آنتی ویروس پادویش

راهنمای خرید و قیمت کابل شبکه

قیمت کابل شبکه cat6 ایرانی

کابل شبکه که به عنوان کابل اترنت نیز شناخته می شود، نوعی کابل است که برای اتصال شبکه های کامپیوتری استفاده می شود. این کابل ها انتقال داده ها و اطلاعات بین دستگاه های مختلف مانند کامپیوتر، روتر، مودم و سوئیچ را تسهیل می کنند. آنها معمولاً با مس ساخته می شوند و دارای هشت پین هستند. کابل های شبکه در طول ها و رنگ های مختلف بسته به نوع کابل مورد نیاز شما، وجود دارد. رایج ترین انواع کابل های شبکه، کابل های پچ و کابل های نصب هستند.

گیفت کارت

این مقاله دسته بندی های مختلف از جمله کابل های Cat6 تا Cat8 و انواع مختلف شیلد ها را ارائه می دهد.

انواع دسته بندی کابل شبکه

در اوایل دهه 1990، کابل Cat3 عرضه شد تا سطح راحتی را افزایش دهد. با فرکانس 16 مگاهرتز، کابل Cat3 می‌توانست تا 10 مگابیت بر ثانیه توان انتقال داشته باشد و به طور گسترده برای برنامه‌های شبکه 10BASE-T استفاده می‌شد. کابل های Cat4 ظاهر مختصری داشتند و عملکرد را به ترتیب به 20 مگاهرتز و 26 مگابیت بر ثانیه افزایش دادند و عموما برای برنامه های Token Ring استفاده می شد.

کابل شبکه Cat5e (  Cat5 ارتقاء یافته)

– حداکثر سرعت تا 1 گیگابیت بر ثانیه

– موجود در انواع شیلد دار و بدون شیلد

در سال 1995 کابل Cat5 معرفی شد. سرعت شبکه 100 مگابیت بر ثانیه با پهنای باند 100 مگاهرتز را فراهم می کرد و می توانست بسته های داده شبکه را تا 100 متر بدون نیاز به تقویت ارسال کند. قابلیت‌های این کابل یک جهش بزرگ رو به جلو بود، اما در مقایسه با نسل بعدی کمرنگ تر می‌شوند: کابل Cat5e یا کابل‌های ارتقاء یافته Cat5. این نسخه بهبود یافته از کابل Cat5 قادر است سرعت انتقال داده را به 1 گیگابیت در ثانیه افزایش دهد.

این مقدار ده برابر نسل قبلی است. با وجود اینکه این نوع کابل تا کنون بیش از 20 سال از عمر آن می گذرد، همچنان بسیار محبوب و پرکاربرد است. نسل های جدیدتری از آن زمان به وجود آمدند. Cat6، Cat6a و Cat8 به طور رسمی توسط انجمن صنعت ارتباطات (TIA) به رسمیت شناخته شدند ولی Cat7 هنوز منتظر دریافت تائیدیه TIA است. شما می توانید با کلیک بر روی قیمت کابل شبکه cat6 ایرانی، این کالا را با برند کالوات خریداری نماید.

کابل شبکه Cat6

– حداکثر سرعت تا 10 گیگابیت بر ثانیه در متراژ 55 متر

– موجود در انواع شیلد دار و بدون شیلد

Cat6 از سرعت انتقال داده تا 10 گیگابیت بر ثانیه در 250 مگاهرتز همراه با حفاظت بهبود یافته  از تداخل پشتیبانی می کند. استاندارد فقط از سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه تا 55 متر پشتیبانی می کند، بنابراین اگر به پهنای باند بالاتری در شبکه خود نیاز دارید، Cat6 انتخاب پایه است. Cat5e و Cat6 شروع به تبدیل شدن به بخشی از گلوگاه و مشکلات در شبکه شما می شوند زیرا ما شاهد اتصالات اینترنتی سریعتر در محیط خانه و دفاتر اداری هستیم.

کابل شبکه Cat6a ( Cat6 ارتقاء یافته)

– حداکثر سرعت تا 10 گیگابیت بر ثانیه در 100 متر

– موجود در انواع  شیلد دار و بدون شیلد

اگر نیاز شما یک شبکه اترنت 1 تا 10 گیگابیتی است، Cat6a در حال حاضر انتخاب مناسبی برای اکثر راه حل ها است. Cat6a از همان سرعت انتقال 10 گیگابیت بر ثانیه مانند Cat6 پشتیبانی می کند، اما تا فواصل 100 متر و 500 مگاهرتز امکان پذیر است. کابل همچنین تداخلات را بیشتر کاهش می دهد.

کابل-شبکه-cat6a

کابل شبکه Cat7

– حداکثر سرعت تا 10 گیگابیت بر ثانیه

– فقط شیلد دار

– بهتر است از آن اجتناب شود

Cat7 به عنوان یک استاندارد در سال 2002 مطابق با ISO/IEC 11801 تصویب شد، اما هنوز توسط EIA یا TIA به رسمیت شناخته نشده است. Cat7 هرگز جایگزین Cat6a نشد زیرا هیچ یک از نهادهای حاکم این استاندارد را تایید نکردند. به این ترتیب، ادعاهای مختلفی از سوی تامین کنندگان خواهید دید. سردرگمی و عدم اطمینان بیشتر زمانی به وجود آمد که دو شرکت طرح های ثبت شده خود را برای اتصالات جدید توسعه دادند (TERA توسعه یافته توسط The Siemon Company؛ GG45 توسعه یافته توسط Nexans). اگر از کابل Cat7 با پلاگ های ماژولار Cat6a استفاده کنید، عملکرد بهتری دریافت خواهید کرد. به طور واقع بینانه، Cat6a انتخاب بهتر برای شماست زیرا از یک استاندارد رسمی پشتیبانی شده است، و می توانید از کیفیت و یکپارچگی داده ها اطمینان داشته باشید. Cat7 از سرعت و فاصله انتقال مشابه Cat6a پشتیبانی می کند – 10 گیگابیت در ثانیه تا 100 متر- اما در 600 مگاهرتز با تداخل حتی کمتر.

کابل شبکه Cat8

– حداکثر سرعت تا 40 گیگابیت در ثانیه

– فقط شیلد دار

Cat8 برای محیط های مرکز داده یا ارتباطات سوئیچ به سوئیچ و سرور با سرعت بالا در شبکه مسی 25 گیگابیت بر ثانیه یا 40 گیگابیت بر ثانیه توصیه می شود. Cat8 بهترین انتخاب است مگر اینکه بخواهید یک شبکه فیبر نیز نصب کنید. با توجه به طراحی  Cat8، Cat8.1 و Cat8.2،از سرعت انتقال 10 گیگابیت بر ثانیه تا 100 متر یا 25 گیگابیت بر ثانیه و 40 گیگابیت در ثانیه تا 30 متر با فرکانس چشمگیر 2000 مگاهرتز پشتیبانی می کنند که حتی بهتر از تداخلات جلوگیری می کند. کابل های Cat8 و 8.1 با نسل قبل سازگار هستند، اما Cat8.2 چنین نیست زیرا از اتصالات استاندارد RJ45 استفاده نمی کند.

انواع شیلد کابل شبکه

تمام کابل های شبکه استاندارد، به استثنای کابل های Cat8، به صورت شیلد دار و بدون شیلد در دسترس هستند. شیلد، کابل را در برابر تداخل الکترومغناطیسی (EMI) و تداخل فرکانس رادیویی (RFI) محافظت می کند و همچنین می تواند تداخل بین جفت ها و کابل های مجاور را کاهش دهد. محافظت در محیط‌هایی با نویز الکترونیکی بالا می‌تواند بسیار مهم باشد و انتقال داده‌ها را با ثبات و سریع ‌تر تضمین کند.

مقایسه کابل شبکه مفتول و افشان

ما دسته بندی های مختلف را توصیف کرده ایم، انواع مختلف شیلد را دیده ایم و به ارقام عملکرد مربوطه آنها پرداخته ایم. تفاوت دیگر در انواع کابل‌های شبکه در اعماق هسته کابل یا به طور خاص ‌تر، هادی مسی آن است. هسته می تواند یک سیم رسانا جامد باشد یا می تواند با رشته های مسی متعددی که به دور یکدیگر پیچیده شده اند، به اصطلاح افشان باشد. هر کدام از این مدل ها مزایا و معایبی دارند. ما قصد داریم به هر یک از آنها نگاه دقیق تری داشته باشیم تا درک بهتری از انتخاب کابل ها با هادی مفتولی و افشان داشته باشید.

کابل شبکه مفتولی

سیم مفتول که به آن کابل پیوند ثابت نیز گفته می شود، نسبت به سیم افشان انعطاف پذیری کمتری دارد. در حالی که این یک نقطه ضعف است، کابل کشی با سیم مفتولی برخی از مزایای کلیدی را فراهم می کند، و آنها را به انتخاب پیش فرض برای کابل کشی های افقی (به عنوان مثال، سیم کشی ساختار یافته در ساختمان ها) تبدیل می کند.

کابل های مفتولی رسانای الکتریکی بهتری هستند. آنها ویژگی های الکتریکی برتر و پایدار را در طیف وسیع تری از فرکانس ها، حساسیت کمتر به اثرات فرکانس بالا و مقاومت DC کمتری نسبت به کابل های افشان ارائه می دهند.

در اجراهای  Power over Ethernet، کابل‌های مفتول در محیط‌هایی که دما کنترل نمی‌شوند، مانند سقف، انتخاب ارجح تری هستند. به دلیل مقاومت DC کمتر، انرژی کمتری به عنوان گرما تلف می شود، که یک مزیت مشخص است، به خصوص اگر کابل بلندتر از 4.5 متر باشد.

به راحتی می توان آنها را به کانکتورهای عایق جابجایی (IDCs) مانند جک های دیواری و پچ پانل پانچ کرد.

کابل شبکه افشان

سیم های افشان عمدتاً برای کابل های شبکه کوتاه تر استفاده می شوند، جایی که مقاومت DC بالاتر کمتر مورد نگرانی است.

کابل‌های افشان به دلیل انعطاف‌پذیری بیشتر نسبت به کابل‌های مفتول مسیریابی آسان‌ تری دارند. این باعث می شود کابل های افشان راحت تر نصب شوند و کمتر در معرض آسیب ناشی از خم شدن قرار گیرند.

مقدار رشته هایی که استفاده می شود میزان انعطاف پذیری کابل را تعیین می کند. هرچه رشته های بیشتری استفاده شود، کابل انعطاف پذیرتر است. از طرف دیگر، هرچه رشته های بیشتری استفاده شود، هزینه ساخت بالاتر است. بنابراین سیم افشان باعث بالا رفتن انعطاف پذیری و همچنین هزینه می شود.

کابل های مسی یا CCA

CCA  مخفف عبارت Copper Clad/Coated Aluminium است. در شبکه از مخفف CCE (Copper Clad Ethernet)  نیز استفاده می شود. هر یک از این اصطلاحات همان محصول را توصیف می کند: کابل های شبکه آلومینیومی.

کابل های شبکه معمولی، هر دو نوع افشان و مفتول، با هادی های مسی جامد ساخته می شوند.

کابل های CCA هادی های مسی خالص را از بین می برند و در عوض از یک هسته آلومینیومی استفاده می کنند که با مس پوشیده شده است.

مزایای کابل های آلومینیومی َشبکه CCA/CCE

کابل‌های CCA به طور جهانی در دنیای شبکه مورد سوء استفاده قرار می‌گیرند و مسلماً دلایل خوبی دارد. با این وجود، در زیر فهرست کوتاهی از محاسن کابل‌های CCA آمده است.

– به دلیل استفاده از آلومینیوم در طول فرآیند تولید، کابل‌های CCA برای خرید ارزان تر هستند.

– کابل‌ های CCA معمولاً سبک ‌تر از کابل‌ های مسی خالص هستند که هزینه حمل و نقل را کاهش می‌دهد و به این دلیل باز هم خرید آنها را ارزان‌ تر می‌کند.

– اگرچه کابل‌های CCA تقریباً به خوبی کابل‌های مسی خالص عمل نمی‌کنند، صرف ‌نظر از اینکه به کدام متراژ نگاه می‌کنید، همچنان می‌توانند ارزش خوبی را نشان دهند. اما در پایان، این کابل ها برای اتصال مودم کابلی ISP به یک روتر WLAN یا یک رایانه به یک سوئیچ شبکه SOHO به خوبی کار می کنند. در برنامه های SOHO در مسافت های کوتاه، کابل های CCA کار را انجام می دهند. هر ادعایی بر خلاف آن به سادگی نادرست است. یک جستجوی سریع نشان می‌دهد که کابل‌های CCA ارزان ‌تر به‌ طور شگفت‌ انگیزی رتبه ‌بندی بالایی دارند.

اگر فکر می کنید که یک زنگ خطر برای کابل های مسی به نظر می رسد، در اشتباهید. کابل های CCA دارای معایب متعددی هستند که برخی از آنها در اینجا ذکر شده است. با این حال، آنها کابل درجه یک نیستند که جهان (شبکه) را به سلطه در آورند.

مزایای کابل های شبکه 100٪ مسی

در طول فرآیند تولید این کابل ها میانبری وجود ندارد. هادی از 100٪ مس ساخته شده است و به دو صورت مفتول یا افشان موجود است.

کابل مسی برای اتصالات شبکه در فواصل طولانی بسیار مناسب تر است. به این دلیل که مس در مقایسه با آلومینیوم مقاومت الکتریکی (تضعیف) کمتری دارد. به خصوص در اتصالات طولانی تر، این می تواند بین اتصال جامد (مس) و اتصال کند و پوسته پوسته (CCA) تفاوت ایجاد کند.

کابل‌های CCA مطابق با کد ملی برق (NEC) نیستند و فهرست ایمنی معتبری ندارند. نصب کابل‌های CCA در ساختمان‌هایی که به کابل‌های دارای رتبه‌بندی CM، CMG، CMX، CMR یا CMP نیاز دارند، نقض کد است و بنابراین قانونی نیست. از طرف دیگر کابل های مسی معمولاً با استانداردهای TIA و ISO/IEC مطابقت دارند.

کابل مسی در برابر اکسیداسیون و خوردگی بسیار مقاوم تر است. آلومینیوم وقتی در معرض هوا قرار می گیرد به سرعت اکسید می شود که می تواند باعث مشکلات اتصال در کانکتورها شود.

کابل مسی برای برنامه‌های Power over Ethernet (PoE) ایده‌آل است، در حالی که کابل CCA مناسب نیست. کابل CCA مقاومت DC بالاتری دارد و منجر به اثرات نامطلوب می شود. گرما می تواند سریعتر در کابل های CCA ایجاد شود و ولتاژ می تواند در طول کابل کاهش یابد. هیچ کدام چیز خوبی نیست، و کابل های CCA به سادگی جایی در نصب PoE ندارند.

قیمت کابل شبکه

قیمت انواع کابل شبکه بسته به طول، برند و کیفیت آن متفاوت است. به طور کلی، قیمت هر متر کابل شبکه از 5,000 تومان تا 120،000تومان متغیر است. کابل‌های با کیفیت بالاتر و برندهای معتبر ممکن است کمی گران‌تر باشند، اما طول عمر و عملکرد بهتری دارند.

ما در مجموعه رایا تدبیر کویر طیف گسترده ای از تجهیزات پسیو شبکه با برند کالوات را تولید و عرضه نموده ایم. شما می توانید از روش های زیر با ما تماس حاصل نمایید.

وب سایت: https://calwatt.net

تلفن تماس: 021-22924793

 

3.7/5 - (4 امتیاز)

نظرات در مورد : راهنمای خرید و قیمت کابل شبکه

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *