آنتی ویروس پادویش

بهترین نرم‌افزار حسابداری شخصی

بهترین نرم افزار حسابداری

یکی از ابزارهای اساسی کمک‌کننده به مدیران نرم‌افزارهای حسابداری هستند که به آن‌ها یاری می‌دهند به دور از خطاهای رایج ذهن انسانی گزارش‌های مدیریتی و مالی را در بازه های تعیین‌شده زمانی برای کارکنان مربوطه ارسال نمایند .

تبلیغ

قصد داریم در این مقاله علاوه‌بریک آشنایی کوتاه با ماهیت نرم‌افزارهای حسابداری انواع آن‌ها را بررسی کنیم و به طور مختصری به شرح کوتاهی از هر یک از آن‌ها بپردازیم و در نهایت بهترین نرم‌افزار حسابداری شخصی را براساس به روزترین اطلاعات علم حسابداری برخی فاکتورهای مهم آن معرفی کرده و در کنار آن به بررسی بهترین نرم افزارهای حسابداری در سیستم عامل های مختلف مانند ویندوز و اندروید و ios بپردازیم .

آشنایی با نرم افزار حسابداری

از  زمانی‌که کسب و کارها شکل گرفتند برای حساب‌رسی و بررسی تبادلات مالی نیاز به ابزارهایی که بتوانند قوانین مالیاتی و دادوستد های مالی را پیاده‌سازی کنند ، احساس شد و در گذر زمان پیچیده‌تر شدن سطح این محاسبات مالی درکسب و کارها منجر به طراحی و خلق ابزارهایی شد که توان محاسباتی بالایی داشته باشند و بتوانند این محاسبات را با دقت بیشتری ضمن پیاده سازی قوانین مالی روی آن‌ها انجام دهند و بدون استفاده از روش‌های سنتی و دستی سابق به ثبت و محاسبه حساب‌ها بپردازند .

فرآیند اجرایی اصلی در نرم افزار حسابداری ،انجام پردازش هایی طبق الگوریتم های مالی برروی داده های دست‌نخورده و ارائه ی گزارش های مالی با محاسبات دقیق به عنوان خروجی پردازش است.

بهره و کارایی نرم‌افزارهای حسابداری

مهم‌ترین مزیت نرم‌‌افزار حسابداری به حداقل رساندن خطاهای انسانی و کاربر در ثبت اطلاعات در گزارشات مالی می‌باشد . با طراحی و خلق نرم‌افزارهای حسابداری روند کارها سرعت گرفته و علاوه بر اینکه خطای انسانی در محاسبات و گزارشات مالی به حداقل رسید ، بلکه در استفاده بهینه از زمان هم بسیار کمک کرد ؛ باتوجه به این‌ موضوع‌که سیر صعودی رشد تکنولوژی منجر به این شده است که سازمان‌‌های نظارتی روش‌های سنتی را نپذیرفته و شرکت‌ها و کسب‌وکارها مجبور به ثبت و ارسال گزارش های مالی به صورت الکترونیک و سیستمی باشند .

اطلاعات مالی که در گذشته به صورت دستی ثبت میشدند حجم بالایی از دفاتر و اسناد را به خود معطوف می‌کرد که این به خودی خود عاملی برای از بین رفتن یا گم‌شدن اطلاعات و داده‌های مهم بود درصورتی‌که نرم‌افزارهای حسابداری با پایش مدام عملکردهای مالی و طبقه بندی داده‌های مالی کسب‌وکارما ، ضمن ایجاد امنیت برای داده‌ها  از آن‌ها در برابر سایر عوامل و خطرات محیطی مانند آتش‌سوزی یا سرقت و … حفاظت می‌کنند .

برخی فاکتورها در انتخاب بهترین نرم‌ افزار حسابداری

انتخاب بهترین نرم‌افزار برای کسب‌وکارتان یک راهکار اساسی و مطلوب است که منجر به افزایش راندمان سازمان و برند شما خواهد شد ،زیرا با طبقه‌بندی مناسب ساختار داده‌های مالی ،شرایط را برای بهینه سازی و تحلیل درست از داده مساعد می‌کند .

حتما به مقاله بهترین شرکت های حسابداری در ایران هم سربزنید.

در ادامه مطلب به بررسی چند ویژگی اساسی در انتخاب بهترین نرم‌افزار حسابداری شخصی می‌پردازیم :

قابلیت توسعه پذیری

کسب‌وکارها در ابتدا به دلیل این‌که با پیچیدگی چالش‌های حسابداری مواجه نشده اند کار خود را با سیستم حسابداری ساده‌ایی آغاز می‌کنند ،به مرور زمان در نیمه راه با توسعه کسب‌وکارشان متوجه می‌شوند که این سیستم حسابداری در رقابت با افزایش مقیاس کسب‌وکار و چالش های مالی حاصل از آن شکست خورده است و دیگر کارایی ندارد و از سویی راهکارهای سازمانی برای بسیاری از شرکت‌ها صرفه اقتصادی ندارد .

انتخاب بهترین نرم‌افزار حسابداری شخصی برای کسب‌وکار خود یک استراتژی کارآمد و با صرفه اقتصادی است .

امکانات نرم‌افزار حسابداری

ابتدا لیست مناسبی از نیازهای کسب‌وکارخود را بنویسید تا بتوانید بهترین نرم‌افزار حسابداری شخصی را انتخاب کنید که توانایی ارائه راهکار مطلوب برای نیازهای شما را داشته باشد . قطعا انتظار نابه‌جایی است که نرم افزار منتخب شما توان برآوردن تمام نیازهای کسب‌وکار شما را داشته باشد .

استفاده آسان

کاربرپسند بودن یکی از مشخصه‌های مهم برای هر نرم‌افزاری است. قطعا یکی از ویژگی های پررنگ بهترین نرم‌افزار حسابداری شخصی لذت‌بخش بودن تعامل کاربر با آن و عاری بودن از پیچیدگی در طراحی است .شاید به نظر ساده‌انگارانه باشد که طراحی مناسب رابط کاربری بتواند اینقدر تاثیرپررنگی داشته باشد ولی در واقع طراحی مناسب User Experience یک اصل بسیار اساسی در طراحی نرم‌افزار است که حتی می‌تواند درکاربر میل و اشتیاق زیادی برای کار با نرم‌افزار ایجاد کند.

انواع نرم افزارهای حسابداری

نوع ساختار و مشخصه ها و نیازهایی‌که یک کسب‌وکار دارد اساس طراحی نرم‌افزارهای حسابداری هستند ولی ویژگی و کارکرد مشترک تمام این نرم افزارها ثبت و ضبط داده‌ها و پردازش سیستماتیک بر روی داده‌های مالی بندهای مالی است.

براساس مفاهیم متنوع علم حسابداری نرم‌افزارهای مالی را به بخش‌های گوناگونی تقسیم می‌کنیم . برخی ماژول‌های تقسیم‌کننده انواع نرم افزارهای حسابداری شامل حساب‌های دریافتی و حساب‌های پرداختی و دستمزد کارکنان است .امروزه استفاده از نرم‌افزارهای مالی به دلیل نیازهای نسبتا پیچیده واحدهای مالی کسب‌وکارها و سخت‌گیری سازمان‌هایی‌که بر این کسب‌وکارها نظارت میکنند(مانند وزارت اقتصاد و سازمان امور مالیات و شرکت‌های بیمه) یک ضرورت است .

در ادامه به ذکر چند نمونه از نرم‌افزارهای حسابداری شخصی برای کامپیوتر و گوشی‌های موبایل می‌پردازیم:

نرم‌افزار حسابداری شخصی چرتکه

بهترین نرم افزار دخل و خرج اندروید

نرم‌افزار حسابداری چرتکه ،یکی از بهترین نرم‌افزارهای حسابداری شخصی ویندوز است .این نرم افزار یک نرم‌افزار حسابداری آنلاین است و رابط کاربری مناسبی را داراست . از ویژگی های چرتکه می‌توان به نصب آسان ،قابل استفاده برای سیستم‌عامل ویندوز و اندروید ،امکان تغییرات و سفارشی‌سازی برای کاربر ،سادگی و مقرون به صرفه بودن است .

نرم‌افزار حسابداری شخصی نیو

بهترین نرم افزار حسابداری شخصی رایگان برای کامپیوتر

 از نیو می‌توان به عنوان یکی از بهترین نرم‌افزارهای حسابداری موبایل رایگان و هم‌چنین یکی از بهترین نرم‌افزارهای حسابداری شخصی ویندوز نام برد .

از قابلیت‌های برجسته نیو در بین سایر نرم‌افزارهای حسابداری شخصی پیشرفته بودن و امنیت بالایی است که از آن برخوردار است به همین دلیل می‌توانید با خیالی آسوده نیو را به حساب بانکی خود برای بررسی امور مالی خود ،متصل کنید. دلیل دیگر بر بالا بودن سطح امنیت این نرم‌افزار، استفاده از فضای ابری برای ذخیره‌سازی اطلاعات شماست که این قابلیت امکان از بین‌رفتن اطلاعات و گزارشات مالی مربوط به شما را به صفر می‌رساند .

هر دو نرم‌افزار پیشنهادی یکی از بهترین اپلیکیشن حسابداری شخصی برای  ios  و بهترین نرم‌افزار حسابداری آسان برای اندروید است .

نرم‌افزار حسابداری شخصی ؛ بازوی کسب‌وکارشما

همان‌طور که گفته شد و خواندید ،تاثیر انتخاب درست نرم‌افزار حسابداری شخصی برای هر کسب‌وکاری بر هیچ‌کس پوشیده نیست ؛ انتخاب بهترین نرم‌افزار حسابداری شخصی یکی از ستون‌های استراتژی راهبردی برای کسب‌وکار شماست و در عین حال داشتن نگرش دقیق و درک صحیح از نیازهای کسب‌وکارتان سهم پررنگی در این انتخاب دارد.پس با دید باز و نگاه راهبردی نیازهای کسب‌وکارتان را رصد کنید تا بتوانید با انتخاب درست از چالش‌های پرخطر مالی جلوگیری کرده و مسیر درستی برای استراتژی‌های مالی کسب‌وکارتان پی‌ریزی کنید .

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : بهترین نرم‌افزار حسابداری شخصی

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *