آنتی ویروس پادویش

راهنمای جامع هزینه‌های راه‌اندازی سایت وردپرس در سال 2025

راهنمای جامع هزینه‌های راه‌اندازی سایت وردپرس در سال 2025

اگر فکر می‌کنید طراحی و راه‌ا‌ندازی یک سایت حرفه‌ای هزینه زیادی روی دست‌تان می‌گذارد، سخت در اشتباهید!

گیفت کارت

راه‌اندازی یک سایت و کسب‌وکار آنلاین، در مقایسه با مدل سنتی همان کسب‌وکار، نه تنها درآمد بسیار بیشتری به همراه دارد، بلکه هزینه‌ها و مراحل شروع آن نیز به‌مراتب ساده‌تر و مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

ما برای شفافیت بیشتر و کمک به برنامه‌ریزی شما، لیستی کامل از ریز هزینه‌های راه‌اندازی سایت با وردپرس را درآورد‌ایم که در این راهنما در اختیارتان قرار می‌دهیم.

 

هزینه راه‌اندازی سایت وردپرسی چقدر است؟

مهم‌ترین مزیت راه‌اندازی سایت با وردپرس این است که این سیستم مدیریت محتوا، متن‌باز و رایگان است و مجبور نیستید برای تهیه خود آن ریالی هزینه کنید!

پس از این نظر، نسبت‌به روش‌هایی مثل طراحی سایت با کدنویسی یا سایت‌سازها از نظر هزینه‌ای جلو می‌افتید.

به‌علاوه، هزینه راه‌اندازی سایت با وردپرس، ممکن است بسته به ابعاد سایت (تعداد صفحاتی که می‌خواهید داشته باشد)، نوع آن (سایت فروشگاهی، سازمانی، شخصی و…) و نیازهایی که دارید کمی بالا و پایین شود.

ولی در کل، برای طراحی و ساخت سایت با وردپرس، این هزینه‌ها، جزو هزینه‌‌های ضروری و ثابت هستند (تمام مبالغ مربوط به زمان نگارش این مقاله، ۲۶ دی ۱۴۰۳، است):

۱. هزینه خرید هاست

هاست بستر اصلی سایت شما است که بدون تهیه آن‌، سایت‌تان وجود خارجی ندارد و هیچ کس جز خودتان نمی‌تواند به آن دسترسی داشته باشد.

راهنمای جامع هزینه‌های راه‌اندازی سایت وردپرس در سال 2025

هاست، فضا و قسمتی از یک سرور است که وظیفه اصلی آن ذخیره و نگهداری از فایل‌ها و محتویات سایت شما (مثل انواع تصاویر، کدها، نوشته‌ها، ویدیوها و…) در محلی امن است.

هاست یا سرویس‌های میزبانی وب، معمولاً توسط شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات هاستینگ مدیریت و نگهداری می‌شوند، همیشه به اینترنت متصل هستند و همین باعث می‌شود که هر کسی بتواند از هر جای دنیا و در هر ساعت از شبانه‌روز به سایت شما دسترسی داشته باشد.

 

هاست‌ها انواع مختلفی دارند که هر کدام برای نیازهای مختلفی پیکربندی و بهینه‌سازی شده‌اند؛ برای سایت‌هایی که با وردپرس ساخته می‌شوند، هاست وردپرس گزینه ایدئالی است. چرا که این نوع هاست، بیشترین سازگاری را با افزونه‌ها و قالب‌های سایت‌های وردپرسی دارد و طوری پیکربندی و تنظیم شده‌ است که بیشترین امنیت، سرعت و به‌طور کلی بهترین عملکرد را برای این سایت‌ها فراهم کند.

هزینه خرید هاست وردپرس هم به پلنی که انتخاب می‌کنید بستگی دارد؛ اغلب هاستینگ‌ها، پلن‌های میزبانی را بسته به میزان بازدید روزانه سایت و بر اساس ویژگی‌هایی که هر پلن دارد (مثل میزان فضای ذخیره‌سازی، مقدار رم، داخلی یا خارجی بودن هاست، نوع cpu و تعداد ساب‌دامین‌ها) قیمت‌گذاری می‌کنند.

سایت‌های نوپا که ترافیک چندانی ندارند، کارشان با پلن‌های اقتصادی‌تر هم راه می‌افتد، ولی هر چه سایت‌تان بزرگ‌تر شود، منابع هاست‌تان را هم باید ارتقا دهید.

در کل برای خرید هاست، باید سالانه هزینه‌ای بین ۱ تا ۶ میلیون تومان کنار بگذارید.

۲. هزینه خرید دامنه

علاوه بر هاست که بنا و زیرساخت اصلی سایت است، به یک آدرس اینترنتی اختصاصی هم نیاز دارید که کاربران با جست‌وجو آن در مرورگرشان، شما را پیدا کنند و وارد سایت‌تان شوند. این آدرس همان دامنه سایت است.

راهنمای جامع هزینه‌های راه‌اندازی سایت وردپرس در سال 2025

دامنه ها از دو جزء اصلی تشکیل می‌شوند: نام دامنه (که همان اسمی که شما انتخاب می‌کنید) و پسوند دامنه که با نقطه به آن اضافه می‌شود و معمولاً نوع و کاربرد دامنه را نشان می‌دهد.

 

هزینه خرید دامنه، به چند عامل بستگی دارد:

  • نام دامنه: دامنه‌هایی که نام های خاص و کوتاه‌تری دارند اغلب گران‌تر از بقیه هستند.
  • پسوند دامنه: پسوندهای بین‌المللی مثل com، .net، و .org و… به‌طورکلی قیمت بیشتری از پسوند .ir که مختص کشور ایران است، دارند.
  • مدت زمان خرید دامنه: شما می‌توانید دامنه سایت را برای یک تا ده سال ثبت کنید؛ طبیعتاً هر چه این مدت زمان بیشتر باشد، هزینه آن هم کمی بیشتر می‌شود. (ناگفته نماند که برخی هاستینگ‌ها تخفیف‌های قابل‌توجهی برای ثبت دامنه با مدت زمان بیشتر ارائه می‌دهند)

با یک حساب سرانگشتی، هزینه ثبت دامنه بین ۵۰ هزار تومان تا چند میلیون تومان برایتان آب می‌خورد.

۳. هزینه‌های طراحی سایت

اگر خودتان طراحی سایت با وردپرس را بلد باشید، هزینه‌هایتان به‌طرز چشمگیری کم می‌شود؛ ولی اگر بخواهید کار طراحی و ساخت سایت را برون‌سپاری کنید، دستمزد توسعه‌دهنده سایت هم به لیست هزینه‌هایتان اضافه می‌شود.

در حال حاضر، دستمزد طراحان وب بسته میران تجربه و تخصص‌شان و نوع پروژه متفاوت است؛ هر چه سایت شما پیچیده‌تر و به طراحی سفارشی‌تری نیاز و از آن طرف، تجربه و تخصص طراح وب بیشتر باشد، هزینه‌ای که باید بپردازید هم بیشتر است.

در کل، میانگین دستمزد طراحان وب (طبق جست‌وجو و بررسی‌ای که داشتیم)، در حال حاضر بین ۲ تا ۵۰ میلیون تومان است که می‌تواند کمتر یا بیشتر از این مقدار هم باشد.

 

خوشبختانه خود وردپرس مخزن بزرگی از افزونه‌ها و قالب‌های رایگان دارد که اگر باب سلیقه‌تان باشد، می توانید از همان‌ها استفاده کنید؛ ولی اگر به هر دلیلی نخواهید یا نتوانید از آن‌ها استفاده کنید،‌ درصدی از بودجه‌تان را که برای راه‌اندازی سایت با وردپرس کنار گذاشتید، باید صرف خرید افزونه و قالب مدنظرتان کنید. که بسته به نوع قالب و قابلیت‌های افزونه،‌ قیمت آن از چند صد هزار تومان تا چند میلیون تومان متغیر است.

 

۴. هزینه‌ توسعه و نگهداری سایت

طبیعتاً وقتی سایت‌تان را راه‌اندازی کنید، رفته‌رفته ترافیک آن بیشتر می‌شود و به‌تدریج رشد می‌کنید. همزمان با رشد و توسعه سایت‌تان، یک‌سری هزینه‌ها هم به لیست هزینه‌های راه‌اندازی سایت با وردپرس اضافه می‌شود.

یکی از هزینه‌ها، هزینه تمدید هاست و دامنه است. شما در واقع می‌توانید هاست و دامنه را برای مدت مشخصی از شرکت هاستینگ اجاره کنید و مالک دائمی آن نیستید؛ پس طبیعتاً بعد از اتمام مهلت اجاره، برای تمدید آن باید دست‌به جیب شوید. شاید حتی لازم باشد با توسعه سایت، منابع هاست‌تان را هم ارتقا دهید.

راهنمای جامع هزینه‌های راه‌اندازی سایت وردپرس در سال 2025

یکی دیگر از هزینه‌های توسعه سایت، هزینه‌های مربوط به بازاریابی و بهینه‌سازی سایت است. بعد از ساخت و طراحی سایت، برای اینکه بازدیدکننده داشته باشد، باید به‌طور منظم محتوا تولید کنید و سایت‌تان را برای موتورهای جست‌وجو بهینه‌سازی (سئو) کنید.
در کنار تولید محتوای منظم، برای اینکه فرایند رشد سایت‌تان سریع‌تر پیش برود، باید تکنیک‌های مختلف بازاریابی و تبلیغات را هم اجرا کنید که همه این‌ها برایتان مشمول هزینه است.

علاوه بر این ها، ممکن است در طول مسیر، به یک‌سری ایرادات و نواقص فنی هم بر بخورید که برای حل و فصل آن‌ها لازم باشد از یک متخصص کمک بگیرید؛ رفع‌وجور این دست مشکلات هم براتان هزینه دارد.

هزینه راه‌اندازی سایت با وردپرس سرجمع چقدر می‌شود؟

خب! با توجه به مواردی که تا اینجا گفتیم و لیستی که از هزینه‌های را‌ه‌اندازی سایت وردپرسی در آوردیم، برای راه‌اندازی یک سایت وردپرسی ساده (با دامنه، هاست وردپرس اقتصادی، قالب پایه و یک طراحی ساده و معمولی)، تقریباً 3 میلیون تا ۱۰ میلیون تومان باید کنار بگذارید.

قاعدتاً هر چه سایت شما پیچیده‌تر باشد و به طراحی‌های سفارشی، افزونه‌های ویژه یا خدمات سئو نیاز داشته باشد، این هزینه بیشتر هم می‌شود.

ولی اگر منطقی فکر کنید، می‌بینید که هزینه راه‌اندازی سایت با وردپرس در برابر هزینه‌های سرسام‌آور اجاره یک مغازه و تجهیز کردن آن کاملاً به‌صرفه و حتی ناچیز است!

امیدواریم که با نوشتن این راهنما، توانسته باشیم دید دقیقی درباره هزینه‌های طراحی و راه‌اندازی سایت به شما بدهیم و در تصمیم‌گیری کمک‌تان کنیم. اگر سوالی دارید، می‌توانید در بخش نظرات از ما بپرسید.

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : راهنمای جامع هزینه‌های راه‌اندازی سایت وردپرس در سال 2025

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *