آنتی ویروس پادویش

سامسونگ رویداد بعدی خود را 10 جولای برگزار می کند

سامسونگ رویداد بعدی خود را 10 جولای برگزار می کند

شرکت سامسونگ همانطور که انتظار می رفت، به تازگی توسط یکی از افشاگران صنعت تایید شد که روز 10 جولای رویداد Unpacked خود را برگزار کرده تا جدیدترین محصولات از جمله گوشی تاشو گلکسی زد فولد 6 و زد فلیپ 6 را رونمایی کند.

آنچه تا پیش از این یک شایعه ساده بود، اکنون به تایید رسید، زیرا به نظر می رسد که افشاگر افسانه ای X، ایوان بلاس، احتمالاً بزرگترین راز باقی مانده سامسونگ در مورد رویداد بزرگ بعدی معرفی محصول این شرکت را از بین برده است.

به نظر می رسد که تابستان امسال Galaxy Unpacked در تاریخ 10 جولای و از ساعت 10 شب به وقت محلی KST برگزار می شود و اگرچه سامسونگ هنوز این جزئیات را به طور رسمی تأیید نکرده، ما واقعاً هیچ شانسی نمی بینیم که آنها گمراه کننده یا نادرست باشند. مسیر.
KST، البته، مخفف کره استاندارد زمان است و فقط در صورتی که شما تعجب کنید، در اینجا نحوه ترجمه در چند منطقه زمانی محبوب دیگر آمده است:

  • 9 AM Eastern
  • 6 AM Pacific
  • 3 PM Central European Time
  • 2 PM in London
  • 11 PM in Sydney
  • 6:30 PM in New Delhi
  • 9 PM in Beijing
  • 10 PM in Tokyo

سامسونگ اوایل جولای رویداد بعدی را برگزار می کند

نکته خوب در مورد آخرین افشا این است که حتی شامل یک ساعت شمارش معکوس شده که باید با شما همراه باشد و زمان را سریع‌تر بگذراند تا زمانی که سامسونگ به ناچار تمام اطلاعات Unpacked را رسما تایید کند. در زمان انتشار، کمتر از 26 روز با رویدادی فاصله داریم که در آن کل صنعت فناوری تلفن همراه انتظار دارند دستگاه هایی چون گلکسی زد فولد 6، زد فلیپ 6، گلکسی واچ 7 و واچ اولترا به طور رسمی رونمایی شوند. گلکسی بادز 3 و بادز 3 پرو نیز احتمالاً به زودی رونمایی شوند، اگرچه با توجه به مشخصات کمی پایین‌تر آن‌ها در مقایسه با سایر محصولات فوق‌الذکر، نمی‌توانیم پیش از ماه جولای رونمایی شبیه به Galaxy Watch FE را رد کنیم.

پیشتر جزئیات بسیاری از گلکسی رینگ سامسونگ بدست آوردیم، اما بسیاری از مشخصات که در ماه فوریه به اشتراک گذاشته نشده بود، تقریباً تضمین شده است که در ماه آینده اعلام شوند، از جمله قیمت و تاریخ عرضه.

بیشتر بخوانید  آپدیت ژانویه به گلکسی A73 رسید

در همین حال، Galaxy Z Fold 6 Ultra، Fold 6 FE و Flip FE بعید است که در این رویداد رونمایی شوند و باید تا سال 2025 منتظر ماند.

در دیگر خبرها سامسونگ تصمیم دارد بزودی علاوه بر مدل استاندارد گلکسی زد فولد 6، مدل اسلیم یا اولترایی هم تدارک بیند و آن را در برخی بازارهای مشخص عرضه کند.

سامسونگ در حال آماده شدن برای عرضه Galaxy Z Fold 6 Ultra در چندین منطقه است. از ابتدای سال، شایعه شده بود که سامسونگ یک مدل شگفت انگیز”Ultra” را به مجموعه گلکسی Z Fold خود اضافه می کند. در حالی که شایعاتی در مورد این گوشی هوشمند تاشو منتشر شده، Android Headlines با اطلاعات قابل توجهی به ما جزئیاتی ارائه می دهد. شایعه شده بود که Z Fold 6 Ultra جدید به کره محدود می شود و انتظار نمی رفت در مناطق دیگر معرفی شود. با این حال، تیم AH رسما تایید کرده که Z Fold 6 Ultra در چین معرفی خواهد شد.

گلکسی زد فولد 6 و 6 اولترا دارای شماره مدل داخلی Q6 و Q6A هستند. همچنین اعلام شد که گلکسی زد فولد 6 اولترا با شماره مدل SM-F958N عرضه خواهد شد و خبر ناراحت کننده ای به کاربران داده شد. Z Fold 6 Ultra برای اولین بار پیش بینی می شد که یک مدل فقط کره ای باشد. اکنون همه چیز با آشکار شدن Z Fold 6 Ultra جدید با شماره مدل SM-W9025 تغییر کرده است. پس چرا این شماره مدل اینقدر منحصر به فرد است؟

سامسونگ مدل های Z Fold خود را در بازار جهانی با نام دیگری در چین به فروش می رساند. گلکسی Z Fold5 و Z Flip 5 با نام Galaxy W24 و W24 Flip فروخته شد. این شرکت کره جنوبی با شماره مدل SM-W9025 به ثبت رسانده که به این معنی است Z Fold 6 Ultra در چین به فروش می رسد. البته این دستگاه تاشو احتمالا نه با نام Z Fold 6 Ultra و احتمالا با نام Galaxy W25 Ultra در چین معرفی خواهد شد.

منبع

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : سامسونگ رویداد بعدی خود را 10 جولای برگزار می کند

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *