آنتی ویروس پادویش

بهترین اپلیکیشن CRM) CRM موبایلی) در ایران کدام است؟

بهترین اپلیکیشن CRM) CRM موبایلی) در ایران کدام است؟

موفقیت در دنیای تجارت آسان نیست. برای موفقیت در دنیای تجارت باید بتوانید به خوبی با مشتریان‌تان ارتباط برقرار کنید. این کار در حالت عادی سخت است؛ ولی با استفاده از اپلیکیشن CRM همه چیز آسان می‌شود. این ابزار به شما کمک می‌کند به بهترین نحو ممکن ارتباط با مشتری را مدیریت کنید. ولی CRM چیست؟ بهترین اپلیکیشن CRM برای موبایل در ایران کدام است؟ در هنگام انتخاب CRM باید به چه نکاتی توجه کنیم؟ همه‌ی این موارد سوالاتی است که با خواندن متن بالا ممکن است باهاش روبه‌رو شده باشید. در ادامه باهام باشید تا به شما جواب دهم.

اپلیکیشن CRM چیست؟

نرم افزار CRM موبایل یک برنامه نرم افزاری است که به بیزنس‌ در مدیریت روابط با مشتری کمک می‌کند. در واقع CRM مخفف ارتباط با مشتری است و برای بهبود روابط یک بیزینس با مشتریانش استفاده می‌شود. البته نه هر CRMای. بعضی از این ابزارها به خوبی طراحی نشدند و تاثیر معکوسی دارند، پس در انتخاب‌تان دقت کنید.

پیشنهاد ما به شما استفاده از CRM دیدار است که تمام ویژگی‌های لازم برای مدیریت مناسب ارتباط با مشتری را دارد و بیشتر از یک CRM است.

 نرم افزار CRM با ردیابی داده‌ها و تعاملات مشتریان، بینش‌های ارزشمندی را درباره نیازها و رفتارهای مشتریان به بیزنس‌ها می‌دهد. از اطلاعات این ابزار می‌توانید برای مدیریت اطلاعات تماس مشتری، فرصت‌های فروش و کمپین‌های بازاریابی استفاده کنید. این داده‌ها بهتان کمک می‌کنند بدانید فروش کجا موفق و کجا شکست می‌خورد. جدا از آن نقاط ضعف و قوت را بهتان نشان می‌دهد. این اطلاعات در کنار یکدیگر راه موفقیت را برای‌تان ساده‌تر می‌کند.

برنامه CRM به بیزنس‌ها کمک می‌کند عملکردشان را در راستای اهداف ارتباط با مشتری دنبال کنند. به زبانی ساده‌تر به برندها می‌گوی که باید چه کار انجام دهند و چه کارهایی انجام دادند و چه تاثیری روی ارتباط با مشتری داشتند. این ابزار باعث در ارتباط ماندن با مشتریان، ساده کردن گردش کار و بهبود سودآوری شرکت می‌شود. برای همین است که تقریبا تمام مدیران موفق استفاده از این ابزار را پیشنهاد می‌کنند.

انواع سیستم CRM

بهترین اپلیکیشن CRM) CRM موبایلی) در ایران کدام است؟

CRM در اندازه و اشکال مختلفی در بازار وجود دارد؛ ولی به صورت کلی سه نوع از آن در دنیا وجود دارد که در ادامه بررسی‌شان می‌کنیم.

1.      مشارکتی؛

این سیستم برای کمک به گرد هم آمدن افراد است.این نوع CRM طراحی شده تا به اعضای تیم کمک کند اطلاعات را به اشتراک بگذارند و به شکلی کارآمدتر با هم همکاری کنند. CRM دیدار یکی از بهترین ابزارهای مدیریت ارتباط با مشتری مشارکتی است.

2.      تحلیلی؛

این نوع سیستم روی تحلیل داده‌ها کاربران تمرکز دارد. این موارد شامل گزارش دهی و ابزارهای تجسم داده است که به مدیران کمک می‌کند داده‌های مشتریان را درک کنند.

3.      عملیاتی؛

بعضی از سیستم‌های CRM کارها را خودکار می‌کنند. این کار به تیم فروش و مدیران کمک می‌کند وقت خالی بیشتری داشته باشند تا به کارهای مهم‌تر برسند. مثلا پیگیری سرنخ‌ها را به صورت خودکار انجام می‌دهد.

دیگر نیاز به خرید سه CRM ندارید، چون ابزار دیدار ترکیبی از همه است که قیمت آن برابر یک CRM معمولی است. فقط کافی است یک بار از این ابزار استفاده کنید تا متوجه ارزش خرید بالای آن شوید.

هنگام انتخاب بهترین برنامه CRM برای کسب و کار خود به چه نکاتی توجه کنید

بهترین اپلیکیشن CRM) CRM موبایلی) در ایران کدام است؟

در هنگام انتخاب اپلیکیشن CRM مناسب برای بیزینس باید به چند نکته توجه کنید. اول باید بدانید برای چه کارهایی نیاز به این ابزار دارد و هدف از خرید آن چیست؟ پس اول از خودتان این سوال‌ها را بپرسید:

  • به چه نوع داده های مشتری نیاز دارید؟؛
  • چه ویژگی هایی برای شما مهم است؟؛
  • آیا به قابلیت‌های گزارش دهی خاصی نیاز دارید؟؛
  • آیا به برنامه CRM خود برای ادغام با سایر نرم افزارها نیاز دارید؟؛
  • آیا تیم فناوری دارید یا لازم است سهولت استفاده را در اولویت قرار دهید؟؛

وقتی که نیازهای‌تان را درک کردید، می‌توانید بفهمید چه نوع CRMای می‌خواهید. در زیر چند ویژگی وجود دارد که باید در هنگام خرید این اپلیکیشن بهشان توجه شود:

1.      ظرفیت؛

اولین چیزی که در CRM مورد بحث است، ظرفیت آن است. اگر به سایت و فروشگاه‌هایی که این ابزار را می‌فروشند بروید، همه چند نوع اشتراک برای شرکت کوچک، متوسط و بزرگ ارائه دادند. جدا از آن زیر هر برنامه‌ی اشتراکی نوشتند ظرفیت حداکثر X تعداد. اگر شرکت بزرگی با تعداد کارمندان زیاد دارید و می‌خواهید تیم بازاریابی، فروش و غیره از این ابزار استفاده کنند، اشتراک‌ با ظرفیت بالا را خریداری کنید. این موضوع خیلی مهم است، چون نیاز است همه در شرکت از آن استفاده کنند تا بازدهی‌شان بالا برود.

2.      سهولت استفاده؛

برنامه CRM برای ساده سازی مدیریت روابط با مشتری طراحی شده؛ ولی از آنجایی که امکانات زیاد و متنوعی ارائه می‌دهد، کار کردن باهاش ساده نیست. هر چند که استفاده از ابزارهای مختلف مثل هم نیست و برخی خیلی ساده‌تر هستند. به دنبال ابزاری باشید که روش استفاده از آن ساده باشد تا کارمندان را گیج نکند. CRM پیچیده می‌تواند اثر معکوس داشته باشد و کارها را برای‌تان سخت و وقت گیر کند. بهتر است دنبال ابزاری باشید که طراحی شیک و بصری داشته باشد.

3.      ادغام؛

برای اینکه بازدهی و کارایی CRM بیشتر شود، لازم است که آن را با اپلیکیشن و ابزارهای دیگر ادغام کنید. بهتر است دنبال ابزاری باشید که بتوانید آن را با ابزارهای دیگر ادغام کنید. مثلا آن را با برنامه‌های مدیریت پروژه و زمان ادغام کنید تا میزان بازدهی و کارکرد تیم‌تان را افزایش دهید. یکی از برنامه‌هایی که خیلی مهم است آن را با CRM ادغام کنید، چت بات یا هوش مصنوعی است.

هوش مصنوعی می‌تواند استراتژی فروش و بازاریابی مناسب برای هر مشتری را پیشنهاد دهد و به صورت خودکار داده‌‌های مشتریان را برای‌تان تحلیل کند. جدا از آن، چت بات‌ها می‌توانند به صورت خودکار به سوالات، پیشنهادات و شکایات مشتری جواب بدهند. این داده‌ها می‌توانند در CRM ثبت شوند و در نهایت راه‌های بهبود تجربه مشتری را بفهمید.

4.      قابلیت گزارش دهی؛

با یک CRM که گزارش دهی قدرتمندی دارد، می‌توانید تلاش‌های فروش و بازاریابی‌تان را پیگیری کنید. این کار بهتان کمک می‌کند درک درستی از نقاط قوت و ضعف پیدا کنید. این کار به شناسایی روندها کمک می‌کند و باعث می‌شود انرژی‌تان را در جایی که لازم است، صرف کنید.

5.      راه اندازی و سهولت اجرا؛

اگر اجرا و راه اندازی یک برنامه سخت و پیچیده باشد، احتمالا کاربر حوصله‌اش سر می‌رود و بیخیال استفاده از آن می‌شود. جدا از آن وقت در بیزنس‌ها طلا است و هیچ بیزنسی دوست ندارد وقت زیادی را برای راه اندازی و آموزش به کارکنان برای استفاده از یک برنامه، صرف کند.

6.      ویژگی‌های سفارشی سازی و اتوماسیون؛

یکی از مواردی که در CRM خیلی مهم است، قابلیت سفارشی سازی و اتوماسیون است. برای مثال ممکن است بخواهید فیلدهایی را برای ردیابی ترجیحات مشتری اضافه کنید. ویژگی اتوماسیون هم از آن جهت مهم است که افراد روزانه کارهای زیادی دارند که بیشترشان تکراری است. این ابزار کارهای تکراری و روزانه را به صورت خودکار انجام می‌دهد تا وقت‌تان را خالی کند و بتوانید به کارهای مهم‌تر بپردازید.

7.      قیمت؛

آخرین معیاری که در خرید CRM بهش توجه کنید، قیمت آن است. هر چند که تعداد ابزارهایی که 9 ویژگی بالا را داشته باشند خیلی کم هستند؛ ولی برخی به قدری گران هستند که اصلا نمی‌صرفد آن‌ها را خریداری کنید. بهتر است اپلیکیشنی انتخاب کنید که ظرفیت مناسبی داشته باشد، چون هر چه ظرفیت CRM بیشتر باشد، قیمتش هم بیشتر است. البته  قیمت CRM ها هم برابر نیست.

8.      مدیریت کاریز فروش

یکی از مهم‌ترین جنبه‌های مدیریت ارتباط با مشتری، کاریز فروش است. با استفاده از CRM می‌توانید هر مرحله از قیف فروش و پیپی لاین را برای مشتریان جذاب کنید تا به آنچه که می‌خواهند، برسند. این کار در نهایت باعث می‌شود معاملات بیشتری را ببندید و درآمدتان را بیشتر کنید. CRM بینش‌های ارزشمندی درباره نقاط شکست و موفقیت به بیزنس‌ها می‌دهد و پیشرفت را برای‌شان ساده می‌کند.

9.      داشبورد و گزارش؛

یکی از مهم‌ترین جنبه‌ها در هر CRM داشبورد و ویژگی‌های گزارش آن است. داشبورد یک نمای کلی از تمام داده‌های مشتری ارائه می‌دهد، در حالی که گزارش CRM به بیزنس‌ها توانایی ردیابی عملکرد و شناسایی روندها را می‌دهد. وجود داشبورد و گزارش در CRM باعث به حداکثر رسیدن بازدهی این ابزار می‌شود. بدون این ویژگی‌ها، CRM فقط یک دفترچه زیبا است. داشبورد و گزارش بینش ارزشمندی ارائه می‌دهد که به بیزنس‌ها در بهبود خدمات مشتری، فروش و تلاش‌های بازاریابی کمک می‌کند.

10.  اپلیکیشن CRM برای موبایل و دسکتاپ؛

یک CRM خوب سازگار با گوشی تلفن و دسکتاب است. شما باید بتواند هر زمانی که می‌خواهید به این ابزار دسترسی داشته باشید. این روزها استفاده از گوشی تلفن برای مدیریت بیزینس خیلی بیشتر شده است، پس باید ابزاری که انتخاب می‌کنید یک CRM  اپلیکیشن crm خوب برای موبایل خوب باشد. وقتی ابزاری که خریداری می‌کنید با هر دو سیستم سازگار باشد، نیاز نیست که کارمندان برای وارد کردن اطلاعات و فروش بین سیستم‌های مختلف جابه‌جا شوند.

بهترین اپلیکیشن CRM

من حدود 12 سال است که در زمینه فروش و مدیریت بیزنس‌ها کار می‌کنم و تا الان با 30 شرکت مختلف کار کردم. چون سرعت کارم خیلی زیادی است همزمان با دو یا سه شرکت همکاری می‌کنم و کارهای همه را انجام می‌دهم. اوایل من نمی‌رسیدم همه‌ی کارهای یک شرکت را انجام دهم. برای اینکه سرعتم را بیشتر کنم از CRM استفاده کردم. در این مدت ابزارهای مختلفی را استفاده کردم؛ ولی چند سال آخر کلا از CRM دیدار استفاده کردم، چون نسبت به بقیه خیلی بهتر است و سرعت و بازدهی کار را خیلی بالا می‌برد. شاید بپرسید چرا می‌گویم این ابزار بهتر است، در ادامه به سوال‌تان جواب می‌‌دهم:

1.      پشتیبانی عالی؛

یکی از مشکلاتی که افراد با CRM ها دارند، پشتیبانی آن است. فردی که در بیزنس کار می‌کند، نمی‌تواند چند روز منتظر بماند تا جواب سوالش را بدهید و مشکلش را حل کنید. چون در این مدت کارهایش کلی عقب می‌افتد. پشتیبانی CRM دیدار خیلی سریع و کاربردی است و در اسرع وقت بهتان جواب داده می‌شود.

2.      ویژگی‌های مهم؛

فکر نکنم که لازم باشد به صورت تک به تک ویژگی‌هایی که در انتخاب بهترین CRM بحث شد را دوباره بگوییم. چون این کار فقط وقت‌تان را می‌گیرد. ولی بدانید که این ابزار تمام ویژگی‌هایی که در بالا بحث شد را دارد.

3.      استفاده کاربردی؛

اگر بخواهیم سه تا از بهترین CRMهای محبوب و کاربردی دنیا را معرفی کنیم، CRM دیدار یکی از آن‌ها است. دو ابزار دیگر متاسفانه در ایران فیلتر هستند و آن کارایی که دارند را در ایران ارائه نمی‌دهند. جدا از آن به زبان انگلیسی هستند که در هنگام کار می‌توانند شما را اذیت کنند. ولی CRM دیدار فیلتر نیست و تمام امکاناتش را به زبان فارسی و لاتین ارائه می‌دهد. شما می‌توانید زبانش را خودتان انتخاب کنید.

4.      قیمت؛

ابزارهای خارجی قیمت‌شان به دلار است و با توجه به شرایط فعلی کشور، برای ما ایرانی‌ها خیلی گران هستند. ولی این ابزار قیمت مقرون به صرفه‌ای ارائه می‌دهد. تقریبا 90% افرادی که این ابزار را خریداری کردند، باور دارند که این CRM ارزش خرید بالایی دارد.

5.      کامل بودن؛

در بالا سه نوع CRM معرفی کردیم که شرکت‌ها با توجه به نیازشان یکی را خریداری می‌کنند. ولی این ابزار به تنهایی هر سه قابلیت را ارائه می‌دهد. این کار بهتان کمک می‌کند در هزینه‌ها صرفه جویی کنید و به جای پریدن از این برنامه به آن ابزار، در یک برنامه همه‌ی کارها را انجام دهید.

6.      تولید و جذب سرنخ؛

CRM دیدار بهتان کمک می‌کند مخاطبینی که احتمال دارد ازتان خرید کنند را شناسایی کنید. جدا از آن کمک می‌کند سرنخ‌های جدید تولید کنید. ولی نهایت کاربرد این ابزار در رابطه با لیدها در اولویت بندی است. این ابزار سرنخ‌ها را برای‌تان اولویت بندی می‌کند و بهشان نمره می‌دهد. سرنخ‌هایی در اولویت قرار می‌گیرند که احتمال بیشتری دارد ازتان بخرند. این کار باعث افزایش سرعت جذب سرنخ می‌شود و نرخ تبدیل را بالا می‌برد.

7.      CRM ابری؛

یکی دیگر از مزایا این ابزار، ابری بودنش است. یعنی شما برای راه اندازی این سیستم نیازی به سیستم و سرورهای سنگین و گران ندارید. همچنین فرقی نمی‌کند که بیزنس‌تان چقدر باشد و در طول زمان چقدر پیشرفت کند. فضای ابری این ابزار خیلی بزرگ است و با بیزنس‌تان پیشرفت می‌کند.

کلام آخر

بزرگ‌ترین دارایی هر بیزینس، مشتریانش است. برای اینکه فروش خوبی داشته باشید و بتوانید در کارتان موفق شوید، لازم است که به خوبی با مشتریان ارتباط برقرار کنید. اوایل این کار ساده است، چون کار و تعداد مشتریان کم است؛ ولی با بزرگ شدن شرکت و افزایش میزان مشتری، مدیریت ارتباط با مشتری هم سخت‌تر می‌شود. برای موفق شدن در این امر لازم است که از اپلیکیشن CRM استفاده کنید. در بالا گفتیم که بهترین این ابزارها چه ویژگی‌هایی دارد و بهترین CRM را معرفی کردیم.

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : بهترین اپلیکیشن CRM) CRM موبایلی) در ایران کدام است؟

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *