورد نیاز را برای تکمیل فرآیند تکمیل کنید. سپس اپلیکیشن Settings را باز کنید، روی Software update ضربه بزنید و دکمه Download and install را بزنید. قبل از نصب آپدیت بتا، مطمئن شوید که باتری باقیمانده بالای 40 درصد است و از تمام فایل های مهم خود نسخه پشتیبان تهیه کرده اید. برای پشتیبان‌گیری، می‌توانید از ابر موقت سامسونگ برای ذخیره اطلاعات نامحدود به مدت 30 روز استفاده کنید. شما می توانید مراحل را در اینجا پیدا کنید.

در دیگر خبرها چند ماه پیش، سامسونگ از اولین نمونه اولیه هدست واقعیت توسعه یافته (XR) خود با نام Project Moohan رونمایی کرد. در حالی که شرکت آن را در رویداد Galaxy Unpacked در ژانویه به نمایش گذاشت، هیچ کس اجازه استفاده از آن را نداشت. این شرکت فردا این هدست را در کنگره جهانی موبایل (MWC) 2025 به نمایش خواهد گذاشت.

پس از معرفی گلکسی A26، گلکسی A36 و گلکسی A56، سامسونگ فاش کرد که اولین هدست اندروید XR خود با نام Project Moohan را فردا در نمایشگاه MWC 2025 در بارسلون اسپانیا به نمایش خواهد گذاشت. می دانیم که Project Moohan اولین دستگاهی است که Android XR را اجرا می کند، نسخه ای از اندروید که برای دستگاه های XR مانند هدست و عینک ساخته شده است. دارای نسخه پیشرفته Gemini، یک دستیار هوش مصنوعی چندوجهی است.

برخی از برنامه‌های Google، از جمله Google Maps و YouTube، برای پر کردن کل صفحه بهینه‌سازی شده‌اند. این هدست دارای چند نمایشگر میکرو مبتنی بر OLED با نرخ تازه سازی بالا، پردازنده Snapdragon XR2 + Gen 2، دو دوربین ردیابی چشم و حداقل هشت دوربین جلو است. با استفاده از ترکیبی از حرکات چشم، دست و انگشت می توان آن را کنترل کرد. با این حال، گزارش ها ادعا می کنند که می توان آن را با استفاده از کنترل کننده های حرکتی اختصاصی نیز کنترل کرد.

 منبع

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : سامسونگ سرانجام برنامه One UI 7 بتا را فراتر از Galaxy S24 گسترش داد

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *