آنتی ویروس پادویش

تبلت 12 اینچی لنوو Idea Tab Pro معرفی شد

تبلت 12 اینچی لنوو Idea Tab Pro معرفی شد

به گزارش بخش اخبار فناوری زوم تک، لنوو هر سال نسل جدیدی از محصولات خود را معرفی و عرضه می کند. سال 2025 نیز همین رویه را دنبال می کند و ادامه می دهد.

گیفت کارت

تبلت Idea Tab Pro لنوو که در مارس 2025 در هند عرضه شد، اکنون برای خرید در آمازون موجود است. این تبلت در دو نوع عرضه می‌شود: 8 گیگابایت رم با 128 گیگابایت حافظه داخلی با قیمت 27999 روپیه و 8 گیگابایت رم با 256 گیگابایت حافظه داخلی با قیمت 30999 روپیه.

این تبلت دارای یک صفحه نمایش 12.7 اینچی LCD با وضوح 2944 در 1840 پیکسل و نرخ نوسازی 144 هرتز است. بدنه آن تمام فلزی، ضخامت 6.9 میلی‌متر و وزن آن 615 گرم است. این تبلت با تراشه مدیاتک Dimensity 8300 کار می‌کند و شامل یک اسلات microSD برای ذخیره سازی اضافی می شود.

این تبلت با اندروید 14 عرضه می‌شود و لنوو وعده به‌روزرسانی تا اندروید 16 و همچنین چهار سال پچ امنیتی را داده است. این نرم‌افزار شامل رابط کاربری ZUI 16 لنوو است که از ابزارهای هوش مصنوعی Gemini گوگل مانند Circle to Search پشتیبانی می‌کند. همچنین شامل Share Hub برای اشتراک‌گذاری فایل بین دستگاه‌ها، App Streaming برای نمایش برنامه‌ها روی کامپیوتر و Smart Clipboard برای کپی-پیست بین دستگاه‌ها می‌شود.

این تبلت از قلم Lenovo Pen Plus و یک کیبورد دوکاره پشتیبانی می‌کند، هرچند هر دو به طور جداگانه فروخته می‌شوند. این تبلت دارای یک باتری ۱۰۲۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع 45 واتی است.

برای صدا، این تبلت دارای چهار بلندگوی تنظیم شده توسط JBL با پشتیبانی از Dolby Atmos است. از دیگر ویژگی‌های آن می‌توان به WiFi 6E، بلوتوث 5.3 و پورت USB-C 3.2 Gen 1 اشاره کرد. قیمت آن مشابه Xiaomi Pad 7 است و در برخی زمینه‌ها مزایایی را ارائه می‌دهد. با این حال، Xiaomi Pad 7 نقاط قوت خاص خود را دارد، از جمله پردازنده توانمند و طراحی خوب.

تبلت 12 اینچی لنوو Idea Tab Pro معرفی شد

در دیگر خبرها لنوو جدیدترین لپ‌تاپ‌های یوگا 7 هیبریدی خود را در MWC 2025 معرفی کرده است که ترکیبی از پردازنده‌های قدرتمند AMD Ryzen AI، نمایشگرهای پر جنب و جوش 2.8K اولد و لولای 360 درجه است. این لپ‌تاپ‌ها در مدل‌های 14 و 16 اینچی عرضه می‌شوند و برای حرفه‌ای‌های خلاق و علاقه‌مندانی که به دنبال کارایی پیشرفته هستند طراحی شده‌اند.

یوگا 7 هیبریدی (16 اینچی) از پردازنده های سری AMD Ryzen AI 300 بهره می برد که دارای NPU با قدرت 50 ترافلاپسی(واحد پردازش عصبی) برای قابلیت‌های هوش مصنوعی پیشرفته است. AI Core لنوو عملکرد و مدیریت انرژی را بیشتر بهینه می‌کند تا از انجام مالتی تسکینگ بی‌وقفه، با حفظ کارایی، اطمینان حاصل کند. با حداکثر 32 گیگابایت رم LPDDR5X و 1 ترابایت حافظه PCIe Gen 4، این لپ‌تاپ می‌تواند جریان‌های کاری سختی مانند طراحی گرافیکی و ویرایش ویدیو را انجام دهد.

نکته قابل توجه سری یوگا 7 صفحه نمایش لمسی 2.8K PureSight اولد آن است که در هر دو مدل موجود است. این صفحه نمایش دارای حداکثر روشنایی 1100 نیت، نرخ نوسازی 120 هرتز و پشتیبانی از 100 درصد طیف رنگی sRGB، P3 و Adobe RGB است که تصاویری پر جنب و جوش و دقیق را ارائه می‌دهد.

چه طراحی با قلم یوگا اختیاری یا پخش محتوای با کیفیت بالا، می‌توانید انتظار تجربه بصری بسیار خوبی را با این دو لپ‌تاپ داشته باشید. مدل 16 اینچی 1.79 کیلوگرم (3.94 پوند) وزن و 15.85 میلی متر ضخامت دارد که چندان چشمگیر نیست. هر دو مدل دارای لولای 360 درجه هستند که به کاربران امکان می‌دهد بدون زحمت بین حالت‌های لپ‌تاپ، تبلت و چادر جابجا شوند.

گزینه های اتصال شامل Wi-Fi 7، بلوتوث 5.4، USB-C، HDMI 2.1 و کارت خوان microSD است، در حالی که یک باتری 70 وات ساعتی بهره وری تمام روز را تضمین می کند. قیمت این دو لپ تاپ هنوز مشخص نشده است. این شرکت تنها اعلام کرده است که این محصولات قیمت رقابتی خواهند داشت. به محض در دسترس قرار گرفتن اطلاعات بیشتر را به اشتراک خواهیم گذاشت.

منبع

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : تبلت 12 اینچی لنوو Idea Tab Pro معرفی شد

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *