آنتی ویروس پادویش

ایران تک کلود 1403: هم اندیشی نخبگان فناوری در قلب تهران

ایران تک کلود 1403: هم اندیشی نخبگان فناوری در قلب تهران 1

در روز جمعه دهم اسفند 1403، پردیس سینمایی کوثر تهران شاهد برگزاری رویدادی مهم در حوزه فناوری به نام ایران تک کلود بود. این همایش که از ساعت 12 تا 17 به طول انجامید، متخصصان، فعالان و علاقه مندان به فناوری های نوین را گرد هم آورد تا پیرامون سه موضوع داغ دنیای تکنولوژی، یعنی بلاکچین، هوش مصنوعی و امنیت سایبری به بحث و تبادل نظر بپردازند.

گیفت کارت

رویداد ایران تک کلود، پلی ارتباطی میان متخصصین فناوری و صنعت

در ابتدای این رویداد، امید اصغرزاده مدیر روابط عمومی سحاب مدیا و مجری برنامه، ضمن خوش آمدگویی به حاضران، ایران تک کلود را دورهمی دوستانه با محوریت فناوری خواند. او هدف از برگزاری این رویداد را بررسی آخرین ترندهای فناوری، شناسایی فرصت ها و چالش های پیش رو و ایجاد پلی میان دانشگاه و صنعت عنوان کرد.

رویداد ایران تک کلود، پلی ارتباطی میان متخصصین فناوری و صنعت

حسام الدین مرعشی مدیرعامل گروه سحاب و بنیانگذار سحاب مدیا، اولین سخنران این همایش بود. او با تاکید بر اینکه سحاب، فناوری را نه به عنوان یک مد، بلکه به عنوان ابزاری برای افزایش بهره وری، کاهش هزینه ها و شفاف سازی فرآیندها می بیند، به تجربیات این مجموعه در به کارگیری فناوری های نوین مانند بلاکچین، هوش مصنوعی و دیجیتال تویین در کسب و کارهای خود اشاره کرد.

رویداد ایران تک کلود، پلی ارتباطی میان متخصصین فناوری و صنعت

در ادامه، سجاد مومنی مدیرعامل سحاب مدیا، ضمن معرفی ایونت کلود به عنوان زیربرندی از سحاب مدیا و متولی برگزاری این رویداد، اعلام کرد که ایران تک کلود به صورت دوره ای برگزار خواهد شد و هدف از آن ایجاد شبکه ای از متخصصان و گردهم آوردن آنها در کنار یکدیگر است. او با بیان اینکه به جای آینده نگری، در تلاش برای آینده سازی هستند، نوید رونمایی از برندهای دیگر زیرمجموعه سحاب مدیا را در آینده ای نزدیک داد.

دکتر محمدعلی نژادیان مدرس دانشگاه و فعال حوزه دیجیتال، سخنران بعدی این همایش بود. او با اشاره به سرعت سرسام آور تولید و معرفی فناوری های نوین در جهان، بر اهمیت آمادگی برای مواجهه با تغییرات لحظه ای و استفاده از فرصت ها تاکید کرد. وی لازمه بهره مندی از ترندهای روز را تحلیل و شناخت درست آنها دانست.

رویداد ایران تک کلود، پلی ارتباطی میان متخصصین فناوری و صنعت

پس از سخنرانی دکتر نژادیان، شرکت کنندگان به صرف فینگرفود و نوشیدنی به استراحت و گپ و گفت پرداختند.

خانم دکتر شفیقه احمدی، ارائه ای مشترک در خصوص پروژه ای به نام نست ورک داشت. این پروژه که با ترکیب بلاکچین و هوش مصنوعی به مدیریت فضای کار اشتراکی، رفت و آمدها و کاهش سر و صدای اضافی در این مکان کمک می کند، با استفاده از دوربین های ناظر و تحلیل حرکات بدن افراد، نشستن صحیح آنها پشت میز را کنترل و در صورت نیاز، هشدار می دهد.

مهندس رضا دانش مقدم، سخنران بعدی این همایش، به کاربردهای بلاکچین در صنایع مختلف پرداخت. او با تاکید بر اهمیت شناخت و استفاده از بلاکچین و هوش مصنوعی، به ویژه در آینده، معتقد است که با افزایش رقابت در ایران، استفاده از این دو تکنولوژی رشد چشمگیری خواهد داشت و برای بقا، باید از همین حالا آماده شد.

پنل تخصصی هوش مصنوعی و بلاکچین با عنوان آینده اقتصاد دیجیتال و کسب و کار، با حضور رضا دانش مقدم و دکتر موسویان و مدیریت امیرحسین کشاورز بنیانگذار گیم لایزر، برگزار شد. در این پنل، شرکت کنندگان به تاثیر هوش مصنوعی در کسب و کارها، آینده مشاغل سنتی و لزوم تطبیق با تغییرات و همچنین ترکیب بلاکچین و هوش مصنوعی پرداختند.

پنلیست ها با اشاره به شرکت های بزرگی مانند آمازون و نتفلیکس که به استفاده از هوش مصنوعی روی آورده اند، بر لزوم هماهنگی کسب و کارها با تحولات سریع هوش مصنوعی تاکید کردند. دکتر موسویان همچنین به تغییرات احتمالی در مدل های کسب و کار مبتنی بر کلیک با توجه به تفاوت سرچ در مدل های زبانی مانند چت جی پی تی نسبت به موتورهای جستجو مانند گوگل اشاره کرد.

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : ایران تک کلود 1403: هم اندیشی نخبگان فناوری در قلب تهران

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *