آنتی ویروس پادویش

ردمی توربو 4 در دستان مدیرعامل شیائومی

ردمی توربو 4 در دستان مدیرعامل شیائومی

به گزارش بخش اخبار فناوری زوم تک، ردمی هر سال نسل جدیدی از گوشی های هوشمند خود را معرفی و عرضه می کند. در این بین بزودی باید شاهد عرضه مدل های جدیدی باشیم.

آمارتکس

شب گذشته، لی جون، یکی از بنیانگذاران، رئیس و مدیر عامل شرکت شیائومی، لایو شب سال نو را در چین برگزار کرد و انتقال از 2024 به 2025 را با بینندگان جشن گرفت. در طول لایو، Lei Jun به‌روزرسانی‌های مختلف محصولات و شرکت را به اشتراک گذاشت و حتی Redmi Turbo 4 آینده را به نمایش گذاشت. توربو 4 که در تاریخ 2 ژانویه در بازار داخلی عرضه می‌شود، به عنوان اولین گوشی سال 2025 معرفی خواهد شد.

طراحی Redmi Turbo 4 پنهان نیست، زیرا این برند پیشتر تصاویری از نوع Cloud White خود منتشر کرده است. همچنین در لایو لی جون تصاویر واقعی گوشی آشکار شد. به طور خلاصه، طراحی توربو شیک و تمیز است و دارای دوربین دوگانه عمودی است. قاب عقب دارای طراحی متمایز با حاشیه قرمز است که از عقب شیشه مات دارد و حس منحصر به فردی به آن می بخشد.

از نظر مشخصات، این برند تایید کرده است که Redmi Turbo 4 دارای تراشه Dimensity 8400-Ultra، باتری عظیم 6550 میلی آمپر ساعتی و شاسی با درجه IP69 خواهد بود. اولین فروش شامل پنج سال ضمانت باتری است. در حالی که از آن به عنوان نسخه ضعیف شده Redmi K80 یاد می شود، این شرکت هنوز جزئیات دیگری در مورد Turbo 4 به اشتراک نمی گذارد.

ردمی توربو 4 در دستان مدیرعامل شیائومی

بر اساس شایعات، Redmi Turbo 4 دارای یک صفحه نمایش تخت 6.67 اینچی با وضوح 1.5K و نرخ نوسازی بالای 120 هرتز است. انتظار می‌رود که با اندروید 15 مبتنی بر HyperOS 2، حداکثر 16 گیگابایت رم LPDDR5x و حداکثر 512 گیگابایت حافظه UFS 4.0 عرضه شود. Turbo 4 دارای یک دوربین 20 مگاپیکسلی در جلو و یک سیستم دوربین دوگانه 50 مگاپیکسلی + 8 مگاپیکسلی با کمک OIS در عقب خواهد بود. این دستگاه با ویژگی‌های دیگری مانند شارژ سریع 90 واتی، بلستر IR، بلندگوهای دوگانه و حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر عرضه می‌شود. در رنگ های مشکی، سفید و آبی موجود خواهد بود.

در دیگر خبرها  بنا بر گزارش ها ، شیائومی در حال آماده سازی برای عرضه دستگاه جدید با باتری چشمگیر و قابلیت شارژ سریع است. به گفته DCS محبوب افشاگر صنعت، این دستگاه دارای یک طراحی باتری دو سلولی با ظرفیت بیش از 12 هزار میلی آمپرساعت است. این تنظیم معادل باتری تک سلولی 12000 میلی آمپر ساعتی است و قدرت ماندگار را ارائه می دهد. علاوه بر این، دستگاه از شارژ سریع 120 واتی پشتیبانی می کند، ویژگی ای که امکان شارژ سریعتر را در مقایسه با مدل های قبلی فراهم می کند.

مدل دقیق تأیید نشده است، اما دستگاه گمانه زنی می شود که یک تبلت جدید است. شایعات اولیه حاکی از آن بود که شیائومی ممکن است یک تبلت OLED را در سال 2025 راه اندازی کند، با نمایشگر 11 اینچی و نرخ نوسازی 144 هرتز ، یک پردازنده Snapdragon پرچمدار ، حداکثر 24 گیگابایت رم و شارژ سریع 120 واتی. انتظار می رود این طرح شبیه سری شیائومی پد 6 باشد. در حالی که این امکان وجود دارد که این تبلت OLED شایعه شده باشد، هنوز هیچ چیز قطعی نیست، بنابراین این اطلاعات را باید شایعه دانست.

این گزارش همچنین توضیح داد که تبلت بخشی از ترکیب ردمی Xiaomi نیست و پیش بینی می شود حدود 4000 یوان (548 دلار) قیمت گذاری شود. برای مرجع ، نوع برتر PAD 7 PRO (12 گیگابایت رم + 512 گیگابایت) با قیمت 3،499 یوان (479 دلار) به فروش می رسد، که نشان می دهد این تبلت جدید می‌تواند آیپد پرو را هدف گیرد.

شیائومی در ماه اکتبر از Pad 7 و Pad 7 Pro در کنار سری شیائومی 15 در چین رونمایی کرد. هر دو تبلت دارای صفحه نمایش LCD ضد درخشش 11.2 اینچی 3Kبا نرخ نوسازی 144 هرتز و محافظت از چشم پیشرفته و بافت کاغذ مانند برای استفاده از قلم هستند. پد 7 از یک پردازنده Snapdragon 7+ Gen 3 استفاده کرده، در حالی که نسخه Pro از Snapdragon 8 Gen 3 سریعتر استفاده می کند.

آنها Xiaomi Hyperos 2 را اجرا می کنند، از مالتی تسکینگ در سطح رایانه شخصی پشتیبانی می کنند و شامل ویژگی هایی مانند یک صفحه کلید شناور با تنظیمات و نور پس زمینه هستند. پد 7 دارای دوربین عقب 13 مگاپیکسلی و جلو 8 مگاپیکسلی است، در حالی که Pro دارای دوربین عقب 50 مگاپیکسلی و جلو 32 مگاپیکسلی است. هر دو مدل از Wi-Fi 7 ، Dolby Atmos و Fast Charging پشتیبانی می کنند، با Pad 7 قابلیت شارژ 45W و پرو 67W را ارائه می دهد.

منبع

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : ردمی توربو 4 در دستان مدیرعامل شیائومی

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *