در نشست خبری امروز، اعلام شد که اولین رویداد بینالمللی تامین مالی نوآوری و فناوری به نام Finotex2023، همزمان با نمایشگاه اینوتکس ، برگزار خواهد شد. این رویداد با هدف کمک به تأمین سرمایه شرکتهای نوآور و فناوری برگزار میشود.
در این نشست خبری، هاشم آقازاده دستیار معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور، سجاد عباسی فشمی دبیر نمایشگاه Inotex، محمد علی شیرازی مدیرعامل سازمان فرابورس، سیاوش ملکی فر معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی، و محمدمهدی فریدوند مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران حضور داشتند.
هاشم آقازاده در این نشست اظهار کرد که هدف اصلی رویداد Finotex2023، بررسی راهکارهای تأمین مالی برای شرکتهای نوآور و فناور است. وی همچنین به تغییر در ساختار معاونت و تأکید مقام معظم رهبری بر اهمیت دانشبنیانی و تصویب قانون جهش تولید دانشبنیان، اشاره کرد.
هاشم آقازاده همچنین اظهار داشت که تامین مالی شرکتهای نوآور و فناور در اکثر موارد از شرکتهای دانشبنیان، تامینمالی دولتی و همچنین از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی بوده است. اما به دلیل محدودیت منابع، برنامهریزی برای برگزاری رویدادی در حوزه تأمین مالی انجام شد.
به گفته هاشم آقازاده، توسعه اقتصاد دانشبنیان، محور اصلی رویداد Finotex2023 است و به دلیل اهمیت این موضوع، ریاست شورای سیاستگذاری این رویداد بر عهده دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور است.
دبیر نمایشگاه اینوتکس، سجاد عباسی فشمی، درباره برگزاری رویداد تامین مالی نوآوری و فناوری در اینوتکس ۲۰۲۳ صحبت کرد. او به مجموعهای از بخشها اشاره کرد که شامل جشنواره معرفی و تجلیل از تاثیرگذارترین نهادهای تامین مالی و سرمایهگذاری در حوزه اقتصاد دانشبنیان، برگزاری پنلها، سمینارها، کارگاههای آموزشی، تبیینی کافه سرمایه، جلسات B2B، همرسانی بین تیمها، شرکتهای فناور و دانش بنیان با سرمایهگذارهای حقوقی و حقیقی بهمنظور ایجاد فرصت سرمایهگذاری و سرمایهپذیری میباشد. بنا به گفته عباسی فشمی، این رویداد به همراه میز مشاوران جهت ارائه خدمات مشاوره تامین مالی و سرمایهگذاری حوزه دانشبنیان، نمایشگاه اختصاصی نهادهای مالی و سرمایه گذاری و برنامههای دیگر زیادی از برنامه های مختلف تشکیل شده است.
همچنین، محمد علی شیرازی، مدیرعامل سازمان فرابورس، در این نشست به ضرورت دانش بنیان شدن همه زیرساختهای اقتصاد اشاره کرد. وی با داشتن بازارهای متنوع از جنبه بازار اول و دوم، بازار توافق پایه، بازار توافقی، بازار شرکت های متوسط و… بستر مناسبی برای تامین مالی شرکت های دانش بنیان در سطوح مختلف در بازارهای فرابورس فراهم کرده است. شیرازی همچنین از برنامه فرابورس برای ایجاد بازار دانش بنیان خبر داد و اظهار کرد که هیات پذیرش این بازار به مقتضای زیست بوم نوآوری و فناوری از افراد متخصص در این زمینه تشکیل میشود.
سیاوش ملکی، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی، در ادامه نشست به نقش دولت در کاهش ریسک بخش خصوصی در تامین مالی اشاره کرد و اظهار کرد که صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری سایر نهادها در سال گذشته ۲۱ هزار میلیارد تومان تسهیلات به حوزه تامین مالی و فناوری اختصاص داده است.
نظرات در مورد : اولین رویداد بین المللی تامین مالی نوآوری و فناوری برگزار می شود