آیا دیگران می توانند آنچه را در گوگل درایو من وجود دارد را ببینند؟

آیا دیگران می توانند آنچه را در گوگل درایو من وجود دارد را ببینند؟

Google Drive محل مناسبی برای بسیاری از کسانی است که می خواهند محتوا را ذخیره و به اشتراک بگذارند. این سرویس ابری به شما امکان می دهد همه چیز را به راحتی ذخیره و ایجاد کنید، خواه یک فایل ویدیویی بزرگ، یک آلبوم عکس یا یک سند مهم باشد. همچنین می توانید لینک این موارد ذخیره شده را با همکاران خود به اشتراک بگذارید تا آنها بتوانند فایل مورد نیاز را مشاهده یا دانلود کنند.

چه کسی می تواند فایل های داخل گوگل درایو من را ببیند؟

با همه گزینه های مختلف موجود برای اشتراک گذاری، مطمئناً وقتی صحبت از رویت فایل ها و پوشه ها می شود کمی گیج کننده می شود. آیا دیگران می توانند آنچه را در Google Drive شما وجود دارد مشاهده کنند؟ اگر بله، آیا آنها می توانند به آن دسترسی ویرایش داشته باشند؟

خوب، این همان چیزی است که ما در این پست بررسی خواهیم کرد زیرا همه چیز مربوط به اشتراک گذاری و مشاهده در Google Drive را بررسی می کنیم.

گوگل درایو چگونه کار می کند

قبل از شروع، بیایید نحوه عملکرد Google Drive را بررسی کنیم. خوب، Google Drive راه حل ذخیره سازی مبتنی بر فضای ابری شماست. همانطور که قبلا ذکر شد، می توانید همه چیز را از تصاویر معمولی JPG یا فایل های صوتی گرفته تا اسناد، ذخیره کنید.

تا زمانی که با اکانت گوگل مناسب وارد شده باشید، اساساً می توانید از هر جایی به این فایل ها دسترسی داشته باشید. علاوه بر این، فضای ذخیره سازی ابری به این معنی است که می توانید فضای ذخیره سازی را در دستگاه فیزیکی خود ذخیره کنید.

گزینه های دید در GOOGLE DRIVE

همانطور که قبلا ذکر شد، Google Drive به شما امکان می دهد فایل های خود را به اشتراک بگذارید. اما نکته خوب این است که Drive به شما این امکان را می دهد که چگونه می خواهید فایل ها به اشتراک گذاشته شوند.

در حال حاضر، سه گزینه وجود دارد—Private، Shared و Anyone with link. اگر فایل ها و پوشه های خود را با کسی به اشتراک نگذاشته اید، هیچ کس نمی تواند آن فایل یا پوشه خاص را ببیند. شما تنها کسی هستید که می توانید آن را ببینید. اگر تعداد زیادی اسناد شخصی در Google Drive دارید، این تنظیم برایتان ایده آل است.

آیا دیگران می توانند آنچه را در گوگل درایو من وجود دارد را ببینند؟

درعوض، می ‌توانید فایل خود را با تعداد معینی از کاربران از طریق گزینه اشتراک ‌گذاری با افراد… به اشتراک بگذارید. بسته به امتیازی که به آنها اختصاص داده اید، آنها سند را مشاهده یا ویرایش می کنند. اما به هیچ وجه نمی توانند سایر موارد داخل Google Drive شما را ببینند.

در مورد گزینه سوم نیز همینطور است. اگر لینکی را به اشتراک بگذارید، فقط کاربرانی که پیوند را دارند، فایل/پوشه را در دست خواهند داشت. باز هم، قوانین معمول اعمال می شود. شما باید مراقب اطلاعاتی که در سند به اشتراک می گذارید باشید. در عین حال، شما باید کمی مراقب باشید که کدام تنظیم را انجام می دهید.

بیشتر بخوانید  فعال کردن دارک مود گوگل درایو در اندروید 10

آیا دیگران می توانند آنچه را در گوگل درایو من وجود دارد را ببینند؟

در نهایت، کاربران Google Apps این گزینه را دارند که فایل های خود را فقط با افراد درون سازمان خود به اشتراک بگذارند. و اگر آن گزینه را انتخاب کرده باشید، افراد داخل دامنه شما می توانند فایل را ببینند و به آن دسترسی پیدا کنند.

آیا دیگران می توانند آنچه را در گوگل درایو من وجود دارد را ببینند؟

بنابراین، نکته اصلی این است که هیچ کس به فایل‌ها و پوشه‌های شما در فضای ذخیره‌سازی Google Drive شما دسترسی ندارد، مگر اینکه به آنها اجازه دسترسی داده باشید.

چه کسی می تواند به فایل های شما دسترسی داشته باشد

متأسفانه، گوگل راه حل ساده ای برای اینکه ببیند چه کسی به تمام فایل های شما در یک لحظه دسترسی دارد ارائه نمی دهد. شما باید فایل ها را یکی یکی بررسی کنید. در اینجا، ایده این است که جدیدترین فایل ها را بررسی کنید.

برای انجام این کار، یکی از فایل ها را باز کنید و روی گزینه Share در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید. اگر یک فایل خصوصی است، فقط شناسه ایمیل شما در لیست وجود خواهد داشت. در غیر این صورت، لیستی از کاربرانی که فایل در حال حاضر با آنها به اشتراک گذاشته شده است را مشاهده خواهید کرد. در عین حال، می توانید امتیازات دسترسی آنها را نیز مشاهده کنید.

آیا دیگران می توانند آنچه را در گوگل درایو من وجود دارد را ببینند؟

بنابراین تا زمانی که خودتان لینک را به اشتراک نگذارید دیگران نمی توانند به آن دسترسی داشته باشند.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که روی گزینه Remove کلیک کنید تا فرد از لیست حذف شود. یا می توانید با امتیازات کاربر را دست کاری کنید. شایان ذکر است که اگر امتیازات ویرایش را به شخصی اعطا کنید، می‌ تواند دسترسی به دیگران را نیز اضافه کند و فایل یا سند را به اشتراک بگذارد.

آیا دیگران می توانند آنچه را در گوگل درایو من وجود دارد را ببینند؟

از طرف دیگر، می ‌توانید فایلی را از My Drive انتخاب کنید و روی آیکون دایره کوچک (!)در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید. این روش سریع ‌تر است و به شما امکان می ‌دهد بررسی سریع از وضعیت اشتراک‌ گذاری فعلی داشته باشید. جدا از آن، شما همچنین می توانید ببینید که آخرین ویرایش چه زمانی و توسط چه کسی انجام شده است.

بنابراین، آیا دیگران می توانند آنچه را در Google Drive شما وجود دارد ببینند؟

یک پاسخ واضح، نه خواهد بود. همکاران منتخب شما فقط می توانند فایل ها و اسنادی را که با آنها به اشتراک گذاشته شده است مشاهده کنند.

مجدداً، باید وضعیت اشتراک پوشه ها را نیز در نظر بگیرید. اگر پوشه ای با دیگران به اشتراک گذاشته شود، فایل های زیر آن ممکن است همان دسترسی را به ارث ببرند.

 

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : آیا دیگران می توانند آنچه را در گوگل درایو من وجود دارد را ببینند؟

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *