آنتی ویروس پادویش

روزنامه کثیرالانتشار چیست؟ | نحوه انتشار آگهی

روزنامه کثیرالانتشار چیست؟ | نحوه انتشار آگهی

یکی از اصول مهم از دیدگاه قانون گذاران، مسئله آگاهی تمامی سهامداران و ذینفعان از تصمیمات و اتفاقاتی است که در هر شرکتی در جریان است. هرچند که سهامدار اقلیت باشد و یا در محلی به دور از محل شرکت ساکن باشد و یا به هر علت دیگری، از محل شرکت دور باشد، نباید از امور مهم شرکت بی اطلاع مانده و حق آگاهی از تصمیمات و روند امور مهم شرکت از وی گرفته شود. در نتیجه برای اعلام این موارد، شرکت موظف است، با درج مورد در روزنامه کثیرالانتشار اطلاع رسانی کند.

اما به صورت کلی، برای روزنامه کثیرالانتشار تعریف دقیق و یا معیار حقوقی خاصی وجود ندارد. همچنین برای تشخیص آن بر مبنای تیراژ نیز شاخصی تعیین نشده است. به همین دلیل به صورت کلی روزنامه های پرفروش هر کشور را می توان روزنامه کثیرالانتشار نامید.

تفاوت روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار در چیست؟

در مقابل روزنامه‌های کثیرالانتشار، روزنامه‌های رسمی، برخلاف سایر روزنامه‌های چاپی، از روزنامه فروشی‌ها قابل تهیه نیستند. بلکه برای دسترسی به آن‌ها، باید دارای اشتراک باشید. یا نسخه الکتریکی را از طریق مراجعه به وب سایت روزنامه رسمی کشور، تهیه کنید. این مورد یکی از تفاوت‌های روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار است.

تفاوت مهم و بعدی بین روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار، در نوع آگهی‌های چاپی در آن‌ها است. روزنامه رسمی موظف به چاپ و انتشار موارد خاصی است. اما به علت تفاوت در سطح دسترسی‌های این دو روزنامه، معمولا آگهی‌های مربوط به ثبت شرکت و تغییرات آن هم در روزنامه‌های رسمی و هم در روزنامه‌های کثیرالانتشار به چاپ می‌رسند. اما دیگر آگهی‌هایی که دسترسی به عموم آن مهم است مانند دعوت از صاحبان سهام و شرکا جهت شرکت در جلسههای مجمع عمومی یا جلسات هیئت مدیره و همچنین آگهی‌های مفقودی فقط در روزنامه کثیرالانتشار به چاپ می‌رسند.

باید دقت داشته باشید که روزنامه رسمی، نیازی به انتخاب ندارد و همواره یکی است، درباره روزنامه‌های کثیرالانتشار، صاحبان سهام و یا شرکا هنگام تاسیس انواع شرکت، یکی از روزنامه‌های کثیرالانتشار را انتخاب کرده و نام آن را در اساسنامه شرکت مشخص می‌کنند. به این ترتیب همه صاحبان سهام و شرکا جهت آگاهی از آگهی‌ها و اطلاع رسانی‌های شرکت، به روزنامه کثیرالانتشار مشخص شده مراجعه خواهند کرد.

الزامات قانونی نشر آگهی در روزنامه کثیرالانتشار

بر اساس قانون چه مواردی باید در روزنامه‌های کثیرالانتشار آگهی و منتشر شود؟ در پاسخ به این سوال می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • لزوم انتشار آگهی در خصوص انتشار اوراق قرضه، پذیره نویسی، انتشار دعوت مجمع در شرکت‌های سهامی عام، انتخاب روزنامه جهت دعوت مجامع در شرکت سهامی خاص، انتشار آگهی پس از انحلال شرکت، انتشار آگهی در خصوص افزایش و یا کاهش سرمایه، انتشار آگهی در خصوص تقسیم دارایی و ختم تصفیه، لزوم انتشار آگهی در خصوص دعوت مجامع عمومی و موارد دیگر…

روزنامه کثیرالانتشار چیست؟ | نحوه انتشار آگهی

انتخاب روزنامه کثیرالانتشار مناسب از بین دیگر روزنامه‌ها

در اساسنامه شرکت به هنگام ثبت و تاسیس شرکت، صاحبان سهام و شرکا روزنامه کثیرالانتشار را از میان روزنامه‌های موجود انتخاب و ثبت می‌کنند. اما روزنامه‌های کثیرالانتشار تنوع نسبتا بالایی دارند. بر چه اساسی بدانیم که کدام روزنامه برای کسب و کار ما مناسب‌تر است؟

دسته بندی روزنامه‌های کثیرالانتشار بر اساس تیراژ شان و همچنین شناخته شدن آن‌ها می‌باشد. روزنامه‌های شناخته شده و معروف، که پرتکرارتر نیز هستند، به روزنامه‌های با هزینه بالاتر و روزنامه‌های کمتر شناخته شده، به روزنامه‌های کم هزینه معروفند.

معمولا کسب و کارهای نوپا که سرمایه اندکی نیز دارند، روزنامه‌های کم هزینه را انتخاب می‌کنند که ظاهرا انتخاب مناسبی نیز هست. اما اینکه شما یک روزنامه کثیرالانتشار پرهزینه را انتخاب کنید و یا یک روزنامه کثیرالانتشار کم هزینه را، کاملا به رویکرد شما و نوع فعالیت تجاری شما بستگی دارد.  اما شرکت‌های بزرگ و معمولا شناخته شده، برای تبلیغات و کسب اعتبار در اذهان عمومی، هزینه‌ای را در نظر می‌گیرند. در واقع اعتبار عمومی و تبلیغات برای این شرکت‌ها اولویت در میان هزینه‌های دیگر به شمار می‌رود. به همین دلیل روزنامه‌های پرهزینه انتخاب مناسب‌تری برای این گونه شرکت‌ها هستند.

روزنامه‌های کثیرالانتشار کم‌هزینه و پرهزینه کدام هستند؟

همانطور که در ابتدا اشاره شد روزنامه‌های کثیرالانتشار علاوه بر رسالت سنتی خود در آگاهی‌دهی و همچنین بازتاب اخبار، در حوزه‌های حقوقی هم جایگاه مهمی دارند. امروزه تقریباً هر نوع فعالیتی در قالب اشخاص حقوقی باید به صورت آگهی در روزنامه‌های کثیرالانتشار منتشر شود. به عنوان مثال همه‌ی شرکت‌ها و موسسات تجاری و غیرتجاری باید از لحظه‌ی ثبت خود، هر فعالیتی در ساختار حقوقی خود را در روزنامه‌های کثیرالانتشار و رسمی به ثبت برسانند.

مشخص می‌باشد که روزنامه‌ها بابت چاپ آگهی شرکت‌ها و موسسات اقدام به دریافت هزینه می‌کنند. ولی هزینه‌ای که روزنامه‌های متفاوت دریافت می‌کنند یکسان نیست. وزارت ارشاد اسلامی که متصدی قیمت‌گذاری آگهی در روزنامه‌های کثیرالانتشار است، کار را ساده کرده است. به این صورت که آن‌ها را به دو دسته‌ی پرهزینه و کم‌هزینه تقسیم کرده است!

روزنامه‌های کثیرالانتشار پرهزینه

لیست روزنامه پرهزینه، روزنامه‌های شناخته شده و معروف که پرتکرارترین هستند که به روزنامه‌های با هزینه بالاتر معروف هستند؛ اطلاعات ایران، شرق، جمهوری اسلامی، همشهری، آفتاب یزد، کیهان، اعتماد، دنیای اقتصاد، فرهیختگان، جهان صنعت، خراسان، گل، هفت صبح، جوان و دیگر روزنامه‌‌های معتبر.

روزنامه‌های کثیرالانتشار کم‌هزینه

روزنامه‌هایی که از قدمت، تیراژ و وسعت پخش کمتری برخوردارند در دسته‌ی روزنامه‌های کم‌هزینه قرار می‌گیرند:

اعتدال، توریسم، صدای اصلاحات، رویش ملت نسل ، فردا، افکار، تولید، صدای جامعه، اقتصاد روز، نشاط و زندگی، اقتصاد پویا، ثروت، صدای ملت، اقتصاد و مردم، نقش، اقتصاد جوان، جمهور، صمت، رسالت، نوآوران، اقتصاد روز، حسبان، طب و اقتصاد، هدف و اقتصاد، اقتصاد ملی، حمایت، عصر اقتصاد، دنیای امروز، هفت الست

سامانه هوشمند استعلام و پرداخت روزنامه کثیرالانتشار

می‌توانید با استفاده از سامانه آنلاین آسان ثبت، نسبت به بررسی و پرداخت روزنامه کثیر الانتشار خود و یا اعلام مفقودی و چاپ هر یک از مدارک مهم گمشده در روزنامه کثیرالانتشار به صورت کاملا غیر حضوری اقدام نمایید.

انتشار آگهی مفقودی در روزنامه کثیرالانتشار یا رسمی؟

در صورت گم شدن هر یک از مدارک، باید بلافاصله مفقودی را به مراجع قضایی اعلام کنید. به عنوان مثال پس از مفقودی کارت ملی خود لازم است فوراً اقدام به درج آگهی مفقودی کارت ملی کنید. متن آگهی مفقودی کارت ملی نیز شامل تمام مشخصات شناسایی فرد بود تا از آن طریق بی‌اعتبار بودن آن اطلاع‌رسانی شود.

آگهی مفقودی ممکن است در نگاه اول موضوعی پیش پا افتاده تلقی شود و انجام آن ضروری به نظر نرسد. فارغ از اینکه برخی از مدارک هنگامی که گم یا مفقود می‌شوند برای گرفتن المثنی یا صدور مجدد، نیاز مبرم به ثبت و چاپ آگهی مفقودی در روزنامه کثیرالانتشار دارند. در برخی از موارد گم شدن مدارک هویتی، خسارات جبران ناپذیری برای صاحبان آن‌ها به جای گذاشته است.

روزنامه‌ها‌ی مورد تایید برای ثبت آگهی

چاپ آگهی مفقودی در تمامی روزنامه‌هایی که در سامانه جامع وزارت ارشاد اسلامی دارای مجوز «فعالیت سراسری» هستند، مورد تایید است. هیچ تفاوتی بین روزنامه‌های کیهان، اطلاعات، همشهری، ایران، اتحاد ملت و … برای چاپ آگهی مفقودی وجود ندارد. تنها نکته‌ای مهم این است که آگهی مفقودی مدارک باید در صفحات اصلی روزنامه چاپ شود و در صفحات نیازمندی‌ها و ضمیمه‌های روزنامه‌ها نباید چاپ شود.

روزنامه‌های متعددی در سراسر کشور مبادرت به انتشار آگهی مفقودی نموده و در قالب روزنامه کثیرالانتشار شناخته می‌شوند. با توجه به اینکه چه روزنامه‌ای را برای درج آگهی انتخاب می‌کنید باید وجه مورد نظر را هم به حساب انتشارات همان روزنامه واریز نمایید.

 

 

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : روزنامه کثیرالانتشار چیست؟ | نحوه انتشار آگهی

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *