به گزارش زوم تک به نقل از اطلاعات منتشر شده از پاول دوروف در وب سایت downdetector در ساعات گذشته حملات گسترده دی داس بر روی سرور های تلگرام انجام شده است.
وضعیت سرور های تلگرام پس از حملات دی داس
براساس تصاویری از وضعیت سرور های تلگرام در جهان در وب سایت downdetector منتشر شده است ، سرور های تلگرام هم اکنون تحت بار بسیار زیادی است. به همین خاطر دسترسی به سرور های این شبگه اجتماعی با مشکلاتی روبرو شده است.
مکالمات پاول دوروف در وب سایت داون دتکتور
براساس پیام هایی که دوروف در توییتر خود منتشر کرد مشکل گرمای شدید سرور های تلگرام فعلا برطرف شده است ، و هم اکنون مشکلی که وجود دارد حملات دی داس است ،دوروف در این مکالمه اعلام کرده است که تنها مشکلی که هم اکنون تلگرام با آن روبرو است مشکل حملات دی داس است که در حال حل مشکل هستند.
آیا شما هم امروز با مشکل حاد پیام رسان تلگرام روبرو شده اید. حتما اخبار علت اختلال تلگرام فیلترینگ نیست! ، همچنین زمان دقیق رفع فیلتر تلگرام هم یکی از مقالات پر بازدید تلگرام این روز ها است.
نظرات در مورد : حملات دی داس بر روی سرور تلگرام دلیل اصلی اختلال آن در جهان است