پادویش

امکان حذف پیام برای هر دوطرف در WhatsApp

WhatsApp

بنا بر درخواست بسیاری از کاربران WhatsApp یک ویژگی جدید به این پیام رسان پرطرفدار اضافه شد. این قابلیت به کاربران اجازه می دهد تا بتوانند پیغام های خود را پس از ارسال برای هر دو طرق حذف نمایند و برای انجام ابن کار تنها کافیست یک بار پیام مورد نظر را لمس کنید، سپس برای چند ثانیه دست خود را به روی پیام نگه دارید. سپس صفحه ای برای شما باز شده که می توانید پیام مورد نظر را برای خود یا برای طرف مقابل حذف نمایید.

فرادرس

اگر به روی گزینه ی “حذف برای همه” کلیک کنید، پیام شما از گپ به طور کامل برای همه حذف خواهد شد و همچنین می توانید پیام را به طور کامل فقط برای خودتان حذف کنید. پس از حذف پیام پیغام “این پیام حذف شده است” برایتان نشان داده می شود و برای دیگر افراد پیغام ” این پیام حذف شده است” نشان داده می شود.

دو موضوع مهم وجود دارد که حتما باید به آن ها توجه کنید، یکی اینکه امکان حذف پیام تنها 7 دقیقه پس از ارسال پیام امکان پذیر بوده و بعد از آن دیگر امکان حذف پیام برای همه و یا طرف مقابل شما وجود ندارد و فقط می توانید پیام را برای خودتان حذف نمایید، دیگری این است که با پاک کردن پیام هیچ تضمینی نیست که شخص مقابل شما پیامتان را مشاهده نکرده باشد و در آخر هیچ پیامی را دریافت نخواهد کرد که بدانید آیا حذف پیام شما موفق بوده است یا ناموفق…

توجه داشته باشید که اگر واتس اپ خودتان را بروزرسانی نکرده باشید امکان استفاده از این قابلیت را نخواهید داشت، حتما برای استفاده از این قابلیت واتس اپ خود را بروزرسانی نمایید.

در ادامه با زوم تک همراه باشید….

4/5 - (1 امتیاز)

نظرات در مورد : امکان حذف پیام برای هر دوطرف در WhatsApp

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *