آکادمی دوران تضمین کرده است که به کارآموزان آن، اشتغال 100 درصدی ارائه دهد. این آکادمی در حال حاضر با 16 شرکت در حوزه آی تی و آی سی تی همکاری می کند و با برخی از شرکت های دیگر نیز در تعامل است. در ضمن، برخی شرکت های متقاضی نیز از آکادمی دوران برای تأمین نیروی کار در حوزه های مختلف مشورت می کنند.
در نشست خبری آکادمی دوران چه گذشت
مدیر عامل شرکت نوآوران دوران، حسین ممقانی در یک نشست خبری با اصحاب رسانه، به تأثیرات کووید 19 بر کسب و کارها و خروج استعدادهای متخصص در حوزه ICT از ایران اشاره کرد. وی گفت که کرونا نه تنها برای سلامتی افراد تهدیدی بود، بلکه به زیست بوم فناوری کشور هم خسارت زیادی وارد کرد. با فراگیری کووید19، بسیاری از کسب و کارها به تعدیل نیرو کردند یا تعطیل شدند و حوزه ICT نیز از این قاعده مستثنی نبود، به طوری که آسیب در این حوزه، بیشتر و گسترده تر بود.
وی به کمبود نیروی انسانی در حوزه ICT اشاره کرد و گفت که این کمبود با شیوع کرونا بیشتر احساس شد. در این شرایط، آکادمی دوران دو راه پیش رو داشت، یا این که به این تهدید، تن دهیم و شرکت و فعالیت های آن را محدود کنیم و یا این که از تهدید ایجاد شده، در جهت فرصتی مناسب، بهره ببریم. آکادمی دوران راه دوم را انتخاب کرد و با تلاش و پشتکار، توانست در زیست بوم فناوری پیش رویم و علاوه بر تأمین نیروهای زبده در حوزه ICT برای سازمان ها و ارگان های فعال در داخل کشور، نیروهای متخصص را به شرکت های خارجی معرفی کند که در این حوزه با کمبود نیرو مواجه بودند.
گفته شده است که در سال 78، شرکت ارتباطات نوآوران دوران، به طور رسمی در حوزه امنیت شبکه و پورتال سازمانی کار خود را آغاز کرد و سپس در زمینههایی مانند هوش مصنوعی و آموزش نیز فعالیت کرد. در سال 96، دورههای اختصاصی نیازسنجی سازمان برگزار شد و در سال 98، دورهی آموزش عمومی برگزار شد. به دلیل وجود رقبا در این حوزه، مهندسی معکوس برای بخش آموزش در سه سطح مختلف با تمرکز بر سطح فوق پیشرفته و شناسایی استعدادها انجام شد.
مدیر آکادمی دوران اعلام کرد که 6 سطح آموزشی در آکادمی برگزار شده است و برگزاری آزمونهای بین المللی به عنوان خدمتی ویژه برای مهارتآموزان تعریف شده است. خدمات آموزشی آکادمی در سه نوع حضوری، آنلاین و آفلاین در دسترس مهارتآموزان و دانشجویان آکادمی قرار دارد تا افرادی که خارج از تهران یا ایران هستند نیز بتوانند بهراحتی از این خدمات استفاده کنند.
امیرحسین دادگر، مدیر آکادمی دوران، اظهار داشت که مجموعه دوران بهدست آوردن مجوزهایی از سازمان برنامهریزی کشور، افتای ریاستجمهوری، سازمان پدافندغیرعامل و رتبه در شورایعالیانفورماتیک را به دست آورده است. این امتیازات با اعتمادسازی و پسدادن امتحانهای مناسب بهدست آمدهاند.
آرش اسلامی، مسئول و مشاور مدیریت کنترل پروژه آکادمی دوران، اعلام کرد که رویکرد اصلی آنها در توسعۀ آکادمی دوران و پروژه توانمندسازی، به شایستگیمحوری برای توسعه دانش، مهارت، افزایش عملکرد و رفتار سازمانی تمرکز داشته است.
مشاور کنترل پروژه آکادمی دوران، با اشاره به اهمیت «رفتار سازمانی» در بحث آموزش و پشتیبانی، بیان کرد که بسیاری از مراکز آموزشی و استادان، این مؤلفه را نادیده میگیرند. به عنوان یکی از مأموریتهای اصلی آکادمی دوران، فاصله بین آنان و علم روز دنیا را کاهش داده و طرح آموزشی بینالمللی را بومیسازی کردهاند. مسئول کنترل پروژه آکادمی، با تأکید بر اینکه بسیاری از کارهای دوران، پروژهمحور است، بهعنوان جمعبندی، چهار محور اصلی پروژههای تحصیلی در دورانآکادمی را طرحریزی، اجرا، بررسی و اقدام عنوان کرد. بهعلاوه، او بیان کرد که در صورت نیاز به نیروی متخصص، کارهای نیازسنجی و شایستهگزینی برای معرفی نیروی زبده و ماهر انجام میدهند و بهترین شخص را به سازمان معرفی میکنند. نشست خبری آکادمی دوران با حضور مدیران ارشد، کارآموزان نمونه و اصحاب رسانه در بنتک برگزار شد.
نظرات در مورد : تضمین اشتغال کامل و توانمندسازی نیروی متخصص و کارآموزان امکان پذیر شد